Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Flashget #42902 üzenetére
Na pár szó a digi és euronics féle tp-link akcióról.
Bementem egy helybéli euronics üzletbe, látom a 1043-as router 17 ezer. Azta betyár, a legtöbb helyen nagyjából 14-ért megvehető, de osztok-szorzok, ha ebből lejön a 30%, még egész baráti, 12 ezer lesz. Ok, megfogom, odasétálok a kasszához, adom a digis kupont, benyomja a gépbe és kijön egy gyönyörű 14 ezres összeg. FTF? Nézek furán, és közli hogy ha digis kuponnal veszem akkor nem annyi ám az. Akkor nem a dobozra ragasztott 17 ezerből vonják le a 30%-ot, hanem, mutat egy papír darabot, 20 ezerből. Hát ezt meg hogy? Hát nekik ilyenkor valami webes árból kell számolni. Na ez már sok volt, kértem panaszkönyvet, beírtam, elköszöntöm. Mindjárt fogalmazom a levelet a fogyasztóvédelemnek is. Amúgy is egy sunyin drága bolt, de hogy még hülyére is akarnak venni, na ez márIlyen remek üzlettel kötni akciót a diginek, elég szégyen, megvezetni és megtéveszteni az előfizetőit.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest