Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zlin50

    senior tag

    válasz Kroni1 #7103 üzenetére

    Egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy manuálisan kell állítani a Nyári Időszámítást: KI / BE.
    Hát erre is kell figyelni, ez ma kiderült. Naná hogy eltolta az időzítést.
    Ezen kívül nem tudom miért, de néhány csatornáról felvéve ugrik a kép lejátszás közben, pedig az adásban nem, és az USB sebesség sem lehet gond mert 80MB/s körül van. Kezd ez egyre zavaróbb lenni. Úgy tűnik ez valami felvételi hiba lesz (ez már szerviz gyanús). Ráadásul furcsa hogy elég sok csatornán "sz" elhangzásakor élesen jön ki a hang. A képe az viszont elég jó. Nálam eddig így szerepelt.

    Továbbítja az analógot, csak azt nem lehet eljátszani vele hogy a TV-re bekötöm mindkettőt (SCART+Antenna) és a TV-vel üzemmódott váltok, mert az analóg módra váltva bezavar a scart. Ezzel ment volna hogy egyszer scart a beállításokhoz, aztán analóg ha mást akarok nézni. Amúgy meg nem is érdemes mert a digitálisról kiadott analóg kép sokkal jobb az antennás analógnál.
    Egyébként erre nem írják hogy képes felvenni és másikat mutatni, pedig tudja, csak sok máshoz hasonlóan azonos frekvenciáról. Az OK-t megnyomva felvétel közben kiadja az elérhető csatornákat és lehet azokból választani. Viszont ennek ára van, mert átváltáskor belezavar a felvételbe. Ugyan miért is mehetne ez mindenféle mellékhatás nélkül...

    [ Szerkesztve ]

    "HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"

Új hozzászólás Aktív témák