Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz87

    veterán

    PZ6T

    Sziasztok. Év vége felé költözünk családi házba a 16.kerbe. Agyalok hogy mi legyen a szolgáltató, Telekom vagy Digi. Belvárosban, 9.kerben, társasházban nekünk most T van, és teljesen elégedett vagyok vele, semmi gondom nincs. A házban a jelenlegi tulajeknak Digi van bekötve, azt mondja nincs vele baj, volt régen T, azzal voltak gondjai. Ha már így van, és be van kabelezve, akkor valószínűleg Digit választom.
    Nem volt még Digim, szóval nem konyitok hozzá egyelőre, és bár vegigolvastam az összefoglalót, nekifutok majd alaposabban, de pár kérdésem van, és még tuti lesz.
    Csomagban (Tv+net+vez.tel) ahogy láttam a Digi honlapján, úgy 500 Ft-al olcsóbb!?
    Bekötésre tényleg ennyire sokat kell várni? Netes topikban valami 30-90 napot olvastam, itt meg 1-4 hét, ha személyesen jelentem be. Mondjuk ujrakabelezni nem kell, mivel most is be van kötve, csak gondolom új eszköz+az adminisztráció.
    Nekem van egy Asus AX56U routerem, ha jól értem, megoldható, hogy ez legyen a fő eszköz úgymond (=router, ami a pppoe kapcsolatot is intézi)!? Attól függ milyen lesz az emeleten a wifi, majd lehet hogy veszek még egy ilyet és kábeles backhaul-al csinálok "mesh-t".

Új hozzászólás Aktív témák