Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cr00py

    senior tag

    válasz Watt25 #60794 üzenetére

    Pedig de, nem vagyok bolond. :D Itt egy video. Az elején mutatja az epg-t.. na nálam is pont ugyanígy néz ki. Előtte pedig a puritán menühöz passzoló verzió volt Kb ilyen .
    Én semmit nem állítottam. Hajnalban vettem észre, hogy nem jó az adás. Digi oldalán láttam a karbantartást, mint már korábban is írtam. Reggel csak nyomtam egy újrahangolástm, mert a karbantartást követően össze vissza voltak számozva a csatornák, és a nevük sem stimmelt. ( az 1-es csatornahelyen nálam az M1 HD volt, 2-n az M2 HD és így tovább.. na most ezek után a Spektrum volt az 1-es helyen, a neve viszont M1 HD maradt :F ) A hírnél javasolták, hogy a csatornák újrahangolása szüksége, amit én meg is tettem. Ennek eredményeképp megint össze-vissza pakolgatott mindent ( ez a tv baja, tudom ).. és ekkor változott meg az epg is Legelső alkalommal mikor rányomtam a műsorfüzetre a "frissítést" követően akkor percekig csak egy szürke háttér volt, középen pedig egy "Betöltés folyamatban... ". felirat fogadott. Meg is lepett, hisz ilyet még korábban sosem írt.
    Akkor még egyszer. Ilyen tv-ről van szó pontosan. Nincs internethez csatlakoztatva. Sem wifi-n, sem kábelen. Mivel ez még a régi rendszert használja, így már a "smart" része nem támogatott, és nem is működik. Ezért vettem hozzá egy appletv-t. Azzal van használva.
    nem is igazán a "design" része az ami zavar.. változott..( vajon mitől? ) nem nagyon izgat.. de az epg-ben megjelenő információk sajnos nem túl relevánsak számomra, lévén külföldi csatornákat mutat.

Új hozzászólás Aktív témák