Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    DH "RORG/rift key hunter" build

    Az otlet: az A1 korok nagyresze keresgelessel megy el, viszont normalon is esik minden, meghozza eleg jol. szoval jobb otlet sebessegre optimalizalni, ha meg mar amugy is sebessegre megyunk, akkor a low farmra leggyorsabb kari az optimalis. az pedig a strafe DH (dexre, intre teszteltem egy varianst wizarddal, ott par jo utemben ellott heat wave is hasonloan remek).

    ami kell: eleg dam mindent 1hitelni drifting shadowval. ha jonne valami rondabb (extra health tehen packbol ketto) arra ott a rain of arrows (vengeance is jo lehet csak annak magasabb a cdje). vedelem es tobb dam nem kell.

    aztan, ami DHval fontos, az hogy a strafe ne fogyjon ki a hatredbol. ezt normal esetben a death bracer megoldana, de annal a warzechian fontosabb (hint: a dhn intes van!:D, a movement fontosabb mint a dam). punishment viszont megoldja.

    aztan movement speed: hot pursuit / warzechian / 25 movement / (rechel ha van mert a sojnal is ritkabb es masra nem igazan jo) / strafe + drifting shadow olni. en bolat szoktam hasznalni ha nagyon feltorlodik a trash (strafe single target, 2-3 bola meg barmit letarol). maradek mozgas vaultbol.

    legacy natalya szinten erdekes lehet, az a vaultozasban segit, cserebe viszont a gear tobbi reszere jobban figyelni kell (ertsd nem feltetlenul lehet feldobni vele egy bracert a karira amin az egyetlen hasznos tulajdonsag a movement mellett az 5 chc).

    amit tud: 10 perc alatt egyedul megvan vele egy A1 kor, scavengers dennel, pok bossal, butcherrel, mansionnal es talald meg a terkep eldugott szegletet southern highlandssel.

    szoval RORG vadaszatra illetve ha surgosen nagy mennyisegu kulcs kell arra idealis.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák