Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Pyttawrx #70261 üzenetére

    Nem a BitLocker kikapcsolása a problémám, azt a Windows 10 Pro operációs rendszeren belül szoktam bekapcsolni*1*. Már odaadtam a húgomnak a laptopot és most nem tudom megnézni a laptop BIOS beállításait, de szerintem (ha jól emlékszem, akkor) a Security beállításnál lehet az User Password és az Admin Password beállítást megcsinálni. Az egész BIOS rendszert végig néztem a laptop átadás előtt és a laptop átadás után és sehol nem volt a HDD Password beállítási lehetőség a BIOS-on belül. User Password és Admin Password is be volt állítva, de azokat sikeresen kikapcsoltam, mert azok a BIOS-on belül megtalálhatóak most is, mondjuk a másik gondom az volt, hogy amikor beírtam új User jelszót, akkor a BIOS nem engedte azt, hogy Admin jelszót beállítsak*2*.
    *1*A húgomnak a Windows 10 Pro újratelepítése után beállítottam a BitLocker bekapcsolást.
    *2*Ezeket a kikapcsolás után néztem meg, mert arra gondoltam, hogy hátha kell a rendszernek a beállított Admin jelszó, de az User után nem engedi az Admin létrehozást.

    Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Nokia G21; Nokia 105 (2019)

Új hozzászólás Aktív témák