Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RWD

    tag

    Sziasztok!

    Van egy DELL Latitude 5590-em, 8GB DDR4 RAMmal. Proci i5-8250u, és van egy SSD is benne. A vga sima alaplapi UHD Graphics 620.

    Sajnos van egy rossz szokásom, egyszerre 20-30+ böngésző ablakot is futtatok. Ezeknek jó 30-40%-a tuti meg is van nyitva folyamatosan, de van hogy több is. Ezekből 1 szinte mindig valami youtube cucc, munkazenének.
    Sok esetben észreveszem, hogy ilyen állapotban + 5-10 db excel ablak futtatása közben szépen felzúg a venti, és elkezd dolgozni (plusz fut a Thunderbird+VPS elérés). Próbálom monitrozoni a terheléseket, nekem úgy tűnik hogy a RAM lehet a szűk keresztmetszet. Jó lehet a sejtés? Proci adott, azt nem tudom cserélni ha jól sejtem, VGA is adott. Plusz RAM beszerelésre gondoltam, kérdés hogy megoldaná-e a problémát? Ja igen, természetesen nem csak a hűtőventi zúgás a "bajom", hanem érezhetően lassul is a lapos ilyen összetett munkák közben.

    Nem gondolnám hogy marha nagy erőforrásokat igényelnek a folyamataim, valamiért a RAM-ra gyanakszom. Egy üres slot adná is magát erre a célra. Mit gondoltok? Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák