Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz Nimda #46791 üzenetére

    Szóval annyit erről a programról mint használója, hogy nincs vele gond ha ésszel használja az ember, és tudja mit enged neki és mit nem.
    Nálam például megesett az is hogy az általa talált o2 micro sd olvasó driver ami dell certificated driverrel alvásból nem volt képes indulni, az övével tökéletesen megy azóta is.
    Intel chipset driver, intel integrált grafikus driver, quadro driver mindegyikből a legfrissebb pipa, korrektül telepítette nincs probléma (dell precision m4600).
    A sok szemét pedig az általa ajánlott programok telepítésére vonatkozik gondolom, bár nem tudom mire gondolt a fórumtárs(vagy sok hasztalan driver). Nem kötelező telepíteni ezeket, a program maga nagyon jó driver lementővel rendelkezik és visszaállítóval. Szintén ott van benne a visszaállítási pont létrehozása ha valami gebasz lenne.
    Én csak azután használtam, miután a dell command update mindent feltett, példának okáért a quadro driver éppenséggel a frissebb kellett nekem, az intel féle sem utolsósorban. Tudom ezeket le is szedheti az ember maga egyenként, de adtam a programnak egy esélyt.
    100+1 ilyen program van sőt webes driver adatbázis is, abban viszont egyetértek, hogy ha valami működik a gyári driverrel, akkor azt hagyjuk is békén. Első körben csak a problémás drivert keressük meg és telepítsük egyenként! ne halomba az összeset egyszerre, mivel utána fogalmunk se lesz, hogy melyik a hunyó ami miatt nem megy a masina.

    Utóirat: nekem helyből 33 elavult programot írt :) a komisz

    [ Szerkesztve ]

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák