Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • delbarta

    senior tag

    Sziasztok! Én is csatlakoztam a Dell laptoposok táborába. Most vettem egy n5010-et.

    Néhány dolog:
    - Nekem is elég hangos a ventilátor, legalábbis a régi toshiba notim sokkal csendesebb volt.
    - Rendben felment az ATI honlapján lévő mobility radeon driver az 5650-es kártyához (v.11.2). Reméltem, hogy így lesz, mert nagyon utáltam, hogy a toshiba nem engedte fel csak a saját (ősrégi) videokártya driverét.
    - Egy vicc, ami leírást adnak hozzá, de hogy egy részletesebb letölthető sincs az már szégyen.
    - Ha nem olvasgatok utána, akkor nem is tudnék róla, hogy van a bios-ban egy akku kímélő mód beállítási lehetőség: Charger behavior. Ez arra szolgál, hogy ha sűrűn használjuk hálózatról, akkor ha ezt letiltjuk (disabled), nem fogja tölteni az akkut, növelve ezzel az élettartamát. Na de mi van akkor, ha mégis akkuról kell használni? Utána megint menjünk be a bios-ba és állítsuk vissza? Ez nem túl felhasználóbarát. Viszont van a billenytyűzeten az F3 alatt egy akku ikon, ami nem csinál semmit ha megnyomom. Illetve így volt egészen addig, amíg fel nem telepítettem a Draken (#17680) által javasolt QuickSet(R257296.exe) drivert. Ezután már feljön egy beállító ablak, ahol ki/be tudom kapcsolni a funkciót, nem kell a bios-ba bemászni állandóan. :)

    - legfrissebb bios rendben felment (A12).
    - Ha felrakjátok az 'Intel Turbo Boost Technology' és a 'Intel Turbo Boost Technology Monitor Software' drivereket, akkor kitesz egy widgetet, amin látható amikor turbó módban van a proci.

    Egyébként nagyon tetszik a gép, bár én hiányolom róla a hangerő állító potit az előlapról, az előzőn elég sűrűn használtam.

    Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110

Új hozzászólás Aktív témák