- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Bluetooth hangszórók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
krammerka #11965 üzenetére
"... akkor légyszíves minden eddigi eredményedet túlszárnyalni..."
Azon leszek, sőt minden remény meg is van rá, mert hasonló körülmények között, eddig kb. 50-70(75)MHz-el jobb eredmények születnek mint az eddigi P35-ös legjobbjaim.
Pl.
Új: 1,152V@4266MHz, régi: 1,152V@4194MHz, vagy
Új: 1,088V@4014MHz, régi: 1,088V@3960MHz.
De az eddigi legbiztatóbb eredmény az 1,072V@3978MHz, mert a régi alig haladta meg a 3,9GHz-et és ha egy kis szerencsével "találok" egy jobb beállítást, akkor a kb. 23°C-os lakásban is meglehet a 4GHz, nem csak a "nyított ablakos tuningnál".
Persze ez igaz lehet a többi eredmény esetében is.
De majd meglátjuk .... -
bzs73
őstag
Hát nekem procija válogatta.A 2. legjobb e8400-m,ami BMW001 procija volt az jobban ment p35ds4-be.Eggyel kisebb fesz elég volt neki mindenhol,de az utolsó brutál e8400-em,alig akart elindulni 4.5ghz-n 1.200v-on a p35-be,ud3r-be meg ment szépen.De a többi opción is gyengébben ment p35-be,de az előző 8400 meg jobb volt p35-be.A p35ds4 lap amugy ugyanaz volt,tehát az is kizárva hogy egy gyengébb tipusú p35 lett volna,és ramok is ugyanazok voltak.Én is vártam hogy majd ha ud3r-be így megy,akkor p35-be még lentebb birok menni,aztán lestem hogy még úgy se ment.Néztem is hogy az előző brutál 8400 meg abba ment jobban.Na mindeggy,az biztos hogy jó az ud3r.Droppot meg lapja válogatja.Nekem ez a 6. ud3r,és volt ud3p is,és ez a mostani droppol a legkevesebbet.A legrosszabb az ud3p volt.A mostani ált 0.02 felett droppol kicsivel.
Szinte minden fesznél ennyi,és másik procival is ennyi volt.llc nélkül 0.03-0.04 között van a dropp.Ált eddig llc-vel volt ennyi mint most llc nélkül. -
sz.j
nagyúr
válasz
Főcske #11962 üzenetére
Pedig van egy olyan érzésem, hogy itt már a memók korlátoznak ..., vagy ki tudja.
Talán még megpróbálom az "egymemós" játékot is, hátha.Jó kétnapos használat után azt kell, hogy mondjam, hogy tuningra "csúcs szuper" lap az ud3r (egymás után döntögetem a régi eredményeimet
), pedig a P35-ds4 se mondható rosznak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Medence topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest