Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stark1001

csendes tag

Üdv! Azokhoz szeretnék szólni, akik nehezen boldogulnak a tradeléssel, és nem értik ezt a kulcsos dolgot. Találtam minap (tegnap) egy "Quake" nevű gyereket (a hangja igaz, hogy 12 éves korosztályt üti, de NAGYON hasznos dolgokat mond el a videókban) aki kicsit elmagyarázza, hogy mit mire érdemes cserélni. Én most AWP Boomnál tartok, eddig nagyon bejött! :D

A lényeg: Össze állítottam egy kis lejátszási listát úgy, hogy a 6 videóból a legelső az alapokról szól, hogyan kezd, mit mire cserélj. A közepén már azért eléggé sok "ájrós" skinekről van szó, a végén pedig bejönnek a Karambitok, M9 Baj, stb. A hangja és kora ellenére, szerintem hasznos dolgokat mond el a videókban. Nah, és ő tényleg beletartozik a "tisztelet a kivételnek" csoportba, hisz elég elmenni egy általános iskolába, és nézd meg, hogy a mostani 12 évesek 90%-ának mekkora a pofája és, hogy mennyire szemtelen akár idősebbel szemben. Lejátszási lista itt: https://www.youtube.com/watch?v=4hILtwEsJIo&list=PLxoDvS-Q240kzb71mm4IhKFEh3g9g9fKV&index=1 - remélem segítettem annak aki nem értette ezeket a dolgokat! :) :))

Új hozzászólás Aktív témák