Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AMD_ok

őstag

Na most kipróbáltam ezt a benzinfogyasztás dolgot. Mentem Melbourne-ben 50 %-os versenyt, először kéziváltóval, aztán megismételtem automata váltóval. Tapasztalat: mielőtt elkezdtem a kéziváltós versenyt, megnéztem, hogy az automata hol vált el, mindenki tudja, rögtön a piros intervallum után, de néha beleszalad a lilába. Így próbáltam végigmenni a versenyen (és végig standard üza. fogy. volt beállítva, nem piszkáltam), nagyjából sikerült is, de a + körök egyre fogytak, és a 23. kör könyékén már -1 lapnál tartottam. (29 kör a verseny). Így ennek megfelelően az utolsó teljes kört csak köhögve és kb 5 helyet bukva kifogyott benzinnel tettem meg, pedig onnantól kezdve, hogy kiírta a -1 lap-ot, visszavettem erősen a tempóból, magamra engedtem a következőt is. Ezzel szemben aut. váltóval végig! +3 körben voltam, olyannyira, hogy a végére (3 kör) odatoltam neki a rich keveréket, így fejeztem be +2 körrel.

Tehát a konklúzió az, hogy a man. váltósok szopjanak csak szépen, ha már olyan jók, hogy kézi váltóval tudják tolni a gémet :( (és ahogy látom a patch infóban ez nincs ott, hogy javítanák), mert ez sztem komplett kib....ás

Új hozzászólás Aktív témák