Új hozzászólás Aktív témák
-
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07 #6637 üzenetére
Nm.
Igen nekem is csak emiatt van bent. Pocsolya fix nélkül az ideális ív sem gumizódik.
-
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07 #6618 üzenetére
A pocsolya fix zabálja az fpst. Minap állítgattam és tesztelgettem pont. DX11 pocsolya fix nélkül: min-75 avg-85 és ugyan ez csak pocsolya fixxel: min-52 avg-58
. Még ha visszarakod DX9be az dobhat rajta úgy min-79 avg-100. Mindezt a játékban lévő benchmarkkal mértem természetesen minden maxra húzva.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #6613 üzenetére
Amikor indul a játék felugrik 400-ra is, a menüben 70-80, játék közben 41-65. Igazából olyan 60 körül mozog. Igazodna a monitor frekijéhez? Igaz a pocsolya fix az be van téve.
Amúgy egy Phenom II X3 720 AMD a proci 3.2Ghz-re húzva. Gőzöm nincs mennyit használ belőle. Kevés lenne az FPS ettől a kártyától?Ja igen:19" 1440*900-ban max beállítással.
-
ЯΞD
senior tag
1.01-es patch van fent és azt a híres pocsolya fix-et szeretném feltenni. tudnátok adni hozzá egy linket? köszönöm
-
hermanyi
addikt
Sziasztok lenne egy kérdésem tudom a megoldást csak lustaságból kérdezem mert nincs kedvem visszaolvasgatni ,hogy a pocsolyákat ,hogy lehet visszatenni a játékba .
szóval a pocsolya fix kéne nékem
előre is köszönömSteady74 én leszek a megszokott LegalBeku névvel igaz össze vissza
-
fagy53
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #5709 üzenetére
Kösz, de már nem megyek vissza DX11-be.
Lehet, hogy telepítem a patch-t, mert idegesít, hogy még a következő kört is érvényteleníti és bevetem a pocsolya fixet, ha gond lesz a tócsákkal.
-
Rolly Dy07
senior tag
Én speciel kikapcsoltam a DX11-et, mert nem megy vele a FRAPS sem. Míg DX9-ben simán veszek fel 30 FPS-el. Igaz a pocsolyák be vannak kapcsolva az XML-ben. Sőt ha nem rakod be a pocsolya fix-et, akkor szárazon sincs annyi gumi, meg ideális ív. Szóval üres nagyon a pálya nélküle.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4451 üzenetére
Mindig száraz beállításokkal megyek ki, inkább az érzékeimre hagyatkozom. Soha nem teszek fel többet intert, mert se felszáradó pályán nem tapad, se gyengén vizesen. Ha már verem fel a vizet, akkor Wet gumi és kész. Sehol nem jó az inter én ezt tapasztaltam.
Annyi még, hogy a pocsoja fix-el látom a pályáról is mennyire esik és szárazon a gumizott részt. Nem csak pocsolya fix, hanem pálya fix. Nekem nem jött be nélküle a feeling. Üres nélküle a pálya szárazon is.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
polonic #4440 üzenetére
Nos nem tettem fel a pocsolya fix-et.
Viszont most dx9-el jól sejtettem kicsit tovább tart a betöltés. viszont 1280x1024 minden ultrán 8xAA és min fps 29, av fps 35, samples 4587 Benchmark módban! és nem szaggatott. dx11-el ha feltettem mindent már a betöltő képernyő is szaggatott ahogy azok az animált gyorstippek változtak. illetve a hang is meg-meg akadt. Így jó lesz. viszont dx9-el is lehet gond a pocsolyákkal vagy ott nem volt nem? vagy azt nem a dx hibája váltotta ki?
-
AMD_ok
őstag
válasz
Feccho86 #4441 üzenetére
a pocsolya fix arra való, hogyha feltetted a patch-et,akkor vizes pályán eltűntek a pocsolyák. Erre csinálták a pocsolya fixet,ez viszont száraz pályán nagyon sokat visszavesz az fps-ből. Bugról nem nagyon tudok. Más "crack"-ről nem tudok, csak nem "virágbolti" verziód van?
2) én pl úgy nyomom, a legtöbb pályán (nem mindegyiken, van amelyiket csak professional módon), a segítségek mindig ki vannak kapcsolva, és általában nyerek
(de nem én vagyok itt a nagy talentum, sokkal jobbak is vannak nálam
)
nem tudom,ebben mi jó, azon kívül, hogy jól tapad, az én köridőm ott 1:28 körül van,a fent említett körülmények közt
-
Rolly Dy07
senior tag
CSAK SZÓLNI SZERETNÉK AZOKHOZ, AKIKNEK FAGYOGAT A JÁTÉK ÉS DX11-ET HASZNÁLNAK!
PATTYOGJATOK SZÉPEN VISSZA A CONFIG XML FÁJLBA ÉS AZ ELEJÉN HASZNÁLT TRÜKKEL ÍRJÁTOK VISSZA A DX9-NÉL A FALSE SZÓT TRUE SZÓRA. EZZEL KI LESZ KAPCSOLVA A DX11, DE NEM ROSSZ EZ DX9-BEN SEM. HISZEN EZEK UTÁN NEM FAGYOTT LE EGYSZER SEM. BUGGOS MÉG MINDIG A DX11, AZÉRT FAGY, AKAD MEG HASONLÓK.
BENT VAN A POCSOLYA FIX IS ÉS KIVÁLÓAN FUT, SOKKAL STABILABBAN, SIMÁBBAN FUT, PONT ÚGY AHOGY A GRID.
ÉN IS CSAK LESTEM.
TEHÁT: - JÁTÉK FELTELEPÍT
- MINDENFÉLE PATCH FELTELEPÍT
- POCSOLYA BERAK
- DX11 KIKAPCSOL
TÖKÉLETES RECEPT 1 ÚJABB JAVÍTÁSIG! -
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4001 üzenetére
én azt tettem fel először
pocsolya fix eltávolítása nekem is javított FPS en de nem lett az igazi de legalább ritkábban lagol -
Rototti
senior tag
válasz
Feccho86 #3997 üzenetére
Amikor elkezdenéd a versenyt feljön egy kis ablak, ahol be lehet állítani azt, hogy hány körös legyen a verseny, meg a long/short weekend-et stb. Itt kell a difficulty-ra ráállni és entert nyomni. Ott vannak a részletek.
A force ex-et sem ismeri fel, de ettől függetlenül be tudom állítani az EDIT-ben a pedálokat, gombokat és utána már a ffb-t is engedi, ha jól emlékszem.rocket: Pont ezt a drasztikus fps-csökkenést tapasztaltam én is a pocsolya-fix után, szóval amíg nincs rá megoldás, addig inkább mellőzöm a tócsákat.
-
rocket
nagyúr
Nalam az 1.00-val sokkal gyorsabb volt DX9 alatt mint most a pocsolya fixel DX9 alatt, igaz DX11 nem volt ott hivatalosan tamogatva, de az is gyorsabb volt, szoval valamit sumakolnak, hogy eltuntettek, es ez a megoldas nem az ami volt az 1.01-ben.
Nevetseges, hogy BETA tesztelonek hasznaljak az embereket akik megvettek a jatekot.
Olyan a helyzet mint a TDU-nal volt anno, honapokig bughalmaz volt, es akik megvettek BETA teszternek erezhettek magukat, de nem a jatek fejlesztoi fizettek ezert, hanem akik megvettek a jatekot fizetnek a jatek fejlesztoknek, mint most is ugye.
Minimum az lenne, hogy amig valoban 1.00-as verzioba hozzak a jatekot akik megvettek kedvezmenyt kapjanak a jovoben megjeleno Codemasters jatekra, dehat ez gondolom nem fog megtortenni.
Erdekes nincs egy ugyved se aki felkapna ezt a dolgot, pedig mara mar nem ritkan tortennek ilyen dolgok, es tobb 100000 emberrol van szo. -
rocket
nagyúr
Van akinel az 1.01 patch+pocsolya fix jelentosen csokkenti a teljesitmenyt?
Default 1.01:
DX9: <average min_fps="43.820538" av_fps="53.458954"
DX11: <average min_fps="40.531456" av_fps="50.304459"1.01+pocsolya fix:
DX9: <average min_fps="35.687534" av_fps="39.885727"
DX11: <average min_fps="27.246336" av_fps="30.660435"Beepitett benchmarkkal mertem, igaz a tortenesek nem fixek, de tobbszor probalgattam es +-1fps elteres volt maximum.
Ami biztos nem a visszatero pocsolyaktol csokken a teljesitmeny mert szaraz ido van ebben a tesztben Silverstonban.Megnezne valaki, hogy az 1.00-ban alapbol a hardware_settings_config.xml-ben benne van-e a "<track_info_system type="gpu" />" (gondolom igen, mert ott voltak pocsolyak a palyan.)
-
Rototti
senior tag
Pocsolya-fix: [link]
Úgy tűnik sokaknak működik, backup-ot készítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged