Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Laja333 #30823 üzenetére

    Nekem a 1023.3 és 1040 közti alpha driver-ek mind lefagyasztották a Win 10300-at az első reboot után. Ez a 40-es most szépen muzsikál.

    Stirlitz

    Szerintem a hivatalos oldalon történő Beta jelöléssel az az egyik legnagyobb gond, hogy ez automatikusan és hallgatólagosan is magával vonja a "mossuk kezeinket", avagy "Csakis saját felelősségre. Mi abszolút semmiféle garanciát nem vállalunk semmilyen vélt vagy valós kárért, amit esetlegesen közvetlenül vagy közvetve okoz ez a szoftver.".

    Ez így egy érthető probléma? Belátod, hogy ilyen formában mégis van különbség?

    Ugyanis nem arról van szó, hogy "stable" néven jönnek ki driver-ek WHQL nélkül.
    Nem. Nem....
    BETA jelöléssel jönnek ki és ez csak a fórumokon van megmagyarázva, hogy az igazából nem annyira beta, mint a beta úgy általában lenni szokott, hanem igazából stable, csak WHQL nélkül.

    Előbbi (hogy ott van a leírásban, hogy Beta) hivatalos tény, utóbbi szájhagyomány útján terjedő baromság. Legalább is szerintem, azért mert ha stable release lenne minden beta, akkor stable lenne a nevük, nem pedig beta. Szerintem nem azért hívják mégis beta-nak "uncertified stable" vagy valami hasonló helyett, mert nem ismerik a lehetséges megnevezéseket, amikkel pontosabban, finomabban/árnyaltabban lehet kommunikálni/iterálni a felhasználó felé, hogy milyen státuszú is az a driver csomag.

    Amíg beta van odaírva, addig ne magyarázza már meg mindenki mindenkinek, hogy márpedig nem az. Ahogy írod, ez abszolút független attól, hogy a valóságban gyakorlatilag hogy működik, de a megnevezése hivatalosan beta, így az beta. Sőt, ha valakinek ezzel baja van, akkor szerintem teljesen jogosan. Ugyanakkor nem hiszem, hogy jogos követelés X havonta stable release-t elvárni, tehát ilyen szempontból ezzel nincs is gond.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák