Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz #00137984 #28784 üzenetére

    BF4 Mantle (potenciális) megoldás, ha valakinek Mantle-re van szüksége, akár a sebesség (...), akár a bizonyos effekteknél DX-nél jobb képminőség miatt:

    Mivel rühellem, ha a nem kevés kifizetett pénzemért nem kapok megfelelő szoftveres támogatást egy hardverhez (gondolom, nem kell szűkítenem a kört :DDD ), de még jobban, ha valami nem működik, csak keresgélem a megoldást. :B Szóval a már soxor bevált megoldáshoz folyamodtam, és (a szintén ggyakran hibát okozó videó támogatásokhoz hasonlóan) kikapcsoltam az AMD profilbeállításait (ezek a fiúk csak kereshetnének már valami más állást maguknak :((( ). Elméletileg a magasabb grafikai minőség rontana a teljesítményen, de nem ez történt.

    A fenti (felületformátum opt. mindegy) beállításokkal megszűnt minden lag, játszhatóan fut a program, eddig még ki sem dobott (bár lehet, hogy ez pályafüggő, vagy csak nem játszottam elég ideig :U ), természetesen továbbra sem kell neki 2GB RAM Ultra beállításokkal full HD-ben. Ugyanúgy 11.b2 driver van fent, mint előzőleg, és semmiféle segédprogram nem fut, még a vizes/robbanásos effekteket is akadás nélkül viszi. Szóval ne féljünk az "optimalizált" gyári profilokat feljavítani, max. képminőség amúgy is csak kézi beállítás lesz bármelyik játéknál.

    Sztem egy próbát érdemes tenni vele. :R

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák