Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • keke69

    őstag

    Én személy szerint nagyon elvagyok keseredve a 7790-es kártyám driverei miatt!
    Már csak remélni tudom,hogy egyszer erre a sok szarságra is születik valami hatékony megoldás!
    Soha nem szenvedtem ennyi t driverrel mint most az utóbbi napokban.Még a windowst is újraraktam miatt naná hogy az sem segített!
    Telepítettem már egy pár rendszert de soha nem kellett arra figyelnem mikor rakhatom fel a vga drivert ahhoz,hogy megfelelően fel is menjen és ne dobáljon hibát hiba hátára!
    Most már hála annak a magasságos úr Istennek,minden hiba nélkül felment(ne kérdezd hogyan csináltam mert nem tudom) de még az alap hiba mindig fent áll a windows leállás nagyon lassú!Kaptam rá tanácsot hogyan lehet ezen javítani,de kompromisszumokhoz köt(képernyő kikapcsolása SOHA) ami ugye elősegíti a leállás gyorsaságát amit itt megjegyeznék nem véletlen vettem SSD-t de akkor pont egy részét vesztené el amiért vettem az energián való spórolást!
    Most ott tartok jöhet bármilyen új driver,félve fogom megkisérelni a felrakását mert megint szopás lesz a vége,de mégis muszáj leszek megtenni mert hátha sokkal jobb lesz mint az összes jelenlegi!
    Itt meg is jegyezném ha van valaki aki leírná a sorrendet(mert biztosan van),hogyan is az-az mikor mielőtt vagy miután kell feltenni drivert.Net keretrendszer de melyik chipset .....stb:azt megköszönném! :R
    Sorry ha túl hosszú voltam!

    Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Új hozzászólás Aktív témák