Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz dragonfx #10800 üzenetére

    Azt ugye Te se képzelted, hogy egy olyan autóba, amilyen az M5, beletesznek egy már megjelent és piacon lévő mocit, és csak simán kihegyezik? :) Annál a BMW-nél sokkal igényesebbek. Az M5 részben azért nem jön azonnal, mert a motorfejlesztés időbe és sok km-be telik. Ha nem így lenne, akár semmi különleges nem lenne az M-ben. Az M divízió külön dolgozik a többi részlegtől.
    Azért nem működne az X6 M motorja mert van pár nehézség, szóval valami újat, és nagyot fognak dobbantani. És megeshet, hogy TS Turbo lesz belőle, senki se tudja.
    "Úgy tudjuk, a BMW lényegében a saját dolgát nehezítette meg az új M5-ös kapcsán, mivel a cégvezetés döntése következtében ki kellett dobni a korábbi, pörgős V10-es szívómotor továbbfejlesztett változatainak terveit, ami gyakorlatilag készen volt, és helyette a 4,4 literes biturbó V8-ast kell nagyobb teljesítményre hangolni. Ez azonban csak elméletben jó ötlet: a nyolchengeres a hengersorok közé épített feltöltők miatt ugyan tömör építésű, viszont így komoly nehézséget okoz egy erősebb változat hatékony hűtése. Ugyanakkor az ötös motortere nem elég széles, hogy a motor oldalra épített turbókkal is elférjen benne, így ez az út sem járható."

    Nem véletlenül tesztelik annyit, biztos lesz meglepetés, és ez az M5 körbeveri minden téren a régi V10-est, főleg rugalmasságban. :K

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák