Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • woodworm

    veterán

    válasz Tav-Csoves #22068 üzenetére

    Ne tudom a routerek natolnak-e, vagy ap módban vannak, mindenesetre az utóbbi volna az egyszerűbb megoldás. Az usb sem tökéletes, hiába 3-as, mellé windowson az ext4 félkarú óriás.
    Az utorrent néhány beállításában a 9999-es érték sem a legjobb. Gondolok itt az összes kapcsolat számára, a torrentenkénti kapcsolódások számára, a nyitott slotok számára. Ezekből megárt a sok.
    A sebesség korlátozásoknál pedig 0 a korlátlan, felesleges bármilyen más értéket beállítani, ha nincs szándékodban visszafogni. Ha korlátozol, akkor pedig az elérhető sávszélesség 80-90 %-án érdemes.

    A gyors net korában nincs értelme túl sok kapcsolatot engedélyezni. Általában 500-at adok meg maximumnak, 50-et pedig a torrentenként kapcsolatokra. Tehát, ha meglepik a letöltők a kínálatot, akkor sem fog futni 10-nél több torrent, ha meg nincs túl nagy érdeklődés, akkor több aktív torrentről mehet a feltöltés. Az egyszerre futtatható torrentek számát nem érdemes ilyen alacsonyra venni, mert nem tudod kihasználni a keretedet.
    Nem tudom milyen sávszélességed van, és milyen routerekkel rendelkezel, de a upc 22 Mbitjét egy routerrel is simán kihasználom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák