Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) Dr. Romano válasza P.H. (#46) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igazad van, tényleg műxik Operával :K
Azonban módosítani még nem lehet :(

(#52) fero02 válasza Dr. Romano (#51) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oda is van írva...

Nekem IE 6 alatt is ment. :DDD

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#53) BaKeSZ87 válasza fero02 (#52) üzenetére

BaKeSZ87
(őstag)

Nekem 7-es alatt kb 2cm látszik a térképből, opera alatt viszont tényleg jó, csak az átpakolás funkció nem megy.

Tokyo Marui VSR-10 | Galaxy MP5K | 2db :) STTi MK.23 + TM Mk.23 silencer | TM MK.23 Socom Spring |

(#54) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Üdv mindenkinek!

Milyen sokan lettünk! :DD
Na, a lényegre térek: jövő7 szerdán TSF-kari napok!
A program az ilyenkor szokásos ökörségek; a marhapöci főzéstől kezdve a szumó-marhaságon át a fegyverbemutatóig terjed.
Fellép a United is (már akinek ez pozitívun)... Este buli a club222-ben Dj Juniorral.
A belépő külsősöknek az egészen szörnyű 1000Ft körüli összeghatárt is átlépi. Az egésznapos belépőként funkcionál, tehát este a disco-ba is jó.

Több info a diakszemmel.hu-n van/lesz, ha már feltették.

(#55) fero02 válasza BaKeSZ87 (#53) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mozilla alatt is megy faxán, igaz kicsit lassú...
IE 6 meg liska nagymester műve bennt a suliban muter gépén, mert annyira nem volt képes a kötsögje, h befrissítse azt a szerencsétlen win-t. :((( Na mind1.

[ Szerkesztve ]

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#56) BaKeSZ87 válasza fero02 (#55) üzenetére

BaKeSZ87
(őstag)

Szerintem legközelebb már úgy rakom fel a win-t, hogy nem kell se IE se OE. De, hogy aztán tűzróka, vagy zenedráma...

Tokyo Marui VSR-10 | Galaxy MP5K | 2db :) STTi MK.23 + TM Mk.23 silencer | TM MK.23 Socom Spring |

(#57) juliabrilke válasza littlelion21 (#54) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Ilyen programok régebben is voltak? Mondjuk 2 éve?
Mert jól hangzik! Micsodaaaa? United? :Y Akkor csak majdnem teljesen jól hangzik! :DDD

(#58) littlelion21 válasza juliabrilke (#57) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Van az már pár éve, csak a hallgatói érdeklődés hagyott kívánnivalót maga után...
A többség inkább húzott haza. Most meg ráadásul egy sulis balhé miatt többen az esemény bojkottjára szólítják fel a népet. Hát remélem nem érnek el sikert.

(#59) juliabrilke válasza littlelion21 (#58) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Hááát. A szerda elég érdekes nap. Mondjuk ennél csak az a jobb, amikor viszgaidőszak kezdetekor szerveztek szerdán bulit. :D

"Most meg ráadásul egy sulis balhé miatt többen az esemény bojkottjára szólítják fel a népet." Milyen balhé? Látom ez a bojkott és sztrájkolás kezd népszerű hobbi lenni. :D

(#60) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akit érdekel egy 600MHz-s Celeron proci az írjon ;)

(#61) littlelion21 válasza juliabrilke (#59) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Ne is kérdezd... most derült ki, h a térítési-juttatási felelős egy 2007-es korm.rendeletet önkényesen nem vett figyelembe, aminek hatására több száz diáknak kell(ene) az állítólagosan jogtalanul kiutalt pénzeket - úgy fejenként 15-20e Ft-ot visszafizetni.
És hogy jár el az iskola? Na hogy? Sehogy! :(((
Az említett korm.rendeletet kinyomtatják, sokszorozzák és szétszórják mindenfele. Csak egyvalamit felejtettek el közölni: MI A F@SZT CSINÁLJUNK VELE?
És a legszebb az egészben, hogy a hallgatókat kvázi megzsarolták, h aki nem fizet, nem mehet vizsgázni/államvizsgázni. Hát nem tudom ki a jó kurv@ anyjának képzeli magát a tanulmányi osztály, + a HÖK, de engem ne merészeljen egy ilyen tapló gyökér paraszt banda fenyegetni! :(((
A főigazgatóság is megéri a pénzét: ahelyett hogy kiállna, és elmagyarázná, hogy mi az Isten folyik itt, nem reagál semmit.
Csak terjednek a pletykák, h lehet a hiányzó összeget a szoc.tám.-okból fogják finanszírozni: amiben lehet, h van is vmi, mert páromnak 7főn kellett volna, h utalják - és még mindig semmi...de ha tényleg így van, eszküszöm rágyújtom az irodát arra a rohadt büdös galerira.
És a legidegesítőbb az az, ahogy közölték,azaz nem közölték. Sutyiban, hátulról, pletykák útján - komolyan mondom úgy mint 44'-ben a gettóban, mikor arról volt szó, h hova viszik a zsidókat.
Egyáltalán lehet ilyet, hogy az egyszer kiutalt pénzt csak úgy visszakérjék, még akkor is, ha az jogtalan volt? Én úgy tudom, ilyen nincs... Mintha lett is volna vmilyen münkaügyi per, és a követelő húzta a rövidebbet! Ne a diáknak kelljen már visszafizetnie; ő jóhiszeműen járt el, egyszerűen elköltötte, ami szerinte jogosan neki jár. Mindegy kinek a sara, NEM a hallgatóé! A suli intézze, ahogy akarja, le vannak szarva. Ne hogy már ne legyen rá vmilyen más forrás. És ha nincs is más járható út, akkor zsigereljü a diákot...? Még jó, h az új könyvtár építése közben nem fogyott el a lóvé: lehet kisorsoltak volna egy hallgatót és eladják a szerveit.
Fizesse meg az, aki elb@szta. Az élet minden területen így működik. De mostmár szépen lassan elértük azt, h nem lehet tudni, h ki a felelős: mindenki hárít, csúsztat. Csak addig altatják a dolgot, míg a sok birka meg nem unja, vissza nem fizeti + el nem felejti a dolgot. A felelős gondolom mennyire lesz megbüntetve: talán, mondom, talán eltávolítják tisztségéből - na bumm.
Tiszta magyar kormány (a kisbetű szándékos).
Mindig mondtam: el kell takarodni messzire ebből az országból, visszanézni még véletlen sem szabad.

mod: várom a véleményeket.

[ Szerkesztve ]

(#62) fero02 válasza littlelion21 (#61) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép jó reggelt. Ez a 21. századi M.o. Szopatás szopatás hátán.

(#63) juliabrilke válasza littlelion21 (#61) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Szerintem meg nem eltakarodni kel innen, csak az ilyen férgeket kipakolni és megoldani minden olyan problémát, amire magasról tojnak foylamatosan.

Amiatt meg ne izguljál, hogy nem tudják majd ezt is sunyiba megoldani. pl. misztikus módon csökken egy kicsit az ösztönd. vagy a szociális juttatások. Esetleg pár ember most valamiért nem jogosult rá. Megesnek az ilyenek. :DDD

De ekkorát hogyan lehet tévedni? Mondjuk az is lehet, hogy nem így van a történet, mint ahogyan lehet hallani.

(#64) littlelion21 válasza juliabrilke (#63) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Nem fogjuk megtudni az életben, attól tartok...sőt biztos vagyok.

De a TSF-re már amúgy is rájár a rúd: a múltkor, amikor ezek az országos nagy szélviharok voltak, a zsír új kolesz tetejének egy részét csak úgy levitte a szél...
És azt is mivel indokolták...? Talán azzal, h igen, elb@sztuk, h minél hamarabb kész legyen, a mi sarunk, megcsináljuk? Dehogy...
A hivatalos indoklásban az állt, hogy a tetőt max. 120km/h-s szélre tervezték, akkor pedig 130km/h-s fújt.... Jó nagy barmok, h a szélnek erről nem szóltak.

Na akkor most ezek tényleg vagy nagyon hülyék, vagy minket néznek annak.

(#65) fero02 válasza littlelion21 (#64) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Na akkor most ezek tényleg vagy nagyon hülyék, vagy minket néznek annak."

Vagy mindkettő...

(#66) juliabrilke válasza littlelion21 (#64) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Nem tették ki a táblát, hogy 120km/óránál kisebb szél nem fújhat arra. :DDD (de ahogy ismerem sok helyen az állapotokat, lehet, hogy egy 90km/órás szél is levitte volna. :U

Szerintem a kettő keveréke. Hülyék és annak néznek. :DDD

(#67) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Nna, a mai nap és szép volt... 4 (azaz négy) helyen nem tudták kinyomtatni az usb-s vinyómról a szakdolgozatomat, mivel az IBM Travelstar 2 ágat igényel, és ez már több, mint sok volt az irodatechnikai cégeknek, netcaféknak...

(#68) fero02 válasza littlelion21 (#67) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép halál. :DDD

Lemezeket mikor lövöd el? :U

(#69) littlelion21 válasza fero02 (#68) üzenetére

littlelion21
(VIP)

ahogy "enzimke" Bcs-n jár, és át tudom venni a lemezeket. :R
Konkrétumot sajnos nem tudok.

(#70) public73

public73
(senior tag)

faja ramokat esetleg valaki? :)

(#71) littlelion21 válasza public73 (#70) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Csere 1:1-ben az adatlapomon lévő ramokra? :D

(#72) fero02 válasza littlelion21 (#69) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

okézsoké ;)

(#73) public73 válasza littlelion21 (#71) üzenetére

public73
(senior tag)

az mér is lenne jó nekem? :))
ha szórsz még rá egy kis pénzmagot, talán..... :K

(#74) littlelion21 válasza public73 (#73) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Hogy neked miért jó...? azt nem tudom...
De nekem nagyon jó! :D
Mégis mennyit kéne "rászórnom"?

mod: hol garos a cucc?

[ Szerkesztve ]

(#75) public73 válasza littlelion21 (#74) üzenetére

public73
(senior tag)

kisker garipapír nincs (már én is ennélkül vettem), viszont a gyártói élettartam gari játszik!
4k-t rádobsz és viheted!

(#76) littlelion21 válasza public73 (#75) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Ezt a gar. dolgot nem vágom. Tehát ha beszarik a ram, hova vigyem?

(#77) public73 válasza littlelion21 (#76) üzenetére

public73
(senior tag)

nem szarik be.... ;)
ha már be akart volna szarni, már megtette volna!
egyébként is gyári határértéken belül volt használva, úgyhogy nincs mitől tartani!
ha mégis beütne a veszedelem és esetleg mégse indulna, akkor az "A-DATA Technology Co., Ltd" (cím, tel. szám, elérhetőség a honlapjukon) foglalkozik a gariztatással!
tehát velük kellene felvenni a kapcsolatot.
talán ennyi!

(#78) public73

public73
(senior tag)

van egy nagyon megkímélt monitorom, akit érdekel keressen! :)

(#79) littlelion21 válasza public73 (#77) üzenetére

littlelion21
(VIP)

a ramom +2k?

(#80) public73 válasza littlelion21 (#79) üzenetére

public73
(senior tag)

3k és cserélhetünk! ;)

(#81) Algieba

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Jó kis hétvégénk lesz a nyári melegben. :)
A sok eső és a meleg csak úgy húzni fogja a gombákat. Részemről kirándulni fogok.

http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

(#82) public73

public73
(senior tag)

gyulán pályenkafesztivál kezdődik!!!!
érdemes átkullogni és bepancsolni a házi törkölyből!!!! ;]
közbe meg húza a fásli mulató! :C
ollé a ligetben nagyszerű.....!

(#83) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Pöpec videokártyát valaki? katt ide!

(#84) fero02

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincs senkinek eladó S462-es (A) procija? Akár egy kis Duron is jó lenne...

(#85) littlelion21 válasza fero02 (#84) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Párom öccsének lehet,h van elfekvőben egy Socket A-s Athlon 1500+, ha jól tudom.
Ha gondolod rákérdezek, úgy tudom még nem adta el, bár nem biztos.
Most váltott AM-2re, talán van hozzá alaplap is, vmi MSI, talán K8N vagy hasonló.

(#86) fero02 válasza littlelion21 (#85) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megköszönném, ha rákérdeznél! :R

Más nem kellene, csak a cpu.

(#87) littlelion21 válasza public73 (#82) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Küldtem p.ü.-t!

(#88) public73 válasza littlelion21 (#87) üzenetére

public73
(senior tag)

relő! :))

(#89) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Hogy lehet valahol ilyen szar idő?!

(#90) public73 válasza littlelion21 (#89) üzenetére

public73
(senior tag)

hát a pálinkafesztivál ma biztosan kimarad a progiból!!! :O
legalább felhőtlenül számcsizhatok, semmi tennivaló!!! :C

(#91) littlelion21 válasza public73 (#90) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Jah, én is megyek haza Oh-ra, már vár otthon a p166mmx, 32md edo rammal, 4mb s3 virge-el, 14"-es képcsöves Hyundai monitorral felszerelve... :)
Lehet,h nekiesek a Crysisnek... :D

vagy lehet,h marad a DukeNukem 3D - attól függ mihez lesz kedvem... :D

(#92) fero02 válasza littlelion21 (#91) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen szeszélyes időjárásunk volt ma ezidáig... :(( :D

(#93) littlelion21 válasza fero02 (#92) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Hnapra kiderítem,h +van-e még a proci. Majd dobok egy privit! :)

(#94) fero02 válasza littlelion21 (#93) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

OKok! Thx! :R

(#95) littlelion21 válasza fero02 (#94) üzenetére

littlelion21
(VIP)

P.ü. :)

(#96) littlelion21

littlelion21
(VIP)

P*csába, nem tudok aludni... :(((

(#97) juliabrilke válasza littlelion21 (#96) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Semmi gond. Átküldök pár oktató anyagot. Olyan dögunalmas, hogy 5 perc és alszol. :D

Viszont reszkessetek, mert május 22.-én Csabára megyek! ;]

(#98) public73 válasza juliabrilke (#97) üzenetére

public73
(senior tag)

jézusom, ne ijjesztgess minket!!!!! :DDD
:C

(#99) littlelion21 válasza juliabrilke (#97) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Fusson, ki merre lát! :D

(#100) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Most még nevettek, de lesz majd sírás. :D :P

Jó kis EDDA koncert lesz sörfesztivállal egybekötve. (meg ha sokat iszok, akkor egy kis Korda szombaton :D )

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.