Jó reggelt!
Sajnos több összetevős a szívás. Az adó helyen egy Smc router volt, amiben volt egy belső antenna is, ami ellátta az ottani laptopokat is, meg a rácsatlakoztatott tetőantenna ellátta a a két másik 350 és 400m-re lévő gépet.
Most egy TP-link router és egy TP-link AP lett feltéve: a router a helyi gépeket látja el, az AP meg a két távoli gépet.(sajna a tetőantenna nem szór lefelé annyi jelet, hogy elég legyen) Na, ebből az egyik távoli gép szépen megy, a másik nem is látja az új AP-t. Tehát kisebb lett az AP jele, mint a régié. Ez látszik a másik kliensen is, de azon brutál antenna van és szépen megy. Elvittem az én TP-link WRT 543G routeremet( az adó helyére), azzal meg az ottani laptopok nem akartak rendesen menni
A távoli gépeket már meg sem néztem.
Most még ma kipróbálom a problémás kliensnél az én TP-link WRT 543G routeremet, mint kliens, hátha úgy menni fog, mert az a gyanúm, hogy abban a gépben gyengécske a vevőkártya is. Tegnap le vágtam az antennakábel hosszából pár métert, mert át lett helyezve a gép másik helyre, de úgy látszik még így is kevés a jel. Ez a gép mindig is labilis volt, látszott, hogy határon megy, de most végleg kevés lett a jelerősség.
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

Bocs,de ma egy kicsit lassabb a felfogásom a szokásosnál! 

Devid_81!