#49000!
Észre sem vetted! 
Szép derűs napot!
Bejöttem dolgozni, mert jól esik.....
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-
(#49001) moha bácsi válasza Varoz (#49000) üzenetére

#49000!
Észre sem vetted! 
Szép derűs napot!
Bejöttem dolgozni, mert jól esik.....

Éppen védtelek és dicsértelek, de nem úgy jött le 
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
(#49003) Devid_81 válasza moha bácsi (#49001) üzenetére

Ilyen szep szamot csak igy elloni...

50k a kicsioroszlane! 
Egyebkent meg szep napot mindenkinek!
.::www.megadanceradio.hu::.
(#49004) Varoz válasza moha bácsi (#49001) üzenetére
Hát nem. 

Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG

Sziasztok!
Tud valaki korrekt, nem túl drága fogorvost Békéscsabán?
Üdv!

Ezt k*rvára nem tudom elhinni
.
╭∩╮(° ˛°)╭∩╮
Az komoly.
(#49008) Stylewars_kp válasza Tybee21 (#49005) üzenetére

Békéscsabán felejtős tapasztalatomból! Orosházázra szoktam járni Lehóczkihoz a csabai úton. Igaz kicsit magasabbak az árak és Te olcsót keresel, de ő garanciával dolgozik nagyon minőségin!
Valaki tud nékem tölthető elemet töltővel együtt?
2 GB Ingyen tárhely! http://db.tt/nW2tpb7Y
(#49009) Tybee21 válasza Stylewars_kp (#49008) üzenetére

Helló!
Köszi a korrekt választ, csak összehasonlíthatóságért, mennyiért töm fogat?
Üdv!
(#49010) Stylewars_kp válasza Tybee21 (#49009) üzenetére

1 éve voltam nála tömésen... nem tudom sajnos, de ha kikeresed a telefonkönyvből és felhívod akkor biztosan tájékoztatnak! Fogászatra nem szabad sajnálni a pénzt!
Nekem ez a véleményem!
2 GB Ingyen tárhely! http://db.tt/nW2tpb7Y
(#49011) littlelion21 válasza Tybee21 (#49009) üzenetére

Támogatom, én is oda járok (Lehel u. 40.), több fogorvos is dolgozik ott, jártam Lehoczky-nál, valamint Andrusik Krisztánál is, mindkettő profin/lelkiismeretesen dolgozik.
Normál - fehér - tömés őrlőfogba 8k volt nekem, ideiglenes tömés kiszedéssel együtt úgy 1 hónapja.
(#49012) Tybee21 válasza littlelion21 (#49011) üzenetére

Köszönöm a válaszokat, a baj csak az, hogy tuti nem fogok átutazni Orosházára... :/
Nekem tényleg Csabai doki kellene.
Igazság szerint, mivel nem vagyok bennszülött, azt se tudom hova kellene mennem, ha 'állami' ellátást szeretnék kapni itt Csabán, tényleg van itt olyan, aki tudja, hogy ha a Tulipán utcán lakok, akkor hol kapnék? Gondolom lakhely szerint megy ez.
Üdv!
Igen lakhely szerint, de akkor oda kell ideiglenes lakcímkártya

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
(#49015) moha bácsi válasza fero02 (#49014) üzenetére

(#49016) fero02 válasza moha bácsi (#49015) üzenetére
Jó cucc az anyag?

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

sziasztok!
eladó lehet egy intel p4 3.00ghz s478 800mhz fsb proci ha van rá igény.
amennyiben nincs, nekem kellene ehhez a procihoz egy jo kis alaplap.lényeg hogy agp8x és ddr1 vagy ddr2 ramokat kezelje.
(#49018) moha bácsi válasza fero02 (#49016) üzenetére

Jóféle hardverek!

Jó estét!
Tibi21: Be mész a Munkácsy utcán lévő fogászatra, ott minden rendelő ajtaja mellé ki van függesztve az adott orvos körzete. A fogkő eltávolítás és a fogmegtartó kezelés ingyenes ha a körzetedhez tartozó orvoshoz mész. 
Kínába a legegyszerűbben úgy juthatsz el, ha leiszod magad a sárga földig.

Tibi21: De igyekezned kell mert ezek az orvosok szeretnek ilyenkor eltűnni síelni. 
Csináld magad:

Legyen egy kis csajos is:

Így megy ez:

Kínába a legegyszerűbben úgy juthatsz el, ha leiszod magad a sárga földig.

Pontosan, vagy ingyen kicsapjak egyes kocsmakban ha igeny van ra 
Egyebkent ha penzes akkor Bajusz Norbert.

Köszönöm a válaszokat... sajnos egyenlőre nincs ideiglenes lakcímem ide Bcs-ra, de azt hiszem ezen változtatok majd januárban... a lényeg, hogy remélem ez a Bajszos fogorvos tényleg jó, és nem csak azért ajánlod, mert te csin. a honalpját
egyébként nem tűnik brutálisan drágának.
Egyben nagy kedvezménnyel vihető!
Katt és vásárolj : http://href.hu/x/hq9v ||Samsung Galaxy S ICS 4.0.4 CM9 Nightly +Devil2 0.94 CMC+KF1 modem : Maga a tökély. :)
ki csinálta a honlapját? :$ mert elégé 90-es évekbeli 
Srácok!! Nincs valakinek elfekvőben fényképező memóriája ? Ami érdekelne 512-1 gigás mretben SD/MMC/MS/SDHC/XD memóriakártya, normális áron (digitális képkeretbe volna ) please help 
Katt és vásárolj : http://href.hu/x/hq9v ||Samsung Galaxy S ICS 4.0.4 CM9 Nightly +Devil2 0.94 CMC+KF1 modem : Maga a tökély. :)

Nekem van valami 2db MMC Plus 1GB TakeMS. Biztos meg tudunk egyezni, ellenben ma már nem tervezek gép előtt lenni. Ha nem felejtem el elvinni, akkor holnap megtalálsz valahol a városban, vagy 4 után hazafelé menet...

Nuclear launch detected Megszületett Máté, 3100g, 55cm. 2005. IX. 16. 15:42 -kor Megszületett Balázs 3170g, 55cm. 2008. VII. 5. 02.25 -kor:)

Tud még újat mutatni az öreg. 
Nuclear launch detected Megszületett Máté, 3100g, 55cm. 2005. IX. 16. 15:42 -kor Megszületett Balázs 3170g, 55cm. 2008. VII. 5. 02.25 -kor:)

Ahoi ALL!
Megmondaná valaki nekem, hogy mi sz.r történt itt amíg nem voltam?
Értem itt a használt cuccok árait. Drágább minden mint 1 éve.....
500gigás merevlemezek miért vannak 20k felett boltban?

Épp most raknék össze egy asztalit, de 100X meggondolom ilyen árak mellett. 
Akárki, akármekkora késztetést érez az iránt, hogy belerondítson más hirdetésébe, annak azt javaslom, hogy tűrje hátra a f.szát és üljön bele!
Csak vinyó árak mentek fel az egekbe.
A DDR3 olcsóbb, a VGA-k vegyesek, a procik is olcsóbbak szerintem meg az alaplapok is.
Éltem át már szép napokat amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok!
Elmosta az ár a merevlemez gyártókat thai-földön.
geza12
Valami nem stimmelt a kábellal. Csak 1 darabot adtál. 
fero02
Pacák

[ Szerkesztve ]
Egy nő meg egy férfi találkozik a nudista strandon.
- Örvendek - mondja a férfi.
- Látom...
Húh

Az lehet, de az hány méteres?
Éltem át már szép napokat amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok!

Akárki, akármekkora késztetést érez az iránt, hogy belerondítson más hirdetésébe, annak azt javaslom, hogy tűrje hátra a f.szát és üljön bele!
2.20 méter.
Megmértem, biztos ami biztos. 4 méter 40 centi. Akkor így végül is stimmel. 
Nem mondtad, hogy egybe van. 
[ Szerkesztve ]
Van baj bőven...
![;]](/dl/s/v1.gif)
Ejjha... akkor az baj, mert itthon sem találom a párját és 2db 2.20méterese volt tisztán emlékszem.
Furcsa... Na mindegy küld vissza nyugodtan.
Ja jóvan...

Igen nem mondtam , elnézésedet kérem ezért. 
Akkor tedd már meg nekem légy szíves hogy ketté vágod... 
Akkor én se emlékeztem jól...

[ Szerkesztve ]
Mesélj mi baj. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Bár nem vagyok orvos, de hátha tudok segíteni.
![;]](/dl/s/v1.gif)
geza12
Akkor tedd már meg nekem légy szíves hogy ketté vágod... 
Neked? Soha.

[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Eladó egy jó kis ZTE Blade Újkígyós vásosában, Vadi új 3 napja van nálam. Valaki vegye meg ,mert kell a pénz 
[ Szerkesztve ]

Megmondták, hogy szar 
Tokyo Marui VSR-10 | Galaxy MP5K | 2db :) STTi MK.23 + TM Mk.23 silencer | TM MK.23 Socom Spring |
több ismerősömnek van ők elégedettek vele
bár mind programozó 

üdv!
eladó marad egy intel p4 3.00ghz s478 800mhz fsb proci és egy AMD athlon 2600+ cpu ha van rá igény.
amennyiben nincs, nekem kellene ezekhez a procikoz egy jó kis alaplap.lényeg hogy agp8x és sd,ddr1 vagy ddr2 ramokat kezelje.(amd esetében nyilván a ddr2 nem játszik...)
Kedden tudom átvenni ,ha Neked megfelel! Dobtam privátot !

Tudod vannak cegek ahol a megrendelot is meghallgatjak mire van szuksege, neki erre volt.

Nem marketing miatt mondtam, hanem azert mert ilyen normalis dokihoz meg az eletben nem volt szerencsem...bar a kedvese meg szemorvos...az egyik nagyon jo baratjuk meg belgyogyasz...nah jo szoval ok harman a legjobbak, ennyi 
Nyugodtan mondd neki ki kuldott, nem fog haragudni, az tuti

bocsi seggel vagyok az égnek szóval leírom amit gondolok 
tudom, de én ha valakinek csinálok weboldalt csak olyat adok ki a kezemből amivel az ügyfél is jól jár és bár fontos, hogy magáénak érezze, de az ügyfeleknek szól és nem neki.
Kevés ügyfelet láttam aki a
- 90-es évek gombjaira bukott volna
- a dupla görgetősáv lázbahozta volna
- seo-ban 0 honlapot csináltatott volna 2010-ben
- vannak elvetemültek aki üdvözlő képernyőt akarnak oldalukra az tudom, de mivel a fejlesztő ért a webmarketinghez, ergonómiához az a dolga hogy a lehető legjobbat hozza ki az ügyfélnek ...
- a nyelvek választása meg felemás azaz marad magyar tartalom akkor is amikor másik nyelvet választok ...
- alul az a seo "cimkefelhő" meg vicces 
[ Szerkesztve ]