Ja persze meg , már több mint egy hete.
Teljesen jó, elégedett vagyok vele, nagyon tisztán szól. A Flacot nagyon jól kiadja, viszont a nagyon rossz minőségű MP3ak még rosszabbak lesznek, ugyanúgy filmnél is.
Van egy pár kérdés mondjuk amire nem tudom a választ...
Egy tetves 50 ezer forintos hangkártyába mi a sz@rért nem tudnak rakni THX minősítést, amikor az X-FI Titaniumba volt , nem mintha használnám, de akkor is. Meg miért ilyen kis pitiáner vacak kezelő felülete van azt se tudom, meg azt se hogy minek rá + táp , a Xonar DX-re is kell , az X-Fi Titanumra meg nem ami veri a DX-et.
Na mindegy....
Egyébként amennyibe kerül újonnan annyit nem ér, de nagyon részletes és tiszta hangja van, sokkal tisztább a mély, meg mélyebb és nagyobb , az integrált hangkártya egy ciripelés ehhez képest, OPAMP-ot nem néztem milyen van benne de szerintem a gyári.
A gyerek meg kib@aszott velem mert mondtam neki hogy adja hozzá az OPAMP-ot (a nem gyárit) és akkor megveszem, erre nem adott semmit hozzá, csak a dobozt meg kártyát, rá is kérdeztem , hogy figyelj má, mért nem kerültek bele a cuccok, azt mondja hogy elfelejtette , de küldi postán, abból se lesz semmi tuti, na mindegy...
[ Szerkesztve ]
Éltem át már szép napokat amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok!