Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#48001) tááo válasza dipeti (#48000) üzenetére

tááo
(fanatikus tag)

Jó estét!

Nekem spec fogalmam sincs ki az az oroszbarbi meg jangdzsi. Lehet kimaradtam valamiből. :F viszont lesz Csabán ilyen is. :K
Persze ez csak annak szól aki szereti.

Volt alkalmam megnézni ezt a nem új filmet, hát meghökkentő volt. :U Kíváncsi vagyok mennyire tudják fokozni a folytatásban. :U

Kínába a legegyszerűbben úgy juthatsz el, ha leiszod magad a sárga földig.

(#48002) Dani_kp válasza tááo (#48001) üzenetére

Dani_kp
(őstag)

Hali.

Én elolvastam a sztorit, illetve láttam a trailert, már akkor hányingerem lett, hogy hogy lehet egy ilyen okádék gyomorfogató sz@rt forgatni és megnézni...de ez szubjektív vélemény. Én speciel a vígjátékokat szeretem, de mostanában sorozatot nézek...az Így jártam anyátokkal című sorozatot gyűröm most és erősen tudom ajánlani :K !

╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

(#48003) Rolly

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van itt olyan akit esetleg érdekelne 8 ft + ÁFA / perces előfizu bármely mobilba, meg 5,5 + ÁFA vezetékesre, 10 FT + ÁFA / sms

másodperc alapú előfizu?

(#48004) public73 válasza Rolly (#48003) üzenetére

public73
(senior tag)

mennyi a hűségidő?

(#48005) Varoz válasza public73 (#48004) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

150 év. ;] :DDD

:C :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG

(#48006) public73

public73
(senior tag)

az pont jó....az még belefér.... ;]

(#48007) Dani_kp válasza Varoz (#48005) üzenetére

Dani_kp
(őstag)

LoL :DDD :DDD

szerk.: most tűnt fel, hogy meg lett a 48k. hsz :K .

[ Szerkesztve ]

╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

(#48008) Varoz válasza Dani_kp (#48007) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Tisztísd le a vágólapodat, mert mind a 2 link mögött ugyanaz a kép van. :U :D

(#48009) Rolly válasza public73 (#48004) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

2 év (24 hónap)

Pontos percdíjak (másodperc alapú számlázás):
- bármely mobilra: 8 Ft + ÁFA = 10 Ft (jövőre 10,16 Ft)
- bármely vezetékes telefonra: 5,5 Ft + ÁFA = 6,9 Ft (jövőre 7 Ft)
- SMS: 10 Ft + ÁFA = 12,5 Ft (jövőre 12,7 Ft)

Flottán belül (nincs opciós díj):
- hívás 0 Ft
- SMS 5 Ft

Ja egy magánszemélynek max 5 sim lehet a nevén, cégek is beléphetnek de ott egyedi elbírálás van hogy egy cégnek hány simje lehet ...

[ Szerkesztve ]

(#48010) Dani_kp válasza Varoz (#48008) üzenetére

Dani_kp
(őstag)

Köszönöm, hogy szóltál, de szerintem más gebasz van, már múltkor sem azt csinálta, amit kellett, illetve ma is 2x eljátszotta privibe, hogy nem azt linkelte, amit kellett :F . Mind1, jó ez nekem így is :DDD .

╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

(#48011) public73 válasza Rolly (#48009) üzenetére

public73
(senior tag)

és mennyi a havidíja?

(#48012) Varoz válasza Rolly (#48009) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Hol a csapda?

Dani_kp
:D

public73
Az annyira nem rossz. Bár csak annak aki ki is használja.
Máshol van a csapda.

[ Szerkesztve ]

(#48013) Rolly válasza public73 (#48011) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

3740 Ft + ÁFA

(#48014) public73 válasza Varoz (#48012) üzenetére

public73
(senior tag)

itt...majd 5k/hó...

[ Szerkesztve ]

(#48015) Varoz válasza Rolly (#48013) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

De ez mi amúgy? Vagy kinél van?
Mert, hogy én percdíjat nemigen láttam 20Ft alatt. :U

[ Szerkesztve ]

(#48016) Rolly válasza public73 (#48014) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát ja nekem most 5 k a havi díjam és ebben van 500 mega net perc alapú és 30 per perc és 27 az sms ... :(

most ebben 4675 Ft (áfával) lenne plusz net (500 mega bruttó 1687 Ft) de 10 ft-os percdíj és másodperc alapú ...

További net csomagok:
- 2 GB 1950 FT NETTÓ.
- 4 GB 3300 FT NETTÓ.

(#48017) Rolly válasza Varoz (#48015) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Diamond Solution és a Webstar mobile közös flottája

(#48018) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Esti sunamuna

*Ortt, Nav, Apeh, Rendőrség és egyéb szervek (PH) miatt eme képbe már nem kerülhetett bele a tulajdonosa, ugyanis annak több helyen kilátszott a lába, és a kezei, ezek szexuálisan provokálhattak volna bárkit.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#48019) Varoz válasza Devid_81 (#48018) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Egyre jobb. :C

(#48020) Devid_81 válasza Varoz (#48019) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

De nézd meg, ezek megijedtek rendesen...azóta sem írnak.
Nah jó itt vannak a hölgy kezei, ettől többet nem tudok most értetek tenni...! ;]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#48021) SipiBcs válasza Devid_81 (#48020) üzenetére

SipiBcs
(őstag)

Vagy ne igyál többet.... vagy sokkal többet igyál!!..... :DDD

CoD Modern Warfare 2 Steam nick:SipiHun74; CoD4: |SoH| S!pi A dicséret olyan mint a bor. Az erős ember még erősebb lesz tőle, a gyenge pedig megrészegül.

(#48022) Varoz válasza Devid_81 (#48020) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

:C :DDD

(#48023) Dani_kp

Dani_kp
(őstag)

Építkezés kínai módra.

╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

(#48024) fero02 válasza Dani_kp (#48023) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép az idő, de ez akkor is csak egy kívülről késznek tűnő vmi (szerkezetkész), amin még (akár kívül is) rengeteg munka van (de pláne belül). Amúgy meg ez nem kína érdeme, hanem a logisztáké, akik mindezt megszervezték. :K

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#48025) fero02

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nigger!

Meg van még a Samsung Galaxy Ace-d? :U

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#48026) littlelion21 válasza fero02 (#48025) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Jó lesz az Galaxy 3-nak is, de a kérdésedre felelve: igen, megvan. :)

(#48027) fero02 válasza littlelion21 (#48026) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja, akkor semmi. Egyik fórumos ismerős keresett volna olyat és azt hittem Neked pont az van.

(#48028) littlelion21 válasza fero02 (#48027) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Jó lesz ez neki, ajánld csak... :K ;]

(#48029) fero02 válasza littlelion21 (#48028) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem köll neki... :(

(#48030) Padree válasza Devid_81 (#48020) üzenetére

Padree
(senior tag)
LOGOUT blog

Nektek mi a véleményetek a piros körmökről? Qrvás, trendi, retró vagy minek kenik ilyenre?

"pont olyan hülye mint én, csak értelmesebb"

(#48031) pn199 válasza Padree (#48030) üzenetére

pn199
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Személyszerint undorítónak találom és könnyű vérű tulajdonosra utal. Bár nem mindig jött be ez az elméletem, de van benne valami :N

Katt és vásárolj : http://href.hu/x/hq9v ||Samsung Galaxy S ICS 4.0.4 CM9 Nightly +Devil2 0.94 CMC+KF1 modem : Maga a tökély. :)

(#48032) finest válasza Padree (#48030) üzenetére

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Attól függ, h mit fognak vele. Mosogatni pl. felesleges.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#48033) dipeti válasza Padree (#48030) üzenetére

dipeti
(senior tag)

Egy nőnek jól tud állni, ha mondjuk egy piros pöttyös ruhácska van rajta. Szerintem nem a köröm színe dönti el, hogy qrvás vagy nem.
Habár én nekem annyira nem jön be ha egy nő keni magát, persze egy kicsi még előnyös is lehet.

Uncomfortable silences. Why do we feel it's necessary to yak about bullshit in order to be comfortable?

(#48034) pn199

pn199
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Srácok! Nagy dilemmába vagyok. Lenne egy üzlet, előre kellene utaljak több mint 50.000 forintot egy fórumozónak aki újonc és 6 pozitíva van. Nekem 80 és nem küldi el előre ,hogy megnézzem. TI belemennétek az előre utalásba? Sajna van köztünk kb 200 kilóméter így személyes átvétel kizárva Please help me :R

Katt és vásárolj : http://href.hu/x/hq9v ||Samsung Galaxy S ICS 4.0.4 CM9 Nightly +Devil2 0.94 CMC+KF1 modem : Maga a tökély. :)

(#48035) public73 válasza pn199 (#48034) üzenetére

public73
(senior tag)

khm...
NEM!

(#48036) Rolly válasza pn199 (#48034) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kérj tőle egy személyigazolvány másolatot / scant ... ha le akar lépni a pénzeddel akkor elég konkrétan fel tudod őt dobni a rendőrségen ...

(#48037) public73 válasza Rolly (#48036) üzenetére

public73
(senior tag)

sokra megy vele...
2-3 év is lehet, hogy visszavakarja a zsét!
ha egyáltalán sikerül visszakapnia...
határozottan nem!
50k nem kevés lóvé...
miért nem találkoztok félúton (100-100km) és mindketten boldogok lennétek.

(#48038) pn199 válasza Rolly (#48036) üzenetére

pn199
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kértem tőle scan-t de azonosítószámot leakarja takarni = ergo szerintem felejtős mert megbukott a teszten :N

(#48039) fero02 válasza pn199 (#48038) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Honnan vennél és mit?

(#48040) Rolly válasza pn199 (#48038) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

így szerintem is felejtős ...

(#48041) pn199 válasza fero02 (#48039) üzenetére

pn199
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Budapestről érkezne ezen mobiltelefon megrendelésre egy személyes barátomnak. Szóval bejön az a gond is,ha bukom nem a saját pénzem. Sajnos felutazás nem megoldható mert 8000 forintomba kerül és annyival többért itt Békéscsabán is találok. :(

(#48042) geza12

geza12
(Ármester)
LOGOUT blog

Az ilyen esetekre lett volna jó a PH megújítása ,ami ugyebár be lett ígérve ,de valami okból kifolyólag elmaradt, így továbbra is rengeteg a megbízhatatlan csaló.

PH-n nem nagyon szabad előre utalni, max csak sok pozitív visszajelzéssel.

Szerintem jót tenne az oldalnak egy kis változás , legalábbis hasznosabb mint a 3.14nás képek moderálása meg ilyesmik. :U

[ Szerkesztve ]

Éltem át már szép napokat amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok!

(#48043) fero02 válasza pn199 (#48041) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sztem hagyd a g@cibe. Nem elég, h gyanús a tag, még hibás a készülék is.

Inkább toldjátok meg kicsivel és vegyétek meg Csabán azt, amit meg is tudsz nézni.

geza12: meg van már az új hangkártyád? :U

[ Szerkesztve ]

(#48044) juliabrilke válasza pn199 (#48034) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Nehogy belemenjél! :N

Még Istennek se utalj előre. :DDD

Engem most csesztek át a német ebayről, ha minden igaz. Nem nagy tétel, de akkor is dühítő sajnos.

[ Szerkesztve ]

(#48045) pn199

pn199
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszönöm! Isten igazából Szerdán lesz egy születésnap és ajándékba volna a telefon és addig kell szerezzek egy szép állapotút. Sajna Csabán szinte nálam megáll az iphone biznisz ,rajtam kívül komolyabban nem forgalmaznak adás/vétel szintjén. Valamelyőtök esetleg nem jár fent a fővárosban? Némi készpénzért cserébe lehozná nekem nem volnék hálátlan

szerk : utánvételbe is van rizikó mert kaptam már kavicsokat is :N

[ Szerkesztve ]

(#48046) Stylewars_kp válasza pn199 (#48041) üzenetére

Stylewars_kp
(senior tag)

Helló!

Mond neki azt, hogy elutalod a felét aztán ha megjön a cucc és jó akkor megy a másik fele. Ha ebbe se megy bele akkor tuti, hogy fail a cucc! :U

Üdv!

Szerk.: Centerbe van még egy bolt a 2. fordulójába asszem ott van Szifon. Te vagy a legnagyobb ker.? Milyen iPhone-k vannak most nálad?

[ Szerkesztve ]

2 GB Ingyen tárhely! http://db.tt/nW2tpb7Y

(#48047) geza12 válasza fero02 (#48043) üzenetére

geza12
(Ármester)
LOGOUT blog

Ja persze meg , már több mint egy hete.

Teljesen jó, elégedett vagyok vele, nagyon tisztán szól. A Flacot nagyon jól kiadja, viszont a nagyon rossz minőségű MP3ak még rosszabbak lesznek, ugyanúgy filmnél is.

Van egy pár kérdés mondjuk amire nem tudom a választ...

Egy tetves 50 ezer forintos hangkártyába mi a sz@rért nem tudnak rakni THX minősítést, amikor az X-FI Titaniumba volt , nem mintha használnám, de akkor is. Meg miért ilyen kis pitiáner vacak kezelő felülete van azt se tudom, meg azt se hogy minek rá + táp , a Xonar DX-re is kell , az X-Fi Titanumra meg nem ami veri a DX-et.
Na mindegy....

Egyébként amennyibe kerül újonnan annyit nem ér, de nagyon részletes és tiszta hangja van, sokkal tisztább a mély, meg mélyebb és nagyobb , az integrált hangkártya egy ciripelés ehhez képest, OPAMP-ot nem néztem milyen van benne de szerintem a gyári.

A gyerek meg kib@aszott velem mert mondtam neki hogy adja hozzá az OPAMP-ot (a nem gyárit) és akkor megveszem, erre nem adott semmit hozzá, csak a dobozt meg kártyát, rá is kérdeztem , hogy figyelj má, mért nem kerültek bele a cuccok, azt mondja hogy elfelejtette , de küldi postán, abból se lesz semmi tuti, na mindegy...

[ Szerkesztve ]

Éltem át már szép napokat amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok!

(#48048) pn199 válasza Stylewars_kp (#48046) üzenetére

pn199
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szia! Lotus GSM amiről beszélsz, sajnos a srácokkal elszaladt a ló. Annó még év elején fogalmam se volt az egész szifon dologról. Hátlap felől érdeklődtem, normális hangnembe , normális megfogalmazással majdnem elküldtek a jóédes.. Második neki futásból, és hátlapotok van? NEM VAGYUNK SZERVIZ B+. Na akkor néztem . Azóta nem preferálok velük semmilyen kapcsolatot, az ismerőseim is előbb jönnek hozzám mint hozzájuk.
Van most 2db 3g, 2db 3gs, 1 db i4 . Leginkább ismerőseim közt szórom a készülékeket.

Náluk van egy hátlap kopott 3gs 75ért, i4 99ért :C

Előre utalásos dologra visszatérve: találtam Szegeden. Inkább utazom 3 órát,minthogy elvesszek ekkora összeget

(#48049) Stylewars_kp válasza pn199 (#48048) üzenetére

Stylewars_kp
(senior tag)

Bocs, hogy beledumálok, de ha van 3gs-ed akkor miért nem azt adod el a barátodnak? Év eleje az tényleg nem sok. Én már a 2g megjelenése óta foglalkozok velük. Mo-n még nem is forgalmazták a 2g-t, de nekem már megjelenés előtt volt USA-ból. :) Jó dolog ez az Almázás van benne sok érdekesség. :)

2 GB Ingyen tárhely! http://db.tt/nW2tpb7Y

(#48050) pn199 válasza Stylewars_kp (#48049) üzenetére

pn199
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mert kizárólag fehér hátlapos 32es érdekli. :(

Jó dolog az alma, üzleti szempontból megvagyok vele elégedve. Foglalkozom szereléssel is ,ami kezd kiforrni -postázgatnak készülékeket, megkeresnek személyesen,hogy hallottak rólam- Ismerek pár a lakhelyeden lévő emberkét is akinek almájuk van :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.