Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#951) gabipaci

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok.

Én is nyomom ajátékot, amióta lehet. Én nem rendeltem elő, egyszerűen megvettem az EA Store-ban. Nem gondoltam, hogy ingyen fognak kulcsokat osztogatni... Ezért legszivesebben beperelném az EA-t, de mindegy.
Nem bántam meg, hogy megvettem, mert így kipróbálás után is megvenném.

Lenne pár kérdésem, mivel BF2-höt vagyok szokva, néhány dolgot nem értek.
Pl, a Q megnyomásával nem jön elő menü, az csak spot, és kész?
Nincs kedve valakinek egy leírást csinálni a kiegészítőkről?
Mi az az inekcióstű? Meg a fogaskerék az utolsó oszlopban?
Nincs esetleg valami tutorial ezekről?

Mindenki szidja a csalókat, de ha jól látom a PB alapból ki van kapcsolva, mivel béta játékhoz nem adnak ki tudtommal PB-t.
Számomra ez azt jelenti, hogy esetleg a kész játékban kevesebb lesz a csaló.
Amúgy sem hiszem hogy sokkal találkoztam eddig.
A fegyverek tényleg vacakok, 1tár belemegy az emberbe, mire bedobja a kulcsot.

Ha valaki esetleg fel akar venni barátlistára, a nevem nem meglepő módon a játékban gabipaci

Üdv.

Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

(#952) Yany válasza Kartács (#949) üzenetére

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Tapasztalataim szerint ami valós gyorsulást okoz a beállításokban és (személy szerint) nem jár különösebb minőségromlással: HBAO OFF, Shadows Medium vagy Low, FSAA 1x, Effects Low. Ha ezek megvannak, akkor a többi akár maradhat High-on is a legtöbb konfigon, akár egész magas felbontásban is.

jancsiga

(#953) Visormail válasza knbs (#938) üzenetére

Visormail
(senior tag)

Kösz ez jó máris letöltöm és kikapcsolom a bloom-ot, fújj de gyűlölöm, azt is megölném aki egyáltalán feltalálta.

AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows 7, Avira IS 2012

(#954) Kartács válasza gabipaci (#951) üzenetére

Kartács
(fanatikus tag)

Tudtommal nem működik a Friend List legalábbis haverokkal próbáltuk online és offline is de nem lehet... felkérés elmegy de igazolást már nem kap az ember. :(

Felveszlek és megnézhetjük nekem is meglepő módon: Kartacs a nickem. (hátha csak nálunk nem ment valamiért) :)

Gigabyte MA790XT-UD4P ::::: Phenom II X4 965 @ 3,8GHz ::::: G.Skill 4GB 1600Mhz ::::: Asus 6950 DCII/2DI4S/2GD5 ::::: Corsair TX750W ::::: HAF932 - SimonYana @ Black Style ::::: Scythe Grand Kama Cross

(#955) gabipaci válasza Kartács (#954) üzenetére

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Ja, valamelyik nap próbálgattuk párszor oda-vissza, de nem ment, úgy ahogy írod.
De azóta már sikerült 2 ember benne van már a listában.

Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

(#956) NiTRoV6 válasza gabipaci (#951) üzenetére

NiTRoV6
(lelkes újonc)

Csá!!!!!!!!!!

Igen a Q megnyomása az csak simán spot és ha spottolsz és valaki megöli arra is ad pontot.

Az injekciós tű :) az pl arra jó hogy gyorsabban tudsz futni.
Az utolsó oszlop amit mondasz ahol a fogaskerék is van azok a járművekhez van jobb páncél gyorsabb jármű meg ilyenek. Felveszlek friend listára te is vegyél fel a nevem NiTRoV6. Este fent szoktunk lenni a class ts-én a bf-es csapattal és együtt nyomjuk a bc2-őt! :D

(#957) jegenye77

jegenye77
(őstag)

Valaki tudna adni egy béta kulcsot?

"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak, Beteg vagy vedd észre felment a lázad!Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak,Mert amit látok meg amit hallok az gyalázat!"

(#958) endrodiz válasza jegenye77 (#957) üzenetére

endrodiz
(fanatikus tag)

ma megjelenő PC Guru-ban van Béta-kulcs, illetve nézzetek körül Facebook-on, ott is osztogatják....

Pedal to the metal... | Galaxy 3 | GTR-Masters.hu

(#959) BalaNce87 válasza knbs (#945) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

És neked hogy fut azzal a régi c2d-val? Mert nekem a procilimit miatt szinte mindegy mire állítom. 27-55 között van az fps. 55 ha nincs zúzás, 25 ha lőnek, füstölnek, robbantanak...
Tipikus olyan játék, ami még akkor is skálázódna, ha 6 ghz-en járatná vki a prociját:D
Tegnap a 10-ik szintért megkaptam azt a szar thompsont. A tracer pistolt mikor adja be?

[ Szerkesztve ]

(#960) Tomics válasza BalaNce87 (#959) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

10ik szint? OMG
Én xboxon tolom a második szinten vagyok, de a harmadik szinthez már valami 400.000 xp kell :D igaz, ez nem béta hanem demo verzió. itt már van tracer pisztoly.

(#961) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Srácok, ha valaki véletlenül tudna szerezni egy fölösleges kulcsot, nagyon megköszönném. Jöhet privátban. :R Se regisztrálva nem vagyok a fileplay-en, se facebook accountom nincs :S

[ Szerkesztve ]

jancsiga

(#962) ---Lasali--- válasza gabo89 (#944) üzenetére

---Lasali---
(senior tag)

Jéé és kaptam kódot OMG XD
Előbb írtam be hogy nem lehet csak ha befizetsz nekik 2 fontot, de most hibásan kidobta az oldalt, duplán volt ott a kód kérő link és kiírt egy kódot lol

[ Szerkesztve ]

(#963) Csabahun válasza Yany (#961) üzenetére

Csabahun
(senior tag)

Irány az újságárus és vegyél egy PCGurut....

(#964) superTibcsi válasza ---Lasali--- (#962) üzenetére

superTibcsi
(tag)

Ha szerencséd van akkor ad. Én most regiztem, és a 10. belépésre adott. :DD :DD :DD
Ha van rajta két font, akkor mindenképpen kapsz. De nélküle szerencse kérdése. Ma rám mosolygott :))

Este game.

[ Szerkesztve ]

XBOX LIVE gamertag --> BigTibcsi

(#965) Csabahun

Csabahun
(senior tag)

NA gyerekek van egy FRISS béta kulcsom akinek kell jelezze priviben!!!!!

(#966) superTibcsi

superTibcsi
(tag)

filaplay -ra regizzen akinek most kell kód!!!!!

(#967) Csabahun válasza Csabahun (#965) üzenetére

Csabahun
(senior tag)

Már nincs!!!!

pzstm: Szivesen!!

[ Szerkesztve ]

(#968) pzstm válasza Csabahun (#967) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszöntem! :B :R

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#969) superTibcsi

superTibcsi
(tag)

Már csak fizetősök jutnak kódhoz a fileplay-en.
Az ingyenesek elfogytak. :N

(#970) gabo89

gabo89
(fanatikus tag)

Újra van nyilvános kód!

indul a görög aludni

(#971) Yany válasza gabo89 (#970) üzenetére

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

ja, ki van írva, de nincs link (bejelentkezve sincs)
tudsz adni egy közvetlen linket?

[ Szerkesztve ]

jancsiga

(#972) knbs válasza BalaNce87 (#959) üzenetére

knbs
(senior tag)

Az adatlapom nem up to date. I7-920@3.6 6gb dominator1600 gtx295 azeert irtam hogy nalam nincs gond, nem mondom zabalja a gepet,de belinkelem ezt a tesztet,mert itt irnak konfigokat is kiboncoljak milyen felbontas milyen geppel stb...

Teszt, nemet ajkuak elonyben

[ Szerkesztve ]

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#973) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem értem ezt az ingyenes kulcs-dolgot. Ezen az oldalon (http://www.fileplay.net/keys) csak a subscriber kulcsokhoz volt link. Amúgy csak szöveg volt kint, hogy "Public Bad Company 2 BETA Keys" de sehol egy lista, sehol egy link. Hol kell ezt keresni? (most valóban már azt is kiírja, hogy elfogyott, de az előbb még semmit nem írtak oda)

jancsiga

(#974) Senhi

Senhi
(fanatikus tag)

Aki fent van facebookon az könnyen tud beta kódot szerezni:

http://apps.facebook.com/bfbc-betacode-hu/

[ Szerkesztve ]

(#975) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

lol, sikerült, nem is hiszem el

jancsiga

(#976) Yany válasza Senhi (#974) üzenetére

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem egy fileplay-es, ismerősömnek meg ez a facebook-os link jött be, szóval köszi a segítséget. Végre két haveromal tudunk squad-ban nyomulni. Jáááj, alig várom. :DDD

jancsiga

(#977) jegenye77 válasza Yany (#976) üzenetére

jegenye77
(őstag)

Facebook-on elküldtem a három meghívót de nem kaptam kódot.
Neked ott sikerült szerezni?

[ Szerkesztve ]

"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak, Beteg vagy vedd észre felment a lázad!Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak,Mert amit látok meg amit hallok az gyalázat!"

(#978) dunc

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok megjött a béta key most merre és mit töltsek le?

(#979) peti800

peti800
(tag)

Nem vagyok fent facebookon, sem máshol, de nagyon megköszönném valakinek, ha megdobna egy beta key-el:P előre is köszönöm!

(#980) v!ct0y válasza dunc (#978) üzenetére

v!ct0y
(PH! addikt)

Leszeded a klienst és csinálsz egy ea accot és már mehetsz is elvileg:)

[ Szerkesztve ]

PSN-victoyka, BF3: inFected-viCtoy

(#981) peti800

peti800
(tag)

Bf-2-es ismerősök, csinálhatnátok pár vidit vagy képet, netán xfire nem engedi?

(#982) Hell

Hell
(kvázi-tag)

Sziasztok!

A Facebook-os kódigénylés hogyan működik? Más lehetőségem nem maradt, mert mindig lekésem a többit. Addig nem is igazán törődtem vele, amíg meg nem láttam, hogy heli is van a bétában.

WarthogHell

[ Szerkesztve ]

Üdv, Hell.....................................................BC2, BF3 nick: WarthogHell

(#983) dunc válasza v!ct0y (#980) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Honnan érdemes leszedni?

(#984) jozefgucci1

jozefgucci1
(senior tag)
LOGOUT blog

Most néztem Facebook-on ezt a bétakulcsos dolgot.Nem ingyenes , hanem 4,99 EUR.
Ingyenes kulcsot már nem igen lehet beszerezni.Bár én is regelnék rá ,de hiába nézegetem az oldalakat nem igen lesz már ilyen lehetőség.

WOT Nick .: wlele Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...

(#985) Yany válasza Hell (#982) üzenetére

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

A helit melyik programban szereted? Frontlines: Fuel of War vagy Desert Combat. Netán BF2? Ha ez utóbbi, akkor ezt is szeretni fogod, de ha a másik kettő, akkor azokhoz képest ultragáz ebben a heli. Röpködtem vele, irányítani is tudom, de a BC2 és BF2 helije egy nagy lókupac...

jancsiga

(#986) pzstm

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kénytelen vagyok egyelőre a régi verziót tolni :U

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#987) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt minden egész órában adnak ki kulcsokat, én is innen szereztem: http://www.fileplay.net/keys az előző óra 2. percében.

pzstm: lehet, hogy épp megint frissítik a bétát és beletrafáltál? :U (nem hiszem, de a remény hal...)

[ Szerkesztve ]

jancsiga

(#988) Hell válasza Yany (#985) üzenetére

Hell
(kvázi-tag)

Természetesen BF2. Többet heliznék, de hamar "elkapkodják" a többiek. Emiatt sokszor maradnak a földi járművek. Szigorúan enginnel. A támogatás megy nekem.

987: Most nézni fogom, hátha. A kulcsigényhez szükséges regisztrálni?

Fortissimus 989: Kellett fizetni? Hogyan kaptad meg?

[ Szerkesztve ]

Üdv, Hell.....................................................BC2, BF3 nick: WarthogHell

(#989) Fortissimus válasza Senhi (#974) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

koszi a linket, igy meglett a kod! :R

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#990) Hell válasza Fortissimus (#989) üzenetére

Hell
(kvázi-tag)

Kellett fizetned? Mit kellett csinálnod? Hogyan kaptad meg?

[ Szerkesztve ]

(#991) pzstm

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nah kipróbáltam azért frissítés nélkül is :U
Laptopon, Core2Duo P8600 -as procival (többi flösleges leírnom, mert memóriához alig nyúlt, illetve videókártya sem igazán döntő ahogy néztem....viszont 1440x900-ban sikerült találnom így is játszható beállítást :R (bár szerverlagba beleütköztem :B )

win7x64 Ult. -en adminként indítva a játékot ment az update! :C

[ Szerkesztve ]

(#992) Fortissimus válasza Hell (#990) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

facebook-os megoldas, 3 embert kell meghivnod es kapod a kulcsot.

Vki adjon mar egy gyors linket a klienshez pls

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#993) sNORh válasza Fortissimus (#992) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

[link]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#994) Fortissimus válasza sNORh (#993) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

ez az, koszi! jon max-on :B

(#995) jozefgucci1

jozefgucci1
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó ez a facebook-os igénylés de nekem egy ismerősöm sincs :DDD rajta így marad a másik.

WOT Nick .: wlele Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...

(#996) v!ct0y válasza dunc (#983) üzenetére

v!ct0y
(PH! addikt)

torrent:)

PSN-victoyka, BF3: inFected-viCtoy

(#997) r-chee

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Szereztem 1 db béta kulcsot Fileplay-től, akinek kell, írjon privit!

Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

(#998) Hell válasza r-chee (#997) üzenetére

Hell
(kvázi-tag)

Szia!

Ment pü!

(#999) r-chee válasza Hell (#998) üzenetére

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Elküldve :) .

Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

(#1000) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

Azta... leszúrtam 3 embert egymás után :D Csak kevés az fps aztán a többi nem ment xD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.