Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Def26

    félisten

    Volt egy kis gond a gépemmel. core i5 750, asus lap, 3gb ram, gtx480, 160gb hdd, 320gb hdd, 500gb hdd.

    Nos, kék képernyő, újraindulgatás, kezdőképernyő lefagyás stb... először hdd -re gyanakodtam. Mivel a rendszer a 320gb -os hdd -n volt ezért először lehúztam a régi 160gb hdd -m. A gép működött is rendesen 1 napig, gondoltam magamban, hogy probléma megoldva, ennyi volt, meghalt a 160 -as. Másnap ugye megint szarakodik a gép, rendszert újrarakom a 320gb -ra, pár napig jó aztán megint szarakodik. Itt már memóriára és alaplapra, ne adjisten cpu-ra gondoltam. Lehúzogattam az USB -s kütyüket, de semmi javulás. Ekkor határoztam el, hogy beszerzek új lap+proci+ram triót. (2500k+asrock z68 etxreme 3 gen3+4gb ddr3 1600Mhz). Tegnap a windows 7 -et feltelepítettem, és ma megint a szokásos hibákat produkálta.

    Mondanom sem kell, hogy majdnem szétb@sztam az egészet. Egyszer csak a torrent jelezte, hogy nem tudja tölteni az állományt, mert nincs meg a hely. :Y Mondom magamban, hogy a torrent a "tár" 500gb -on volt. Megnyitom a sajátgépet és nincs ott az 500gb hdd. Gép persze leáll és újraindul. Idegből kihúzom a sata kábelt az 500gb -os hdd -ből és a gép onnantól rendben megy.

    Nos a tanúság, hogy a 2 hónapos hdd szart be, amire abszolúte nem gondoltam és ezért voltam olyan hülye, hogy ráköltöttem a gépre 90k -t, majdnem feleslegesen. Utólag visszagondolva nem is értem, hogy nem jutott eszembe pont ez a hdd, amikor még a billentyűzetet is leteszteltem... :W

    No mindegy. Csak így reggel ki kellett írjam magamból. Pár perc és viszem eladni a korábbi cuccokat aminek az árából veszek egy jó erős Whiskey -t és benyakalom, ha már ilyen hülye voltam.

    [ Szerkesztve ]

    Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Új hozzászólás Aktív témák