Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anshin

    csendes tag

    válasz Gonz0 #18579 üzenetére

    Lehet igazad van, már mit a szöveg mögé látást illetően. Bocs.

    A véleményem alapja nagyon egyszerű, hogy normál és a HC mód közötti legnagyobb különbség igazából a sebzésben van. A többi, mint a spot, a kis térkép, lőszer kiírás, folyton látható célkereszt, mind-mind olyan elemek, melyek fejben kell, hogy meglegyenek, nem a képernyőre zsúfolva.

    Ezeket a dolgokat én nem tartom szükségesnek a taktika szempontjából, mert a pálya az mind két mód alatt egyforma, az ellenség is ugyanazokat a dolgokat használja ki, szóval ilyen téren nagy különbség nincs, nem hogy nagy, egyáltalán nincs.

    A csapat általában hanggal kommunikál arra ott a TS, még a 3D spotnál is jobb egy jó csapatkommunikáció, mert az magában foglal mindent, ki merre van, mit csinál, hol mit lát, a többit meg érezni kell.

    Meg az is kérdéses, hogy mire alapozunk, rushra vagy zászlóra? :) Én még két dolgot keményítenék a játékon, az egyik a respawn rendszer, a másik a medic rendszer, mind kettőre az a véleményem, hogy csak igazságosabbá tenné a játékot, mert úgy vélem egy jó játék alapja csak az igazságosság lehet, mert akkor nincs vita. :)

Új hozzászólás Aktív témák