Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Watto1991

    senior tag

    Sziasztok !

    Van egy kis gondom. 2 napja vettem egy Asus K501 LX-et (i3, gtx950m, 8GB), egy SSD-vel és egy 1 TB-os HDD-vel. A gond az, hogy a HDD-re telepítettem fel 2 játékot (Outlast, League of Legends), minden ment szépen, csak amikor valami hirtelen dolgon történt a játékokban (pl. hirtelen nagy robbanás, nagyobb felirat, effekt) akkor az egész képernyő befagy, felpörög a HDD és csak utána megy tovább a kép. Mindkét játék produkálta ugyanezt a hibát. (mondanom sem kell, hogy egy online játékban mit jelent, ha 1-2-3 másodpercre beáll a kép) A league of legends-et áttettem az SSD-re, így nincsenek akadások, úgy tűnik, hogy a HDD-vel van a gond.
    Az energiagazdálkodásban minden energiatakarékos módot kikapcsoltam, nvidia panelen minden teljesítményre van állítva, érthetetlen számomra, miért van nyugalmi helyzetben a HDD, és csak akkor pörög fel, ha valami történik.

    Találkozott már valaki ilyennel? Van erre megoldás ? Nem szeretném ezzel az SSD-t "rongálni," a játékoknak a HDD-t terveztem. Windows 10 az oprendszer.

    Köszönöm szépen.

Új hozzászólás Aktív témák