Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Martin97

    aktív tag

    Sziasztok!

    Van egy lenovo g500 típusú laptopom, aminek két problémája van (valószínűleg csak szoftveres).

    1.: A specifikációk között megemlítik a dolby advanced audio v2 nevezetű programot.
    Viszont amikor telepíteni szeretném egy "need to install PCEE" hibaüzenetet dob. Nem tudom, hogy mért csinálja. A legszebb az egészben, hogy a g500 supportoldalán nincs is fent, holott támogatja (Vagy csak ráírják!?), és a thinkpad L430 oldaláról kellett letöltenem.

    Erre a programra azért volna szükségem, mert a gyári driverben nincs eq, és a jelszinteket sem lehet emelni. (Legalábbis annyira, hogy normálisan 2/3 jelszinten hajtson egy erősítőt. Mert most az 1/3 szintet sem éri el. Ha az erősítőt tekerem feljebb akkor torzul a jel, ami gyilkolja a hangfalakat, és hallgatni sem kellemes.)

    2.: Mivel a gyári videokártyában (8570m) sok tartalék van ezért megpróbáltam húzni, ami stabilan megy viszont játék közben 3-4 percenként kifagy a kép néhány másodpercre. Én a váltható grafikus rendszerre tippelek, mint problémaforrás. (Használt programok: sapphire trixx, msi AB. A hőmérséklettel nincs probléma, játék közben a proci max 76-78, a vga 72-74 fokos volt.)

    Szerintem nem megfelelőek a driverek (mindegyik a legfrissebb), vagy rossz sorrendben telepítettem őket.
    Újra szeretném húzni az egész rendszert. Van valamilyen ajánlott sorrend a driverek telepítésénél? Nektek milyen egyéb tippjeitek vannak ezzel a problémával kapcsolatban?

    A segítséget előre is köszönöm.
    Martin97

Új hozzászólás Aktív témák