Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AlexWolf

    senior tag

    Sziasztok! Egy új Lenovo laptopra telepítettem Win7-et (32 bites verziót, mert aki vette ilyet kapott hozzá).

    A lenovo oldaláról egy csomó drivert le kellett töltenem, mert a géphez kapott driver DVD-n csak 8.1-es windowshoz voltak.

    Letöltöttem a Bluetooth drivert, és el is indítottam a telepítést, szépen el is indult, majd egyszer csak megállt, és kb fél órán keresztül nem csinált semmit.
    Kilőttem, mert haladni akartam, és újraindítottam a gépet.
    Indítás után írt egy ilyen hibaüzenetet "BTServer.exe - alkalmazáshiba....az alkalmazás nem tudott elindulni" volt egy OK gomb és kész, megnyomtam eltűnt az ablak látszólag minden rendben volt.

    Gondoltam leszedem a drivert és újra rakom, de a telepített progik között nem volt. Ezért újra elindítottam a letöltött driver telepítőt, ami szólt is, hogy már van fent egy driver és le akarom-e cserélni teljesen újra. Erre igennel válaszoltam.

    Gyönyörűen kb fél perc alatt fel is települt, kérte, hogy indítsam újra a gépet, megtettem. De újraindítás után megint jött a fenti hiba. Amikor leszedtem a drivert, akkor is jött újraindítás után.

    Mit tudnék még tenni? Nem az enyém a gép, így szeretném úgy odaadni, hogy ilyen hülye hibaüzi ne jöjjön fel induláskor. Akinek telepítem sosem fogja használni a BlueToothot, így akár ki is maradhatna, csak azért próbáltam felrakni, mert utálom az eszközkezelőben a sárga felkiáltó jeleket :D

    Plz segítsen valaki.

    Köszi.

    AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

Új hozzászólás Aktív témák