Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M62-501

    csendes tag

    válasz PLaci58 #3980 üzenetére

    Placi58 perszehogy megkérdezheted...mert ez segít a kérdésem megválaszolásában egyébként? :) 2010 január 28-án, 24990 Ft-ért. Nem 40 (alatti) usadolcsiért, tán ezért látja fölhős időben is a műhódakat még vastag beton/téglafalakon keresztül is. :D Habár talán az ablaküvegen beszűrődik annyi jel amennyi neki elég. :)

    Draff, oké, oké, elnézést kívánok. :DDD Meg kevesebb gyorshajtási bírságot.:D A "gyökér aszódi közlekedésiek" megjegyzéshez annyit...igaza van mindkét félnek: őnekik azért mert túllépted a 30-at mégha a km-óra osztása alacsony tartományokban tényleg nagyon hiányosan feltüntetett is, neked pedig az utóbbiért...pereld be az autógyártót. :D Most úgyis ez a divat, mindenki mindenért perre megy. :D Én 30-nál már 3-asban megyek ha a szitu olyan. Így még kevesebbet is fogyaszt az autó. ;) Meg én használok motorféket, akkor pedig még alapjárati mennyiséget sem kap, tehát motorfék alatt, a motor alapjárati fordulatáig szó szerint nulla az üzemanyagfogyasztás de ezt kevesen tudják. Igaz, nem minden motortípus és üzemanyagfajtájú motorra érvényes, a régi 1,4 l-es 8-szelepes benzineseknél központi befecskendezésnél még így van.;)
    Azt viszont örömmel hallom, hogy a kocsid km-órája pontosan a gps általi sebességet mutatja, becsüld meg mert ennyire pontos ritkán akad. Ha nem titok, mi a márkája típusa? Azt hiszem, DM43 te írtad, hogy gyárilag tényleg úgy állítják/állították be, hogy picivel többet mutasson mint a valós. Az én kocsim pontosan 8 km/h-t siet, annyival mutat többet...ami viszont nekem érdekes, hogy 30-nál, 50-nél, 70-nél is, 130-nál is...tehát bármely sebességtartományban állandóan 8 km/h-val mutat többet. Tehát én 60-as vonalig mehetek lakott területen belül, és még akkoris csak 52-vel megyek valójában. Megengedett sebesség + 4 km/h-tól van bünti hivatalosan én így olvastam...az más kérdés, hogy az autók km-beosztása ezt jelezni képtelen. :)
    Ne vedd szőrszálhasogatásnak de a lakott terület pedig nem ott ér véget ahol már nem látsz embert az úton/út mentén hanem ahol azt tábla jelzi.:) Javaslom, jelezd az illetékes önkormányzatnál, hogy a laktanya már üres, így hozzák beljebb a lakott terület vége városhatár táblát, hátha... :D Hozzáteszem, engem is irritálnak ezen dolgok, mintahogy az indokolatlanulk kitett vagy kinthagyott, alacsony sebességre utasító táblákat. :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák