- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Eastman
addikt
válasz philoxenia #33551 üzenetére
Uhh.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Eastman
addikt
válasz philoxenia #33526 üzenetére
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
törölt tag
sziasztok.
adott 1 alcatel one touch evo 7 hd.
(tudom van topicja, de halott)szóval rootolt. kérdés: honnét tudom - próba nélkül - hogy hová települ 1 új app, vagy hol van a rendszer ? mármint értsd: belső memória vagy sd kártya? ez még csak egy 4.1.1. -es rendszer, ha jól emlékszem, így a beállításokban nem állítható ha a belső memórián van, tudja valaki hogyan lehet megcserélni h. az sd-n működjön ?
na próba cseresznye...
[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
válasz MaxxDamage #33541 üzenetére
Átgondoltam közben, csak nem voltam gép közelben. A fulladást is többféleképpen lehet érteni. Ha csak az van, hogy fulladásra ébredsz, de utána elmúlik, az általában azért van, mert pánikrohamod van, vagy gyakrabban azért, mert a takony lefolyik a torkodon, és elzárja a légutakat. A horkolás nagyjából ugyanez, csak ott nem zárja el teljesen csak részben. Szóval én erre tippelnék. A másik fajta fulladás, amikor nap közben is álló helyzetben nem kapsz levegőt az komolyabb dolgok miatt van. Pl vizenyős a tüdőd tüdőgyulladás miatt (pl korona, de sok más kórokozó is okozhat tüdőgyulladást), vagy elpusztult a tüdő szövet jelentős része, pl COPD, cigi, vagy beszűkültek a légutak, pl asztma, vagy szívelégtelenséged van és a lassú vér áramlás nem viszi kellő mennyiségben az oxigént, stb. Az úgy emlékszem, hogy éjszakára javul, és nappal a rosszabb, de ebben nem vagyok biztos.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
Nekem az a bajom, hogy a labor tesztek viszonylag komoly betegséget mutatnak, de nincsenek annyira erős tüneteim, hogy kórházba kerülnék miattuk, aztán kb. úgy veszi, mintha hipochonder lennék, és nem is lennék beteg. Ez azért elég fura, mert akkreditált laborban teszteltek, duplán ellenőrizték, mert ők sem hitték el elsőre, hogy ezt lábon kihordom, a labor eredmények meg nem olyasmi, amit valaki beképzel magának. Úgy vagyok vele, hogy nincs kedvem idiótákat győzködni, inkább keresek valaki olyat, aki partner a kezelésben, és nem gondolja úgy, hogy ő mindent tud.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
MaxxDamage
félisten
válasz inf3rno #33555 üzenetére
Hát már csak ma este iszom meg egy Neo Citran-t (tegnap is 3-t ittam, ma csak 2-t iszok össz, Pénteken túlzásba vittem ) és holnap felhívom a dokit és megmondja mi van, vagy nem. Iszom a forró teát mézzel és citrommal. Sajna mást nem tudok.
ízlelés és szaglás nulla kb. a nátha és köhögés is megvan. Láz nincs.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
BiP
nagyúr
válasz MaxxDamage #33559 üzenetére
A NeoCitrannal óvatosan, mert függőséget okozhat. Oké, nem egy hét alatt, de jó tudni róla.
ízlelés és szaglás nulla kb.
Akkor én már gyanakodnék a koronára, főleg, hogy légyszomj is társul.
Amikor beteg voltam, bármennyire is tele volt az orrom, ha a szaglásom el is ment, (hiszen nem ment át rajta levegő) és az ízlelésem is tompult, teljesen soha nem ment el. -
MaxxDamage
félisten
Most iszom az utolsót ma.
Orrfújás után kapok levegőt, de nem érzek szagot és ha eszem, iszom nem érzem az ízeket, vagy ha mégis akkor nagyon kicsit és nem mondom meg mi is az az íz.
Holnap felhívom a dokit aztán kiderül...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
pjen
félisten
válasz MaxxDamage #33561 üzenetére
Én ha igazán náthás vagyok nem érzek se ízt se szagot,de ez 30 éve is így volt.
-
MaxxDamage
félisten
Reméljük csak az van.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Nem találtam jobb helyet, ha valaki mégis tud, az légyszi linkelje.
Valaki megkért, hogy járjak utána, melyik rokkant moped az ajánlott minőségű. Nem nagy a választék, főleg úgy, hogy támogatással veszi, de szeretné a lehetőségekhez mérten a legjobbat. A minőség mellett fontos neki, hogy 4-kerekű legyen, és lehetőleg minél fürgébb. Eddig 6 km/h volt a leglustább, és 10 km/h a legkevésbé csiga. Neki a 10-es tetszene, viszont az Árukeresőn a 2-féléből az egyikre nem írtak semmit, a másikat egy személy véleményezte, aki csalódott benne. Azt írta, nem megy annyival. Tudnátok segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Cs1csó
félisten
Nem jó a link (legalábbis én nem tudom megnyitni)
Olyan linket adj meg ahol azok vannak felsorolva amik:
- 10km/h-s sebességűek
- rajta vannak a TB-ra vásárolható listán
- és persze a paramétereik az ára is ott vanEz alapján nem ördöngősség választani. (ha adott a költségkeret, a választék, a "gyorsabb" típusok, és persze meg lehet vásárolni TB-re akkor gondolom nem sok típus marad)
-
MaxxDamage
félisten
Most hívtam fel a dokit.
Csütörtökön fel kellett volna hívni és nem menni Pénteken dolgozni.
Calcium és C-Vitamin napi 3-4000mg szedni, mellette 3-4 citromból limonádét inni , orrspray, Rhinathiol köhögés ellen pl. és Csütörtökön hívjam fel majd megint azt mondta.
Kérdezte azt is hol dolgozom és van-e ott koronás vagy sem, hát nem tudok róla.[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
inf3rno
nagyúr
válasz MaxxDamage #33568 üzenetére
Nem egy nagy meglepetés, hogy covid gyanúval nem kell menni dolgozni. Na mindegy. Amúgy cinket, szelént, D-vitamint kéne szedned. A kalciummal és C-vitaminnal nem érsz semmit, persze ártani az sem árt.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
MaxxDamage
félisten
válasz inf3rno #33569 üzenetére
Közbe elmondtam az ízlés/szaglás gondot is és tesztelni fognak.
Tel.számot elkérte a doki és majd jelentkezni fognak.
Így is a gyógyszerem már közel 30k-ba van...
6 doboz Nootropil 1200mg (60 db) és Neo Citran meg a képen látható pack...philoxenia
Én gyümölcsöt kb. semmit nem eszem mostanság (~5/10 éve kb.) ami nagy hiba (tudom)Hagyma tea meg gyömbér tea ami még jó lehet.
Van aki azt mondta, igyak meg 2 házi páleszt és az többet ér mint ez a sok "gyógyszer" /van benne igazság!/[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
válasz philoxenia #33570 üzenetére
Nem mondtam, hogy gyógymód, csak azt, hogy használ valamit szemben a C-vitaminnal, ami biztosan nem.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz MaxxDamage #33571 üzenetére
A nootropil minek? Azt fülcsengésre szokták írni, de semmit nem használ. Tök jó amúgy, mert a belek vérkeringését is fokozza, aztán egész nap folyamatosan fingik tőle az ember.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
MaxxDamage
félisten
válasz inf3rno #33573 üzenetére
Azt már 2009 óta szedem (agyi contusios verzes meg agyi vérrög volt...motor baleset) anno a por forma volt a jó (tasak)
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #33575 üzenetére
akkor még van kb.1 napod, mire kiérnek tesztelni. szerda körül meg lehet eredmény...
-
MaxxDamage
félisten
válasz #73959936 #33576 üzenetére
Remek!
Remélem negatív lesz◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #33577 üzenetére
már miért ne lenne az ?
aggódhatsz majd akkor, ha pozitív esetén nem lesz elég az otthon-tartózkodás
-
MaxxDamage
félisten
válasz #73959936 #33578 üzenetére
Sose lehet tudni...olyan helyen dolgozom (multi cég) ahol sok ukrán is van.
Azt mi határozza meg?
Ez a "teszt" miből áll és mennyit kell érte fizetnem, vagy a TB állja?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Met
nagyúr
válasz MaxxDamage #33579 üzenetére
Felnyomnak az agyadig egy mintavevő pálcikát az orrodon keresztül, a szádon keresztül meg a torkodig.
Én inkább az önkéntes 14 napos karantént választanám ha lehet."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
MaxxDamage
félisten
uhhh...
Azt hol/hogyan lehet kérni?
Gondolom majd hívnak telefonon mikor jönnének nem?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Met
nagyúr
válasz MaxxDamage #33581 üzenetére
Gondolom az orvosnak kellene jelezni hogy nem kell a teszt brigád.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
krizmo_
addikt
Korábban írtam máshol, így beteszem ide is egyben a szöveget:
"Ha felhívod a háziorvost és elmondod, hogy beteg vagy, köhögtél és lázad is van, akkor kérdéseket fog feltenni, van erre egy formanyomtatványa, megkérdezi pl. hogy milyen a köhögés száraz stb... Aztán kitölti ezt a nyomtatványt az alapján, amit elmondasz. Majd, ha a válaszaid meghaladnak egy bizonyos százalékot, akkor kiküld hozzád egy mentőst és egy rendőrt, a mentős elvégzi az azonnali tesztet, a rendőr pedig kiteszi a papírt ha pozitív lesz a teszt. Ez az első teszt, elvileg kettő kell, de azt már nem végzik el, inkább karanténba tesznek, és külön kell élned egy szobában, amíg olyan súlyos nem lesz az állapotod, hogy lélegeztető gépre legyen szükséged. Röviden tömören így megy ez. Családban történt innen van az info.." -
MaxxDamage
félisten
Az már folyamatban van...
(#33583) krizmo_:
Lázam nincs, köhögök és takony ami van a köhögést is vissza tudom tartani, de nem akármeddig. A köhögés is csak azért van, mert a tüdőből jön fel a slejm vagy mi annak a neve.A szaglás/ízlés hiánya már egy másik dolog.
"Karantén" még oké, csak jöjjek helyre! /tehát legyen ellátás, kaja, pia, gyógyszerek amik kellenek....stb./
Többi nem érdekel.Ez meg beb*szn* !!!
"amíg olyan súlyos nem lesz az állapotod, hogy lélegeztető gépre legyen szükséged"
Eleve jobban kéne lennem, nem "megvárni" hogy szarabbul legyek nem!?!? /azért kéne tenni.../[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
válasz philoxenia #33574 üzenetére
Elég kemény dózist be kéne nyomnod, hogy túladagold a D-vitamint, vagy minden nap RDA többszörösét szedni hónapokig, és valszeg komolyabb gond akkor sem lenne. Amiket írtam, azokra láttam néhány klinikai kísérletet, amikben használtak vírusos megbetegedésekben. Amire szintén van kísérlet, hogy a C-vitamin nem használt náthában semmit, a kalcium meg fogalmam sincs hogyan jött a képbe. Nem tudom mitől működnek, ahhoz kéne néhány hónapot olvasgatnom az immunrendszer működéséről molekuláris szinten, és komoly esély van rá, hogy attól se lennék okosabb, mert más se tudja. A cinkre van olyan sejtés, hogy a DNS másoláshoz kell (zinc-finger protein), ami meg ahhoz szükséges, hogy az adaptív immunrendszer sejtjei gyorsan fel tudjanak szaporodni.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
Nem kell befosni a teszttől, ki lehet bírni. Nem mintha nálam csinálták volna.
Buliban hasznos! =]
-
MaxxDamage
félisten
válasz inf3rno #33586 üzenetére
Most főztem hagyma teát, holnap (igazi) gyömbér is lesz fogyasztva aztán vagy-vagy...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #33589 üzenetére
Hagymateát a ragadozómadár részből kell főzni, így tettél?
-
MaxxDamage
félisten
válasz philoxenia #33591 üzenetére
-
inf3rno
nagyúr
válasz philoxenia #33590 üzenetére
Hát ha engem kérdezel D egész évben van, amennyit a napon vagyok.
Buliban hasznos! =]
-
rushty
őstag
Miért van az, hogy van ami kikapcsolva megtartja a töltöttségét? Más meg lassan elhagyja, más meg még gyorsabban elhagyja. /telefonok/action cam -többféle/
Revolut meghívó pü-ben
-
törölt tag
sziasztok. adott 1 alcatel one touch evo 7hd tokban billentyűzettel, melyből usb-s kimenet lóg ki. (használt vagyis inkább régóta nem használt) Az usb kimenet otg kábel kapcsolódás nem játszik.
Honnét tudnám kideríteni, hogy a billentyűzet kékfog-e vagy sem ? próbáltam a tabon rákeresni, nem látja. mit és hogyan ?
-
-
C. s.
addikt
válasz Cs1csó #33567 üzenetére
Köszi!
Menet közben tényleg elszállt a link, amikor megírtam, ellenőriztem, és még jó volt. Csak egy képet tartalmazott, hogy mindenki lássa, miféle járgányról van szó. Kb. ilyesmi. Azért, mert sokan nem tudják, mi a rokkant moped. Van, aki elektromos meghajtású kerekesszékre gondol, stb."Ez alapján nem ördöngősség választani."
Azt reméltem, talán valaki tapasztalatból tud segíteni, mert a lista alapján csak tippelni lehet. Sajnos az ismertetőbe (reklámszövegbe) nem írják bele, ha ipari hulladék.
Nem találtam mozgáskorlátozott vagy hasonló témát a PH-n. Tényleg nincs?
-
törölt tag
válasz Inhouse #33597 üzenetére
nem bolygattam még meg, teljesen benne van a bőrtokban, azt sem tudom mozdítható-e.
a jobb felső részén ha jól emlékszem van 3 visszajelző led. meg fogom nézni....
nem logikus a dolog. ha nem működött együtt vele, akkor mi a fenéért van a tokban a billentyűzet ? ha kiszehető, akkor a tablet magában is elég lenne, minek cipelni pluszban ?
ha mégis kékfogas, akkor nem lehet h. az a vezetékes usb töltésre használható ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest