Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Philips LCD és LED TV-k
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megölt ma a kíváncsiság, ezért nekiálltam a hűtőnek! Ránézésre a gyári pasztával abszolút nem volt gond: [1] [2] [l3]
Mint később kiderült a teljesítményével sem, idle állapotban 2-3 fokot hűlt a GPU az új pasztától, load-ban pedig semmit, és valamivel lassabban hűl vissza most terhelés után. Sima fehér 700ft-os szilikonpasztát kapott a GPU, elektronikai boltból valót, miután szépen letisztítottam: [1] [2]
A ramok hűtésével az lesz a probléma, hogy a hűtőborda alatti 2 chip-el nem érintkezik rendesen a borda, átvivő anyag sincs a hézag közt (paszta, párnácska, stb), a többi 6 chipen hiába van süniha pont az utolsó kettő melegszik túl. Ennek kiküszöbölésére a következő szétszedéskor felteszek egy kis keményebb szürke Cooler Master pasztát, az talán rendesen kitölti a hézagot majd... Azért egyenlőre lecseréltem a gyári süniket is, kissé nagyobb, kb 4x magas bordákra a kártya hátulján, bár ennek egyenlőre nem sok értelme volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest