Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    Berágott az agyam.
    Leégett a Kress porszívó. Ismét úgy, hogy nem a motor, nem a lakk, hanem valahol a műanyag. De ezúttal nem volt megerőltetve, rendszeresen tisztítottam, most épp félig volt. Igaz, porzsákot nem használtam ehhez se soha.
    Szóval ez a Kress így elég drágának tűnik.

    És ami a szar, hogy nem tudok a műhelybe bemenni, olyan büdös füst van bent - fél órája feljöttem, és még most is az orromban van az a csípős szag. Dolgoznom kellene ezerrel. Eredeti tervem szerint nagy hajrával holnap kiszállíthattam volna. Ez így már kizárt.

    Ennek okán majdnem megérett bennem az elhatározás, hogy a következő porszívó egy ilyesmi kaliberű Festool kellene hogy legyen. Ebből pedig használtat nem merek venni, de nincs is, legfeljebb Németországban. És amióta epmd beszámolt róla, hogyan alakult a Noszty fiú esete a bemutató gépekkel, arra sem merek benevezni. Azért csak majdnem ez a Festo elhatározás, mert ősszel lejár a Kermim, újra kell vizsgáltatni - és az sok pénz lesz.

    Általában elmondható, hogy egy gép, ami termelőeszköz, mindig a legrosszabbkor szarik be. De ez most lehetetlenül rosszkor esett el a frontvonalon. (Gondolkodtam, hogy elvileg még benne vagyok a garanciában, de ér ez az egész nekem annyit, hogy bajoljak még vele?)

    Lövésem sincs, mit is tegyek? :F

    [ Szerkesztve ]

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák