Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Winner_hun #14008 üzenetére

    Megpróbálok igazodni, nem akarok én idegesítő lenni. Ám ez a metebó fóbiámmal nem sikerült. Soká javaslatára tettem kísérletet rá, de nem nagyon megy. Lelki kényszer ez nálam, annyi pénzem bánja. S nem is a sok kidobott pénz csípi a szemem ma már, mint az, hogy változatlanul hamisan fényes ígéretektől terhes ennek a márkának a reklámja. Tudom, ezzel én ugyan nem fogom elérni, hogy a márkanév suvickolása helyett költsék azt a pénzt inkább géptesztekre, a kivitelezési baklövések korrigálására. Engem ugyan már nem fognak megnyerni maguknak akkor sem, ha megtörténik - a lasercut állítólag átesett valamiféle ráncfelvarráson, de ajándékba se kérném.
    Így aztán meg kell kérnem a fórumlakókat, tekintsenek esetemre ezzel a márkával úgy, hogy a tartásom miatt szükségem van erre a becsípődésre.
    Igen, abban igazad van, hogy a kereső segítségére lehet az érdeklődőknek. Nem találtam módot arra, miként éljek vele, de úgy gondolom, hogy aki direktbe bekérdez, választ kap több itt lakótól is. Aki pedig aktív, annak már fejben van minden, pontosan úgy, ahogy kell.

    [ Szerkesztve ]

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák