Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrhitoshi

    veterán

    Sziasztok!

    Van egy ROG G56JK laptopom (4. gen. intel i7-es sorozat), és mostanában kezd meggyűlni vele a bajom sajnos. Vettem még tavasszal egy bluetooth fejest, hogy kényelmesebb legyen a home office, és az utóbbi időben elkezdett folyton kékhalálozni a windows mikor párosítottam a fejest, vagy mikor hogy, de a bluetooth miatt volt a kékhaláozás. Tavasztól idáig amúgy nem voltak ilyen gondok.
    Meguntam, és újra telepítettem - egy amúgy elég öreg - a windows OS-t. Na sajnos a problémák nem oldódtak meg, hanem átalakultak.
    Kerestem volna drivereket a laptopomhoz, de az Asus oldalán már semmi nem elérhető a laptopomhoz..... És most a fő probléma az, hogy mikor csatlakoztatni akarom a fejest (miután már párosítva volt a laptophoz) a laptophoz, akkor vagy sikerül, vagy pedig azt írja a gépházban, hogy sikertelen, de közben amúgy a fejhallgatóval nem történt valójában semmi.

    Ezután eszköz törlése, majd újból párosítanom kell, hogy csatlakozni tudjak. És kezdődik újra a baszkodás. :W
    Ha végre csatlakozott, és mondjuk magára hagyom a gépet, közben kikapcsol a fejhallgató, vagy lezár a windows, vagy alvó módba kerül, indul az egész csatlakozásos marhaság előről.
    Feltételezem, hogy valami driver gond lesz, mert egyébként maga fejes teljesen jól működik más eszközökön, illetve a laptopnak sem gondolnám, hogy HW gondja lenne, mert eddig legalább működött a csatlakozás. (azt leszámítva, hogy volt amikor watchdog violation hibára hivatkozva kékhalálozott a rendszer)

    Találkozott valaki már hasonló gonddal ? Vagy van valakinek valamilyen ötlete, hogyan tudnám megoldani a gondot ?
    Vagy egyáltalán honnan tudnék normális dirvereket letölteni ?

    [ Szerkesztve ]

    PS4

Új hozzászólás Aktív témák