Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BluEyes

    őstag

    válasz kano #2706 üzenetére

    Hát ha azt írja, akkor biztos nem kompatibilis :D
    No, én innen töltöttem volna inkább, de ez mindegy: innen
    Kell még a CCC-hez a .net 2.0
    És akkor ha fel akarod rakni, akkor előbb az Omegásat alaposan távolítsd el, nyoma se maradjon, majd reboot.
    Gondolom, odáig azért eljutott a telepítő, hogy kibontotta egy könyvtárba a drivert. Ha belepillantasz a könyvtárba, láthatsz ott néhány érdekes alkönyvtárat. Ami nekünk majd kell, az az SBDrv (déli híd driver), a Driver mappa (ez maga az Object :D), és a CCC.
    Elsőként lépj be az SBDrv mappába, és próbáld elindítani a setup.exét. Innen igazából csak az SMbus driverre van szüségünk, de ha mást is felrak, abból baj nem lehet. Ha problémázna, akkor az Eszközkezelőben keresd meg az SMbus eszközt, jobb klikk, illesztőprogram frissítése, nem most nem, magad választod ki stb., lényeg hogy ez a driver felkerüljön. Ha eddig megvolt, akkor reboot.
    Most mehet fel maga a Catalyst. Ehhez az Eszközkezelőben jobb klikk a vga-ra, illesztőprogram frissítése, és az előzőekhez hasonlóan frissítsd. Annyi a titok, hogy majd a listából, ahol ki kell választani a kártyát, az Ati x1100 family (pontosan már nem emlékszem, de egyértelmű) legyen kiválasztva. Qva hosszú lista, sokat kell pergetni :) És reboot.
    Elvben a driver ekkor fenn van. Mehet fel a .net, reboot, majd a CCC mappából a setup.exe feldobja a Control Centert, és ennyi.

    Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

Új hozzászólás Aktív témák