Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Én is sokat szórakoztam vele mire rájöttem hogyan is működik a dolog és hogy a legjobb.
A PCM-nél még az lehet esetleg a probléma, hogy a videólejátszóban (vagy a codec-ben) nincs beállítva hogy a DTS és DD hangsávokat pass-through módban adja ki, én pl az ffdshow-t használom dekódernek, ott így néz ki:Így működni fog, viszont ekkor figyelni kell arra, hogy ha DDLive módban akarsz lejátszani DTS és DD hangsávos filmet az nem fog menni, mindenképpen át kell állítani a windows hangbeállításoknál. Más kódolású hangnál nem lesz probléma se így, se úgy.
Ha meg sztereó hangot akarsz megszólaltatni (akár zene vagy film) úgy hogy az összes hangszórón szóljon, akkor két lehetőség van. Az egyik hogy PCM kimenet mellett magával az erősítővel keverteted fel a hangot, a másik pedig hogy DDLive módban 2ch-re állítod az Audio channel-nél és ilyenkor szintén felkeveri a hangot.
Az első kicsit szebb hangzást biztosít, mivel ilyenkor elmarad a konvertálás, ami a DDLive-nál fennáll. Én azt szinte csak játékoknál használom.mod.: Esetleg még kipróbálhatod zenére az Aimp3 + Asio kombót, érezhetően szebben fog szólni a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen processzort vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Autós topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest