Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
Szia, igen, én is találkoztam ezzel a hibával, bár nem arduinon, hanem ARM uC-n, de a lényegen ez nem változtat, mert u.a. a könyvtárat írtam át az ARM-ra. Néha hülyeségeket küldözget a hálózatra, és aztán le is áll az ethernet vezérlő. Nem volt idegrendszerem hozzá, hogy megkeressem benne a hibát.
A megoldásom az volt, hogy kerestem egy másik könyvtárat, átírtam és azt használom, azzal abszolút nincs semmi gondom. Itt az eredeti arduinos könyvtár, kicsit másképp működik, de jóval egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kutya topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone Armor 33 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold