Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Dragon

    addikt

    Srácok, gondolkozom új gép vásárlásán, illetve már a küszöbön van a dolog, csak nem tudok dönteni, hogy milyen is legyen.
    Eddig a Macbook Pro-t tartottam befutónak, de kicsit elszomorított, hogy most nem jött új széria a WWDC-n, ezért elkezdtem agyalni, hogy a frissített 12" Macbook is számomra elég lehet.

    Igazából nincsenek nagy igényeim, van egy iMac-em, amin el tudom végezni itthon az összes dolgot, amihez mondhatni erő kell, de néha jól jönne egy másik gép, amin tudok folytatni valamit, amit abba kellett hagynom, gondolok itt word, excel, outlook. De természetesen netezek is majd rajta, képeket, videókat nézek, zenét hallgatok stb, tehát csak alap használatra kellene.

    Nyilván a Macbook Pro előnyére szól az egyértelműen sok csatlakozó, és a nagyobb erő, de mivel tudomásom szerint nem használok semmi olyan nagy erőforrást igényli dolgot, amihez kéne a pro ereje, ezért elég lehet szerintem egy Macbook is. Nem vágok videót, nincs is 4k-s videóm, photoshop sincs, és egyéb ilyen.

    Macbook hátránya egyedül(az én szemszögemből) a szingli usb-c port, amihez ugye venni kell ilyen-olyan átalakítót, hogy tudjam rendesen használni a gépet, de még ez sem olyan nagy gond nekem, nem kell 0-24 usb a seggébe a gépnek, néha kell rádugnom külső vinyót, de el tudom intézni onedrive vagy egyéb felhős megoldással a kisebb fájlok mozgatását.

    De mindezek ellenére nem vagyok biztos a dologban, akinek netén vagy ilyen gépe, vagy tudna ehhez a dologhoz hozzáfűzni valamit annak nagyon megköszönném a dolgot.:)

Új hozzászólás Aktív témák