A1222 85W
#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

A1222 85W

Köszi!
Az élet drága dolog, de az árban benne foglaltatik az évenkénti egyszeri Nap körüli utazás is.

Azt meg tundád mondani, h pl ettől miben különbözik? Mert itt nem írja az A1222-t, de nem látok különbséget...
Az élet drága dolog, de az árban benne foglaltatik az évenkénti egyszeri Nap körüli utazás is.

Ez tökéletes lesz ne aggódj! 85W és magsafe a lényeg!
aksiban es tltoben nincs valtozas,az elso 1,6os macbook pro tol egeszen az ccso unbody ig semmi,a procikon valtoztattak,hogy gyorsabb legyen es kevesebbet fogyasszon

Rendben, köszi!

Tévedsz!
4 eltérő töltő is volt. Ebből kapásból az eleje még külsejében is eltért a későbbi modellektől.
Akksi... na ne viccelődjünk már! Megnézném hogy raknál be egy MacBook Pro 2,1-es aksit egy MacBook Pro 6,1-be mondjuk! 
De már egy ideje feltűnt hogy sok "okosságot" próbálsz előadni! 
te mirol beszlesz
Apple MacBook Pro 15.4-inch: 2.16GHz MA601LL
Apple MacBook Pro (Late 2006) 15.4-inch: 2.16GHz MA609LL
Apple MacBook Pro (Late 2006) 15.4-inch: 2.33GHz MA610LL
Apple MacBook Pro 15.4-inch 2.2GHz MA895LL/A
Apple MacBook Pro 15.4-inch 2.4GHz or 2.6GHz MA896LL/A
Apple MacBook Pro 15.4-inch: 1.83GHz MA463LL/A
Apple MacBook Pro 15.4-inch: 2.0GHz MA464LL/A
Apple MacBook Pro 15.4-inch: 2.0GHz MA600LL
ezekbe mind ugyanaz az aksi kell[link]
jaaj nem jol mondtam,
Hogy valaki ennyire kukacos
Egeszen az uccso,unibody ig.Es ezek a 2,2 3.44.4. szamok nekem nem sokat mondanak nem is erdekel,proci alapjan midneki tudja mirol van szo meg egy evszam esetleg.1.6Ghz elso macbook pro amugy.
Tehat azok mar masok iiiigy van. 
[ Szerkesztve ]

Így már korrekt!
Az a szám a modell szám. Ettől jobban nem lehet meghatározni egy gépet. 

az eletben ugyis azt mondjak 2.4macbook pro,vettem 2008ban
de ez tenyelg egyedi
akkor is igaz amit irtam
[ Szerkesztve ]

Kb 2007 nyaráig nagyobb volt a MBP töltője! Ettől függetlenül ugyan úgy működik, de eltérő típus volt!

Mindegyik Macbook típús rendelkezik bill. világítással? Köszi, tervezek vásárolni.
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

Csak az alu macbook 2.4-es rendelkezik billentyű világítással... Meg az összes pro...
Fehérben soha nem volt...
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

Miota fekete a 15" Macbook Pro-nak a billentyuzete?

Mióta alumínium lett, azaz ha jól sejtem kb egy éve.

Koszonom. Azert kerdezem mert ha licitalok egy Prot az ebayen mennyire fiatalt kell nezni.

Előtte is aluminium volt :-) az újat unibodynak hívják.

De az elozon is vilagit a billentyuzet?

Már a powerbook (kivéve a 12"-ost) óta világít a billentyűzetük..
Sőt a G4-es powerbookok is aluból voltak..

Sziasztok!
Szeretnék kérni egy segítséget mini Dvi-HDMI átalakítót kábelt keresek egy Aluminium Macbookra 2009 es de nem találtam sehol csak iStyle.
Kérnék segítséget hol találok esetleg Ebayről is!
Köszönöm! 
iPhone érdekel!:)

Nézz körül a www.beszmac.com hirdetései között!
Talán a www.macbolt.hu-n is...

Ott a pont 

Szia!
Nézd meg a Dealextreme-en,ott vannak ilyenek nagyon olcsón!
[Dealextreme]
FREE SHIPPING!!!
Meg is találtam:
[mini DVI male to HDMI female adapter]
[ Szerkesztve ]
ebayen szokott lenni

Hello
Nem tudjátok, meglehet valahogy oldani, hogy az olyan programok amik mindig futnak (az én esetemben quicksilver és utorrent), ne legyenek ott az "cmd+tab" listába? Arra gondolok, mint a windows-ba ha lemegy egy program az óra melletti részhez, akkor az alt-tab-nál nem jelenik meg az a program.
http://flickr.com/photos/gibert

A quicksilver beállításai között van egy olyan opció hogy ne legyen rajt a dockon, ha bekapcsolod akkor az alt+tabból is eltűnik. uTorrenthez nemtudok hozzászólni, transmissiont használok.

Neked nem miniDVI átalakító kell hanem miniDisplay átalakító

Köszi.
http://flickr.com/photos/gibert

Mi a különbség a MacBook sima és pro között? Mi volt az első modell, ami kijött erre a platformra és kb mikor? Használtan mennyi "legolcsóbbért" egy MacBook?
All Black...

Pff... jó kérdéseid vannak, amelyek ráadásul az apple honlapján, vagy a [link]
Amúgy a régi műanyagokból már található 120.000Ft körül is...
Az utána lévő unibody (alu) macbook 220.000Ft-tól...
A régi Alu prok 180Ft-tól elérhetőek.
A műanyag régebbi macbookoba intal alaplapi VGA volt. (újakban Geforce go 9400-es alaplapi) A PRO-kban mindig erősebb a VGA, jobb a kijelző stb...

Lehet hüly kérdés,de használtan szeretnék MacBook-ot venni.Érdemes használtan venni v túl nagy a veszély?Mármint meghibásodás mennyire jellemző ezekre a készülékekre?Mire kell odafigyelni,h ha használtan veszek, és hol érdemes olcsón venni (e-bay sajna kizárva
)
Gsm boltba dolgoznék

Még egy kérdés,h hallottam olyat,h van egy két rész a gépen amire örök garancia van.Ez igaz v csak valaki át akart verni?Gyanus volt ez,de attól még lehet igaz.
Gsm boltba dolgoznék

Hát a kérdéseid alapján én inkább boltban venném...
Amúgy lehet és érdemes használtan venni gépet de:
-vagy legyen rá még garancia
-vagy nagyon olcsó legyen! Van pl. a beszmacen 90K-ért is macbook

Nos vegulis is szereztem egy Macbook Pro-t 2.4 es proci 250giga winyo 9400 es 9600 videokari.
Utolag is koszonom a segitsegeket.
Lenne par kerdesem, del gomb sehol nincs a macbookokon?

Grat a géphez.
1 gombos del nincs rajt, viszont fn+backspace az del-t eredményez.
[ Szerkesztve ]

Köszi szépen a választ.Az az oldal nem is rossz.Amúgy azt nem tudod,h akkor az igaz-e,h vannak olyan elemei a laptopoknak mármint a Mac-nek ami örök garanciás?
Gsm boltba dolgoznék

koszi a segitseget muxik is a dolog...

En amikor vettem megkerdeztem ezt az orok garancia dolgot, azt mondtak, hogy nincs orok garancia csak max 3 ev az is csak ugy ha megveszed a garikiterjesztest a gephez.

Köszi szépen akkor már ezt is tudom:S
Amúgy nekem egy dolog nem tetszik a sima fehér macbookokban,h Apple és még is egy ilyen név,h adhat ki olyan terméket a kezéböl aminek törik a bukrolata anélkül,h elejtené valaki meg elszineződik:SÉrtem,h a többi gyártónak is vannak hibáik,de ez nekem csak úgy feltűnt,h elég sok olyan hírdetés is van,h "letört darab,de nem zavaró..."
Na,de ez csak egy észrevétel.
Gsm boltba dolgoznék

Igazabol en is feher macbookot szerettem volna mert rohadtul bejon az a dizajn. nekem a feher imac is jobban tetszett mint az alu. de ezek a problemak meg a gyengebb videokari miatt vettem meg vegul ezt a macbookprot.
Mas
Valaki esetleg azt nem tudja hogy a page down meg az up hogy van macbook billentyuzeten?

fn + nyilak 

Általában a fórumokra azok írogatnak, akiknek problémáik vannak...
Azt nem szokták beírni, hogy tökéletes!
Magyarán 100gépből 5-10db lehet nem törött, hanem repedt...

Hello,
ismerősöm MacBookján a Simply Burns nevű csoda van fent és ha megír egy dvd-t, akkor látszólag sikeresen megoldja, de végül mégis rossz lesz a lemez .. .találkozott már vki ilyennel? Én sajnos nem értek a Machez, ez a hozzá adott dvd író vagy külön lett letöltve? Ha külön, akkor van sajátja, amivel érdemes lenne megpróbálni írni? Esetleg más 3rd party progi?

Üdv!
A SimplyBurns nevű progi nem gyári alkalmazás, 3rd party, viszont egy nagyon jó dvd író progi. Ha nem működik próbáld letörölni és a legfrissebet felrakni, bár az is lehet hogy HW hiba lesz.
Nekem még sose hibázott a SimplyBurns.

Köszi, de gondolom van neki beépített is, ugye?

Adat cd-dvd-t burn folderrel tud Finderből írni.
Audio CD-t iTunesból.
DVD video-t iDVD-ből.
Imageket Disk Utilityből.
Hajrá!

Sziasztok!
Játszom a gondolattal, hogy veszek egy Macbookot. Legjobban nekem a Pro jön be.
Első kérdésem az lenne, hogy mikorra várható a következő nemzedék?
Esetleg valamelyikőtök probált-e már vásárolni az apple.comról? Lehetséges-e magyarországra a szállítás?

Az apple.com-ot felejtsd el...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

köszönöm
szóval kb a következő gen jövő június környékére várható.

Vagy a jove heten
! Ezt csak tan Steve tudna megmondani, de o meg bizta nem mondja meg...
A legjobb taktika, hogy megvarni a frissitest, es utana venni vagy a regeibol (esetleg kedvezmenyes aron) vagy az ujbol. Ha meg surgosen kell, akkor barmikor megveheto...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.