Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Sanyesz. #121400 üzenetére
Én pont nem ezt hallottam olvastam.
Hanem az egyik gyártósor saját márkája
azt ne kérdezd melyiké, persze nevezhetjük start-upnak, de kész ökoszisztémát használnak
@Milestone2: Elvileg az egy Vowney V5-ös készülék, csak épp sokadik néven
Hogy van-e hozzá köze, azt passzolom. Lehet újrapróbálkozás
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Van egy kínai csoda telefonom
(Vowney V5) 2 napja rátoltam egy régebbi mentésemet és azóta minden hajnalban valami kínai appot akar letölteni és el sem lehet távolítani a kis zöld android ikont az éretsítési sávból csak ha újraindítom a telefont, kínai alkalmazásom nincs rajta ettől már megtisztítottam a telefont még mielőtt anno megcsináltam volna a mentést,most kb 10 appot raktam fel de mindet a play áruházból.
Hogy lehet ezt eltávolítani,vagy hová írhatja be magát(rendszermappa)?
-
KurtCobain
őstag
válasz
ModliH #99732 üzenetére
A régebbi MTK SoC (az új generáció előtti) nem az erős GPS-éről híres, pláne gyalogos, futó üzemmódban.
Úgyhogy ilyen célra inkább megfelelőbb a Redmi a Snapi procival. Vagy ott van még a ZTE V5, ha nem elég az 1GB RAM a Redmi2-ben. (Vagy megvárod belőle a 2GB-s verziót.)Jól rémlik, hogy te vetted meg tőlem azt a Vowney-t?
-
ModliH
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Vowney v5 telóm van, de egy sajnálatos baleset következtében betört a képernyője, plusz a jack kimenet is kezdi megadni magát, ezért úgy döntöttem hogy új teló után nézek. Az 5 colból inkább lefele alkudnék, az 1 gb RAM-ból pedig inkább felfele. (elérhető ár mellett).
3 teló akadt fenn a szűrömön amik tetszenek:
JIAYU G4S
XIAOMI Redmi 2
JIAYU G5S - ez drágább, de olvasgattam a topicjában hogy cserébe nagyon jól néz ki, és csak 4,5 col.
Szerintetek megéri a G5S a felárat, vagy maradjak inkább a Xiaomi-nál? -
mrkatona
tag
Kinai telefonok között tud valaki olyat, ami HD amoled kijelzős?
S3-at nyúztam egy ideig meg vowney v5-öt és most szeretnék valamit ami a kettő ötvözete ebben a tekintetben. -
G.I.JOE
senior tag
Hali!
Szerintetek egy Vowney V5-höz jó egy 1.5A-es töltő 1A helyet? PL. >ez<? Elvileg úgysem vesz fel több áramot, nem? Vagy maradjak inkább egy sima 5V1A-esnél?
-
djmex82
csendes tag
válasz
djmex82 #81884 üzenetére
THL 5000 Akku teszt! Elöljáróban annyit hogy a tesztet nem tesztprogramokkal csináltam,hanem saját felhasználás alapján 4 nap próbaüzem tapasztalataiból.Ehhez hozzátartozik az,hogy időm nagy részét(munkahely) olyan helyen töltöm ahol térerő hiányában folyamatos hálózatkeresés van mindkét sim kártyánál,ami extrém módon szívja az aksit.Csodát ne várjon senki,de azt meg kell jegyeznem,hogy az előző telóm(Vowney V5 2400-as aksival)8óra üzemidő után töltésre szorult!Lássuk a száraz tényeket.Az én esetemben az akku 30 óra után kért enni,de véleményem szerint optimális esetben (mobilnet,wifi,játék,youtube,zene,böngészés)40 órát kibír töltés nélkül,ami valljuk be nem rossz teljesítmény full hd-s kijelzőnél és 2 hálózat(osztrák-magyar)egyidejű használatánál.Ezzel a teljesítménnyel meg vagyok elégedve.A célom az volt,hogy ne kelljen töltőt hordani magammal.Ezt abszolút teljesítette a készülék.Nyilván aki ennél optimálisabb körülmények között használja,annak többet is elmegy egy töltéssel.Csak ajánlani tudom mindenkinek!Egyetlenegy negatívum az,hogy(bár az anyaghasználat kitűnő)kicsit csúszós a készülék.(egyszer már sikerült leejtenem)Ezt a hozzá adott silikon tok kompenzálja.Szerintem megéri az árát, annak aki komolyabb telefonban gondolkodik,annak megéri.Az ember mindig telhetetlen egy kicsit,jobban örültem volna ha mondjuk IP67 védettség is lenne,akkor valószínű,ugrálnék örömömben,de ezzel együtt azt mondom hogy a mostani lehető legjobb választás annak,aki kompromisszumok nélküli telefont szeretne magáévá tudni.
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
Krinyo #78366 üzenetére
Szerintem ez nekem szólt a grafika miatt. Egy multimédiás okos cucc miről szól? Mert a nevében benne van a multimédia, melynek szerves része a grafikai megjelenítés. Igenis az egyik legfontosabb része a gpu, még úgyis ha az ember nem játszik. Mellesleg az " ezer éves" Vowney v5öm HD kijelzővel nagyobbat gurít epenis mérő teszten. Mint mondtam minden másban igazad van, friss rendszer, megbízatóbb gps.
-
aytukabozs
addikt
Aki még nem ábrándult ki teljesen a 404-ekkel és Bad Gateway-ekkel terhelt kínai villámakciókból annak mára is van egy ajánlat
Belépőszintű négymagos CATEE CT300 (aka Elephone P7 mini aka Vowney V5s aka Mlais MX28 aka franctudja még mi...) 60 dollárért
11.30 kor élesedik az akció (amennyiben a kinti 5:30 az itt annyi), addig kicsit magasabb az ár...
-
tolvaj!
őstag
válasz
Killerlaca #75496 üzenetére
vowney v5 MT6589 gyári szoft. ezek vannak fent nekem is és tökéletesen szinkronizál ajkár wifin, akár 3G-n. A droid beállításokban a fiókoknál be van állítva a szinkronizálás? a facebook kliensben be van kapcsolva az üzenet szinkronizálás?
-
tolvaj!
őstag
válasz
kocsisdavid5 #73309 üzenetére
Ha a vowney v5 még mt6589 -el kezeli, akkor egy jóval újabb telefon simán viszi.
-
tolvaj!
őstag
válasz
HUNpusi #73055 üzenetére
+1 diegho írásához.
tavaly 170 dezsőért vettem egy kínai telefont kínai webshopból, a mai napig használom, egy hátulütője van: nincs hozzá szilikon tok na bumm
párom THL w100-a egy éves és köszöni jól van, 145 dodó volt akcióban.
sajnálom, hogy keserű szájízzel végezte a vásárlásod, de nem kell mindentől tartani. legközelebb ismertebb márkával próbálkozz.Indy1 (#73047)
- real racing 3
- worms 2
- nfs most wantedvowney V5+ 32 GB class6 micro sd. gyári particionálással.
nem, nem a készüléken tárol, ott csak az indító van.
-
mrkatona
tag
Légyszi segítsetek, hogy tudnám a gyári romból vowney v5-ön eltávolítani a kinai értesítéseket. Minden nap megjelenik vagy 4-6 értesités és ez eléggé bosszantó tud már lenni. Köszönöm elöre is. Amúgy a kínai szoft eltávolítót cwm-ből lefuttattam, de semmi változás.
-
mrkatona
tag
Sziasztok,
Vowney V5 gyári romból mit lehetne kiszedni, hogy ne jöjjenek kínai értesítések? CWM van fent a telefonon és rootolt is.
-
-
válasz
Crytek #66747 üzenetére
Nekem volt X1S-em, kb 3 hete adtam el.
Nagyon jó telefon.
Azzal kell kezdeni, hogy a töltőjét jó messze eldobod.
Ezután neki kell ülni, és felrakni a HIKEOS nevű rom legújabb verzióját.Ha értessz hozzá, nagyon szép dolgokat lehet kihozni belőle.
CPU és GPU butítás nélkül auto fényerőn 4 óra feletti kijelzőidőt produkált.
Belakott rendszernél 300MB szabad ram, úgy, hogy a háttérben a facebook-messenger-viber-stb futott..
Kamerája camerazommal jó képet készít, persze nem S4 szint, de egy S2-2X szintet hoz.Én elégedett voltam vele, sőt, a mostani Vowney V5 mégkegyetlenebb. Gyors, brutál jó üzemidő ( 5-5,5 óra kijelzőidő auto fényerőn )
Ha olyan telefon kell, amit előveszel, használsz, nem umit kellett volna venni...
lenovot, xiaomi-t, newman-t...umi az erős középminőség...
Szerk :
Domino : MP1....MP2 a Z2580 mellett van...
-
-
alázógyík
addikt
válasz
hungobungo #65679 üzenetére
Így van.
Ez egy Vowney V5-el készített kép, pedig annak se egy nagyágyú a kamerája. -
tolvaj!
őstag
-
dex02
tag
Üdv!
Vowney V5 kamera programmal kapcsolatban lenne kérdésem. (gyári android 4.2.1 progi) - de más programokkal is hasonló a helyzet.
Gyakran előfordul, hogy a fut az alkalmazás de nem ad kamera képet, vagy már indítás után force close..
A telefon kamerája jó, elég újraindítani és megy, de néha csak cash törlés után hajlandó menni.
Tapasztalt már valaki hasonlót? -
hermit
tag
Hi,
kosz mindenkinek, aki hozzaszolt a notification led-hez!
Notification led ezeken a tipusokon van (a tipus mellett a valaszolo neve):
Jiayu G2 - Hermit
Jiayu G3 - fodi11
Inew V3 - RVR400
Jiayu G4 - CoolBoy323
Thl w100 - CoolBoy323
Zopo zp700 (es meg jopar zopo) - CoolBoy323
Vowney v5 - tolvaj!
Xiaomi Hongmi - m4csk4fogo
Jiayu G2S - Bloksma
thl w200 - egykettő
Cubot GT99 - svgyulaHa meg van vkinek infoja, ne tartsa magaban, masnak is hasznos lehet ez az info!
Kosz!
-
mrkatona
tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám kiküldeni a Vowney V5 telefonom képét egy Samsung tv-re valami wifi-s alkalmazás segítségével? A tv-t hálókábellel össze tudom kötni a routerrel. Már csak valami alkalmazás kéne, ha egyáltalán meg lehet ezt oldani így. -
mrkatona
tag
Vowney V5 telefonon, ha egeret csatlakoztatok hozzá, akkor mit kell beállítani, hogy a jobb egérgomb a visszalépés funkciót lássa el?
A bal egér gomb és a görgetés működik, de a vissza jobb egérrel nem.
Tabletnél ez működik, telefonon miért nem?
Köszönöm a segítséget. -
KurtCobain
őstag
válasz
vadkörte #57489 üzenetére
Én anno a ThL W100-at és a Vowney V5-öt használtam 758MHz-en, akadást nem nagyon észleltem, max minimálisat, de ez ugye nagyban függ a rendszer optimalizáltságától. Ha akarsz ezzel játszani, akkor próbálgasd hogy melyik jó neked, én spóroltam egy kis akkuidőt vele.
A hotplug meg azért jó, mert lekapcsolja a felesleges magokat, ha nincs leterhelve a teló.(#57490) Danecay:
Szvsz megtartják a NAV-osok. Utána:
a) hazaviszi valamelyik
b) elárverezik
c) megsemmisítik
De ilyen kérdéseket inkább a külföldi rendeléses topic-ban tegyél fel. -
mrkatona
tag
Vowney V5 támogatja az USB OTG funkciót, tehát pendrivet csatlakoztathatok hozzá.
Mit lehetne kezdeni a telefonnal, hogy az ntfs fájlrendszert is felismerje és ne csak a fat32? -
tolvaj!
őstag
válasz
chesterboy #55654 üzenetére
CM 10.1 , vagy csak úgy néz ki, mint a vowney v5 -re kiadott "CM" rom?
-
tvamos
nagyúr
Ezt szomoruan olvasom! Akkor igyis, ugyis cserelgetnem kell a sim kartyakat.
Igy tulajdonkeppen akar egy sima 1 simes is eleg lehet...
(Mindketton van 3G, csak nem ugyan abban az orszagban mukodik.)(#54873) tolvaj!
"vowney v5 sense rommal mindkét kártyán tudja, de nem egyszerre elvileg, viszont kapcsolható."
Termeszetesen nem egyszerre kell menjenek 3G-n, csak tudja mindket kartyahelyen!(#54869) berigazek
"Hardweraprón van eladó ilyen telefon :-)"
Pontosan melyikre gondolsz?(#54914) Mercutio_
"Kérdés: Van kínai 1 sim-es droidos telóknak topicja"
Ez engem is erdekelne... Vagy jo lenne itt beszelni roluk. Vagy nem tudom... -
KurtCobain
őstag
válasz
kmarci25 #53896 üzenetére
Amik megfordultak málam és nyugodt szívvel ajánlok:
ThL W100: 4,5" qHD, 1800mAh (talán 1500 valóságban) 145-148$ körül
Vowney V5: 5", HD, 2400mAh (valósnak tűnt) 160$ körül
Jiayu G3T: 4,5", HD, 3000mAh (elvileg 2750), T-s proci, 175$ körülIlletve még ott van a ThL W200, 5", HD, T-s proci, 1800mAh (azt hiszem), 180-185$ körül.
Picit más árkategóriában meg a Jiayu G4. Abból van 1850 és 3000mAh-s változat, 210-240$ között.A rendeléses dolgot meg inkább a külföldi rendeléses topic-ban, mert itt harapnak érte.
A ROOT-olás pedig kb fél perces művelet ezeknél a telóknál.Egyre többen vagyunk itt exAce-esek.
-
hargimalac
tag
Cubot One ($173) és Vowney V5 ($150) közül melyiket választanátok? Én igencsak gondba vagyok a döntéssel kapcsolatban...
-
Midway
senior tag
Kéne egy kis segítség.
Vowney v5 valamit elállítottam vagy miért nem telepít sd-ről.
Megáll ott mikor telepít vagy mégsem gomb van.
A telepít gombra nem csinál semmit.
És dropbox esetén is ugyan ez a helyzet. Onnan sem telepít.
Tud valaki segíteni?Valamint hol tudom beállítani a play-ről letöltött magyar billentyűzetet?
-
anonym1s
őstag
válasz
_X10Dead_ #49477 üzenetére
Hali.
En szerdan este rendeltem kettot a 2/32gb-os verziobol. Egy feheret paromnak, egy feketet magamnak.
Remelem nem fogunk benne csalodni, mint ebben a vowney v5-ben.
A 2gb ramnak es 32gb tarhelynek az az ertelme, hogy rambol es tarhelybol sosem eleg, ahogy mondani szokas
A paromeban a 32gb tarhely mellett meg egy 32gb-os sandisk ultra kartya is lesz, illetve az mar megvan -
tolvaj!
őstag
válasz
_X10Dead_ #49477 üzenetére
hülyének fogsz nézni, de én sony Z-t hasonlítottam össze vowney V5-vel. mindkettő 5 col, csak a sony FHD, míg a V5 HD. a szineket most nem is mondom inkább (mert egy okádék volt a sony.....sárga volt a fehér és hasonló finomságok) a felbontást pedig felesleges részletezni. nem nagyon tudtam különbséget tenni a felbontásban. két oldallal hasonlítottam össze chrome-ot használva ( mobilaréna- mobil és asztali nézet- és gitárshop- szintén mindkét nézet-) szinte teljesen ugyanaz a méret volt minden a kijelzőkön.
-
anonym1s
őstag
válasz
alex89 #48911 üzenetére
Hali.
Nagyon elfogultan irsz a telefonodrol.
En is rendeltem egy vowney v5-ot, es az en elfogulatlan velemenyem, hogy ritka szemet telefon ez.
Van benne 5 szenzor, amibol 3 nem mukodik, es mint kiderult ez nem egyedi eset hanem altalanos.
A kameraja olyan szar, hogy meg eros fenyben is eletlen szemcses kepeket csinal, gyenge fenyben nagyon rosszakat, felhomalyban meg abszolut hasznalhatatlan. A video meg szarabb mert folyamastosan zoom-ol es rettento lassan, ezert a felvetel egy resze teljesen homalyos amig be nem fogja a fokuszt a kamera. A vaku meg viccnek is rossz, komplett hulladek. A kulso hangszorot siman tulorditja a galaxy s2 ugy, hogy a vowney-t szinte nem is lehet hallani. A wifi 2 vekony teglafalon keresztul kb 6 meterre a rutertol mar eldobalja a kapcsolatot.
A kijelzo fekete szintje olyan magas, hogy szinte vilagit a fekete, raadasul ha nem pont merolegesen nezem a kijelzot, meg emelkedik is. Allitolag a kijelzo IPS, OGS, de ezt eleg alacsony minosegben sikerult osszehozni.
Az akksi 18 orat birt nalam 5 ora 4 perc kijelzo idovel 100%-rol 2%-ra ugy hogy egyetlen sim kartya sem volt benne es csak a wifi volt bekapcsolva (gps es bluetooth kikapcsolva). Ez onmagaban jonak tunik, de a star n9599-hez viszonyitva eleg gyenge, mivel az 4 ora 10 perc kijelzoido utan meg 78%-on volt ket sim kartyaval bekapcsolt mobilnet, wifi, gps, bt-vel. Az emlitett n9599 kezben tartva hasznalat kozben minosegibb erzest is keltett bennem, mint a vowney.
A hatlapja olyan konnyen lejon, hogy alig kell fesziteni. Ha cserelgetnem benne az akksit (mivel rendeltem hozza egyet pluszba) felo hogy nehany het utan lotyogne a hatlap rajta, vagy rosszabb esetben le is esne.
A gps nalam is hamar befog 9-10 holdat de elesben meg nem probaltam.Tovabba nalam a kijelzo jobb also sarka kijjebb allt a hazbol mint a tobbi amikor megerkezett a telefon. Osszenyomtam ujjal es visszament a helyere de nehany ora hasnzalat utan ujra kijott, emiatt felo hogy nehany het vagy 1-2 honap utan az egesz kijelzo mozogni fog a hazban. Mtk droid tools nem tud kapcsolodni a telefonhoz, mert folyton eldobja az usb kapcsolatot.
A rendszer valoban gyors, akadasmentes, de ennyi pozitivum meg a 170 dollaros arhoz is keves, altalam abszolut nem ajanlott telefon.
Ja, a telefont a minideal-tol rendeltem, es kezbesites utan 3 nappal irtam nekik a problemakrol de azota sem valaszoltak. Ennek mar 10 napja. Ennyit a minideal-rol.
-
alex89
senior tag
üdv
Tegnap megjött a vowney v5-öm a mixeshop-tól. Így egy nap távlatából meglehetősen pozitívak a benyomásaim. Olyan telefont szerettem volna amit nem kell buherálni(romokkal kísérletezgetni stb..), hogy működjön.. egyenlőre minden jel arra mutat, hogy megkaptam
Két kritikus tulajdonság volt amiről azt gondoltam nem lesz az igazi, nevesen a kamera és a gps.
Nem várt módon teljesen jó képeket készít (bár valamiért csak 6mpx-es a legnagyobb felbontás), jobbakat mint az általam eddig látott kínai mobilok alkotásai. Videózás terén talán még jobb a helyzet, meglepően jók a felvételek.
GPS-t még élesben nem használtam navigálásra csak bekapcsoltam. Elsőre 10 másodpercen belül talált 8 műholdat ami mindenképp biztató. Wifi is jól működik és elég "erős" is.
Akksi jónak tűnik, a vaku, rezgőmotor, hangszóró trió az ami talán kicsit gyengébb a megszokottnál (bár lehet csak túl jóhoz vagyok szokva), de nem zavaró mértékben.
Vidéki nagyvárosban lakom és vodafone-os vagyok, tartottam 900mhz-s frekvencia támogatásának hiányától, de folyamatosan "H" vagy "H+" feliratot látom szóval ilyen téren sincs probléma.
Amiről nem ejtettem szót az működik úgy, ahogyan kell. -
anonym1s
őstag
A ket kartya, nagyobb kijelzo, es joval alacsonyabb ar miatt akartam de ra kellett jonnom, hogy az olcso kinai telefonok hulladekok, a normalisabbak meg kozel olyan dragak mint egy normalis samsung.
Gondolkodtam hogy a ket szutyok (star n9599, vowney v5) utan kiprobalok egy zte v987-et utolso probakent mert allitolag abban mukodik minden, es jo a gps meg kamera is, de vegul lemondtam arrol is az ips kijelzo miatt. A samsung amoled kijelzoje utan egy kinai ips egyenlo a kinzassal. -
Carline
őstag
Vowney V5 ugyanezen adatai:
Common Normal Headset LoudSp
p0 0 96 0 96
p1 55997 253 189 224
p2 31000 16388 10756 5256
p3 10752 29 31 31
p4 32769 57351 57351 57351
p5 0 31 31 24607
p6 0 400 400 400
p7 0 64 64 132
p8 0 400 80 84
p9 0 4325 4325 4325
p10 0 611 611 611
p11 0 0 0 0
p12 - 20488 20488 20488
p13 - 371 0 0
p14 - 23 0 0
p15 - 8192 0 0
p16 - 96 0 96
p17 - 253 189 224
p18 - 16388 10756 5256
p19 - 29 31 31
p20 - 57607 57607 57607
p21 - 31 31 24607
p22 - 400 400 400
p23 - 64 64 132
p24 - 400 80 84
p25 - 4325 4325 4325
p26 - 611 611 611
p27 - 0 0 0
p28 - 16392 16392 16392
p29 - 371 0 0
p30 - 23 0 0
p31 - 8192 0 0 -
G.I.JOE
senior tag
Helló!
Srácok, mondják, hogy halk vagyok a telefonban. (Vowney V5) MobileunvcleTools-ban Normal mode - mic level 6 nem volt maxon, felvettem 248-ra. Gondolom így jobb lesz, de a kérdésem az volna, hogy a mikrofon hangereje ugyanúgy a hangerő gomb nyomkodásával megy feljebb, mint a hangszóróé? Mert a hangszórót nem mindig használom max-on. Mert ha így van, akkor nem úgy kellene inkább a mikrofont beállítanom, hogy mondjuk level 4-6-ot felrakjam 240 környékére és csak alatta csökkentsem?
-
KurtCobain
őstag
válasz
7Sony7 #48070 üzenetére
Epic Citadel kereső
Páran csináltak már.Ez az enyém pl, Vowney V5.
-
anonym1s
őstag
Az en vowney v5 telefonom meghulyult. Azt jatsza hogy kapcsolodik a laptophoz egy masodpercre, aztan szet, majd ujra es megint szet amig le nem huzom az usb kabelrol, es kozben a kijelzo is felvillan egy pillanatra minden szetkapcsolasnal. Ilyenkor mi van? A telefon orult meg vagy a driverrel lett valami?
-
anonym1s
őstag
Rendeltem egy vowney v5 telefont ami ma jott meg.
Csinalni akartam egy teljes rendszer mentest ezen leiras szerint. A folyamat elindul es megy szepen, de kb 12 perc utan folyton megszakad magatol az usb kapcsolat. Mar atdugtam usb3-ra, ott majdnem ketszer olyan gyorsan megy e mentes, igy mar csak a data.img hianyzik, de 45%-nal tovabb nem megy mert egyszeruen megszakad az usb kapcsolat. Szerintem ez nem normalis hogy magatol megszakad az usb kapcsolat.
Mi lehet a hiba es mi a megoldas? -
alex89
senior tag
üdv!
Tianhe Butterfly H920 van valakinek tapasztalata ezen ketyerével? Szerintem a egyik legpofásabb Butterfly copy, van benne 8gb rom és jár hozzá 2db 2800-as akku is.
b, variáció: Vowney v5
c, tronsmart ts7
Alapvetően nem szeretném buherálni egyiket sem, rootolás és rom csere sincs tervben.
ui.: tudom alapvetően azt szoktátok ajánlani amit már többen vettek kis hazánkban és van mögötte egyfajta "support", de ezt a gondolatmenetet követve mindenki csak jiayu-t és thl-t (amik számomra messze nem tökéletesek, ezért szemezgetek ilyenekkel azok helyett) venne és nem bukkannának fel újabb jó vételek, mert senki nem meri megvenni
-
vinibali
őstag
valaki kuponkódot tudna mondani? Vowney V5-höz kellene
[ Módosította: wwhy ]
-
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok! Vowney v5, Cubot One között vacilálok. Melyik jobb? A Vowneynál tudom hogy van egy-két apró probléma, a cubot one-nál minden megy?
-
vinibali
őstag
egy hete jött meg a Vowney V5-öm és nem megy a rádiója. illetve igen, de ahhoz ki kell fogni egy adott helyet, adott fülhallgató állással és akkor megy a legerősebb ClassFM
találkozott valaki ilyen problémával vagy hogy rendezzem a dolgot a minideallel?
- én min 20$ kedvezményre és tok+fólia párosra gondoltam. bár legszívesebben megoldanám a bajt -
Pro450
csendes tag
Sziasztok,
Vacillálok a Cubot One és a Vowney V5 között, ti mit ajánlanátok?.
Kétejeim a V5-el, hogy a 5" kijelzőt nem tudja kihajtani ugyan az a proci mint a Cubot One 4,7 kijelző esetében,
Azt hallottam, hogy a V5-nél vannak akadások, és a One-ról ezt sehol nem olvastam.
Napfényben mennyire látszik a kijelző és valóban IPS? jól műkődik a Light senzor?
A közelség senzor lekapcsolja a kijelzőt ha oda teszem a fülemhez?
Szóval merjek ilyet rendelni?Üdv
István -
hpeti2
aktív tag
-
tolvaj!
őstag
-
alex89
senior tag
üdv!
Attól tartok én is ráfűztem a témára kicsit, addig nem nyugszom még nem veszek valamit betegeskedő alcatel ot-995 helyett. Pár naponta azon kapom magam, hogy a minideal.net-et nézegetem...
Elvárások az alábbiak lennének:
4,5"- 5"(max)jó minőségű ips kijelző, előbbinél még belefér a qHD felbontás, felette csak HD jöhet szóba.
Led segédfény (zseblámpának)
jó általános minőségérzet, stabil működés (gps, wifi, 3g jól szuperáljon)
magyar nyelv
belvilág másodlagos, nem játszom... illetve ez a kategória már mtk6589 Pvr sgx 544 1gb rammal van felvértezve ami bőven sok számomra.
Amiben a segítségeteket/véleményeteket kérném az a kamera minősége. Jó lenne ha nem is tökéletes, de használható képeket lehetne vele készíteni mert megesik, hogy fontos dolgot kell megörökítenem.
Fentieket szem előtt tartva kb ezeket néztem ki:Amoi N828, Thl w100 qHD
Hd vonalon pedig: vowney v5, tengda x920, Bedove HY5001, Cubot One, Newman K1, Umi S1, Hero h7500+, Zte V987. Kérdésem tehát, hogy az előbbiek közül (vagy hasonlóak közül kb 200$-ig) tapasztalataitok alapján melyik lő használható képet avagy melyik zárható ki kapásból?köszönöm!
-
dex02
tag
Vowney-m megugrott az íróasztalról, "megúszta" egy hajszálrepedéssel a kijelző legszélén az alsó 1/3 nál kb.
De ami a nagy baj, ezután az alsó 1/3 érzéketlen lett. (LCD hibátlan, digitalizer-ben megszakadhatott vmi).
Ezt csak kijelző vagy digitalizer cserével lehet orvosolni?
Külön a vowney v5 érintő panelt nem árulnak sehol...
Minideal-ről vettem 2 hónapja, aki jártas minideales javításban írjon pls. -
oris
aktív tag
Van tapasztalat arról, hogy a hátsó, második mikrofonos készülékeknél (pl.: UMI S1, Neo N003, Vowney V5) észrevethető-e a hangminőségbeli változás? Egyáltalán használja-e a készülék zajcsökkentésre azt a mikrofont, vagy csupán a videofelvételhez?
Másik kérdés: 5,7 coll-os képátmérőhöz hihetőnek tűnik a 142*70mm-es készülék méret? Konkrétan a GFive G9-ről van szó.
-
válasz
Bernyó84 #44168 üzenetére
Nekem W200 van.
Ellegáns, vékony, jól esik kézbe fogni.
2 normál SIM megy bele.
Ha keveset nyomkodod, kibír egy napot, ha sokat nyomkodod, akkor melóban is legyen egy töltőd.
$185 ért elég jó vétel.Vowney V5 a 3Gt csak a micosim foglalat tudja ami nálam kizáró ok lenne.
Lenovot nem ismerem.
-
Bernyó84
aktív tag
Szemezek itt pár dual sim-es telefonnal:
THL W200
Lenovo A830
Vowney V5
Szerintetek? Általános használatra lenne. Wifi, telefonálás, MP3 hallgatás melóba utazás közben, na meg ugye a telefon funkció sem probléma ha működik -
maj-viktor
őstag
Még egy kis kiegészítés a "fenti listámhoz" akku ügyileg
szintén geek / mini / tmall sorrendbe
(legalábbis adatlapon ennyit írnak, aztán hogy milyen küldenek és valójában milyen kapacítású az más kérdés)ZTE V956 (2SIM): - / ??? / 2000mAh
Faea F1 (2SIM): 2000mAh / - / -
ZTE V967S (2SIM): 2500 mAh / 2500mAh / 2500mAh
Vowney V5 (2SIM): - / 2400 mAh / -
Haier W910 (de ez "csak" 1 SIM-es): 1760 mAh / - / 1760mAh (sajna beépített akku, így újabb mínusz ide)
THL W100 (2SIM): 1800 mAh / 1800 mAh / 1800 mAh
THL W200 (2SIM): 1750mAh / 1800 mAh / 1800 mAh -
maj-viktor
őstag
bocsi előző hsz-t nem tudtam már szerkszteni... törölje egy mod pls
Szóval itt újra "helyesen":
Tudás - Bolt - Ár
Képernyő coll / felbontás / cpu / ram / flash / kamera
geek / mini / tmallZTE V956 (2SIM)
4,5" / 480 x 782 / 4mag - MSM8225Q / 512MB RAM / 4GB Flash / 5 & 0,3 Mpix / Van vaku
- / 130$ / 120$Faea F1 (2SIM)
4,5" / 1280 x 720 / 4mag - MSM8225Q / 1GB RAM / 4GB Flash / 8 & 2Mpix / Van vaku
181$ / - / -ZTE V967S (2SIM)
5" / 960 x 540 / 4mag - MTK6589 / 1GB RAM / 4GB Flash / 5 & 0,3 Mpix / Van vaku
160$ / 155$ / 146$Vowney V5 (2SIM)
5" / 1280 x 720 / 4mag - MTK6589 / 1GB RAM / 4GB Flash / 21 & 8 Mpix / Van vaku
- / 169$ / -Haier W910 (de ez "csak" 1 SIM-es)
4,5" / 1280 x 720 / 2mag - Snapdragon MSM8260A / 1GB RAM / 8GB Flash / 8 & 1,3 Mpix / Van vaku
135$ / - / 295$THL W100 (2SIM)
4,5" / 960 x 540 / 4mag - MTK6589 / 1GB RAM / 4GB Flash / 8 & 12 Mpix / Van vaku
160$ / 160$ / 139$THL W200 (2SIM)
5" / 1280 x 720 / 4mag - MTK6589T / 1GB RAM / 8GB Flash / 8 & 5 Mpix / Van vaku
200$ / 200$ / 182$tmall-nál ugye még +4$ +4% paypal-al számolni kell
Csak összegeztem az ajánlottakat - hátha más is gondba van...
Ezek alapján számomra a "ZTE V956" valóban jó ár / érték arányú
Illetve 1 SIM esetén: "Haier W910"szóval számomra most az ajánlottak közül ez a 2 maradt fenn a rostán, csak kérdés a GPS ezekbe mennyire szuperál!? (számomra ez a legfőbb szempont)
-
-
Teejay83
tag
válasz
maj-viktor #43374 üzenetére
ZTE V967S kb 155$
Vowney V5 170$Mind a kettő nagyon jó ennyi pénzért
-
alázógyík
addikt
Vowney V5 tapasztalat (MX1020_BER_S5009_89_RELEASE-V1.14.20130626-6589-HD rommal) :
1,5 hónapos használat után, egyértelműen remek teló.
Kijelző még mindig szép, a rendszer akadás mentesen fut. GPS nagyon gyors, és pontos is.
Sok játékkal, wifivel 1,5 nap az akku idő. Csak telefonálás és wifi, 3 nap.
Fényképezője a cwm-ből feltett Samsung G. S4 fényképező prg.-al tökéletes, szép képeket készít. -
daved14
tag
Vowney V5 azért egész jó teljesítmény mindig wifibenyomva 1 simmel és néha nyomkodtam is !
Egyébként eladó!
-
vinibali
őstag
nem találtam hsz-t, de esetleg nincs valakinek kuponja vowney v5-höz?
privit (is) légysz, ha van
-
válasz
b0bcat #41750 üzenetére
Elhiszem neked, nem erről van szó, csak azért döbbentem meg ezen, mert pont a ZTE v967 és 987 az a két készülék (néhány más, pl X7 mellett), amelyek ekkora méretű kijelző esetén is 70,4 mm szélesek, nem pedig 72-73-74mm, mint mondjuk egy Thl w8 (73,6), Zopo zp810 (73,6), Vowney V5 (72,8), Newman K1 (73,9).
Nekem a hossz nem számít igazán, de a szélesség igen (leteszteltem magam, a 70mm még kényelmes a jobb oldali betűkhöz, a 73mm már nem), ezért rendeltem meg egy V967-et is. Persze ha nem jön be, a többiek sorsára jut (meg akkor is, ha bejön, max egy hónapot nálam tölt
) Ezért nincs még P780-am, pedig egyébiránt pont jó lenne...
A Jiayu S1 lehet számomra a tökéletes készülék, hacsak nem "raknak" bele valami blőd hibát - épp ezért megvárom a megjelenés utáni első hónapot vele, utána javítják a problémákat. De azt az infót kaptam, hogy szept második felében lesz leghamarabb (ami inkább november lesz a Jiayu-t ismerve), í]y még odébb lesz az.
-
válasz
b0bcat #41713 üzenetére
A szilikon tok nélkül is olyan nagydarab telefon ez a v967? Ilyenem még nem volt -bár épp úton van egy- és csodálkozom, merta Vowney v5 Newman K1, Thl w8 és sokan mások ugyanekkorák, vagy rendre 2-3mm-rel még szélesebbek is. Szóval ezekkel összevetve olyan nagy darab, vagy csak önmagában?
-
KurtCobain
őstag
válasz
Imperius #41377 üzenetére
1., Mobilnettel nem próbáltam, de wifin a Vowney V5 (4mag) és Lenovo A660 (2mag) nem sok különbség van..
Én mindenképp 4magosat vennék: energiatakarékosság, és eladhatóság miatt.
2., Ha sima postával kéred, akkor nem valószínű, de bármi megtörténhet. Ajánlott: SG és HK post.
Ebay-ről nem vennék telefont. Szvsz szállítási időben a Minideal a legkorrektebb, de ott van az antelife, tmallbox pl. Ők giftként küldik, kis értékmegjelöléssel.
3., Haier-re keress rá, nincs hozzá magyar nyelv, bonyolult ROMolni és 1 simes.
4., W100 nekem 4,5ó képernyőt időt tudott. Igaz a proci órajelén visszavettem. Ha az ajánlott oldalakról veszed, lesz magyar nyelv a W200-ban.
5., Vowney V5-öm van, 4.2.1 van rajta, van rajta magyar.
6., Na ezt majd más.
7., Vegyél egy nagyobb kártyát. De ahogy írták, ne a telóval együtt. W100 pl progiknak 1GB-t ad, adatoknak majdnem 2GB-t. Vowney-nál nimcs belső SD, progiknak van 2,7GB. -
Imperius
csendes tag
Sziasztok! lenne pár kérdésem létszi segítsetek nekem
1. nem teljesen idekapcsolódó: nekem viberezni, fb ozni kell telefon mobilnetről, érzek különbséget sebességen a dual és quad-core telók között? ugyanis az összes teló amit nézek 150$ fölött 4magos
2. mennyire valószínű, hogy fennakad a vámon a telefon? a táblázatban láttam, hogy pl ráírták a dobozra h media player 22$ elég jófej némelyik webshop- (én ebayen keresztül tervezek rendelni egyébként)
nem tudok dönteni telefonok között:
3. haier w910- még nem volt kínai telóm, így masszívnak gondolom az ütés, por, cseppállóság miatt- zavar a 4.0 ICS rajta... frissítésről nem álmodok, 1-2 év múlva mennyire számít ez hátránynak más telókhoz képest?
4. thl 100 - thl 200 - 1800as akksit keveslem bennük, a 200asnál nem írják hogy magyar menü lenne-e benne
5. vowney v5 - szép szép, ebayen android 4.2 nevezik, a leírásokban pedig egytől egyig 4.0 van írva most akkor dafuq? ja és itt sem látom a nyelv listát
6. erről valaki véleményt mondhatna, mert csak annyit találtam róla h cép a kijelzője...7. sd kártya- írkálnak 4-8giga romokat, eltérő méretekre partícionálva, 4gigányi zenémnek elég a telefon beépítettje + az itthoni 2gigás kártyám, vagy válasszak egy kártyát is a teló mellé
akárki időt szán rám, előre is köszönöm
szép napot -
KurtCobain
őstag
válasz
sbe561 #41352 üzenetére
~150-160$: ThL W100, Vowney V5
~180$: Jiayu G3S, ThL W200De ez attól függ, hogy mekkora képernyőt, milyen felbontással, hány magot, mekkora akkut akarsz.
Mind 4 magos.
W100: kicsi akku (1800mAh), 4,5", qHD
W200: kicsi akku(1800mAh), T-s proci, 5", HD
V5: nagyobb akku (2400mAh), 5", HD
G3S: nagy akku (2750mAh), 4,5", HDNekem V5-öm van, W100-am volt, ha érdekel priviben írok róluk.
-
Szotka
tag
Minidealre van valakinek vowney v5 cuponja?
-
Carline
őstag
válasz
instantwater #41157 üzenetére
Vowney V5 vagy ha 6589T kell akkor V5T.
OTG van és működik is rendben (pipa) OGS (pipa) 5" ISP HD (pipa) 1GB RAM (pipa) akku 2400mAh (96% pipa) -
akos727
senior tag
válasz
Nightmare89 #41119 üzenetére
Pulidról én még nem hallottam, de ha hozza a Vowney V5 szintjét akkor jó vétel.
Newman K1-nek nincs itt rossz neve, nem nyúlnál vele mellé szerintem.
Huawei az huawei, bár képről nem néz ki olyan jól.
Umi X2-m van nekem is Turbo processzorral, nekem 2 napot megy töltés nélkül, nyomkorászás mellett.Vakuja számomra kielégítő, zseblámpának is használható, de az előző htc sensation xe-men azert többet tudott a dupla villanó.
Akku meg valószinüleg abban bírja a legtovább aminek a legkisebb a felbontása és nem T processzoros.(viszont ez a kettő a "kompromisszum" is mellettük) -
Brain75
senior tag
válasz
tolvaj! #41026 üzenetére
Hello
Thl w100 - Nem HD a kijelzője.
Vowney v5 - Ez nem olyan rossz, csak kicsit kevésnek tartom a 4Gb ROM-ot.
Jiayu g3s, g4. - Ez a legjobban bejövős, de ebben is kevéslem a 4GB ROM-ot.Esetleg tudtok olyan telefont ami nagyjából G3S, de több ROM (8 vagy 16 Gb) van benne ?
-
Seraf723
csendes tag
egy kis Vowney V5 vélemény fél nap nyúzás után az ezelőtti telómmal összehasonlítva (UMI X1)
a minideal-től rendeltem Júli 23.-án és tegnap érkezett meg
(HK Post-al kértem SG-vel kaptam, de mivel HK sebességgel jött ezért nem panaszkodom
)
Külső: gyönyörű, de azt kell mondjam az UMI gyönyörű +1
elegánsabb, vékonyabb, de ez persze csak szubjektív
jól összeszerelnek meg azt a mobilt nevezem, pontosan illeszkedik minden, nem úgy mint az UMI-n ami recseg ropog össze vissza...
Sebesség: hát nyilván nem fogom összehasonlítani a 2magosat a 4el, de amúgy én már a 2magosnál sem éreztem, hogy mégis mibe lehetne gyorsabb, hát most azért látom, hogy enyhén simábban gördülnek azok a menük a V5-ön
ellenben a RAM kicsit érdekes még fel se raktam minden cuccot ami az UMI-n fenn volt és csak kb 350mega szabad memória van mindig, míg az UMI-n 500 volt simán a gyári rommal...
Képernyő: az UMI-nak jóval élesebb színtelítettebb képe van, valóban van egy ilyen kis rózsaszínes/lilás "háttérfénye" a V5-nek, de nem zavaró, és nem is emiatt mondom, hogy az UMI-nak szebb a képe
GPS: egyelőre abszolút nem tudtam életet lehelni bele, epo a-gps minden, európai gps conf, de semmi... mondjuk az UMI-nál is a múltkor random egy túra elején előkaptam a szabad ég alatt és kapta az "ihletet" egyből kb
Kamera: erről nem tudok nyilatkozni én nem látom azokat a "hatalmas" különbségeket, hogy valamelyik nem úgy fokuszál meg kicsit elmosódottabb stb mint egyes sas szeműek (vegyetek normál kamerát
)...
Hang: tisztábban és jobban szól mint az UMI, és ez is hangos épp mint az volt
Net: egyből csatlakozott wifi-hez, és jóval erősebb mint az UMI volt, az talált kb 5-6 wifit itt ez meg kb 8-9et talál, a 3G is ok
a Root és a CWM nem volt para, van hozzá szájbarágós tutorial neten
azt hiszem ennyi lenne röviden tömören
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest