Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
silver10
üzenetére
Mi a különbség az általad linkelt oldal (ami https://m.tinydeal.com/en)
Abszolúte kizárt, hogy én m.tinydeal oldalt linkeltem volna!!!!!! Az a mobilos nézet, én PC-ről linkeltem, ha neked m. előtaggal jelenik meg, akkor te mobilról nézegeted, de hsz-ben lévő link nem az.
Ha tinydeal EU warehouse-ból rendelek biztos ÁFA mentes?
Nem biztos! Ha az adott telefonnál kiválasztod a "Shipping from" résznél, hogy China, akkor ÁFÁ-s lesz, ha azt választod, hogy Europe, akkor lesz ÁFA mentes. Vagyis nem az számít, hogy a tinydeal melyik oldaláról rendeled, hanem az számít, hogy melyik raktárból jön a cucc (néha az EU warehouse-ban hirdetett telefonnál előfordul, nincs is Europe forrás).
Nem jöttem rá, hogy 3, ill. 6 hónap a garancia?. Jól sejtem, hogy hiba esetén Kínába kell kiküldeni a telót?
Ez az adott telefonnál van megjelölve, az ott írtak a mérvadóak, de általában a készülékre 6 hónap garancia van, az akkura 3 hónap garancia van, a tartozékokra 1 hónap garancia van. A garanciáztatást neked kell intézni, amibe a kiküldés is beletartozik, általában Kínába.
A 4. kérdésedre nem tudok választ adni.
-
silver10
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A hozzászólásod alapján felötlött bennem néhány kérdés. Neked címeztem, de bárki válaszát szívesen veszem.
1. Mi a különbség az általad linkelt oldal (ami https://m.tinydeal.com/en) és ez az oldal között ?[link] Az árak megegyeznek. Mind2nél ki kell választani külön az európai küldést, ha nem Kínából szeretném. (és akkor 16$ jön rá.) Az általam linkelt oldalon -ami www-vel kezdődik- látok paypal-t, meg olyan hivatalosabbnak tűnik,
2. Ha tinydeal EU warehouse-ból rendelek biztos ÁFA mentes? Egy olaszhonból írt hsz.-ben panaszkodott v.ki a sarcra. Persze lehet nem jól állította be a küldést.
3. Nem jöttem rá, hogy 3, ill. 6 hónap a garancia?. Jól sejtem, hogy hiba esetén Kínába kell kiküldeni a telót?
4. Ezt meg végképp személytelenül kérdezem: Volt valaki kezében Oukitel K3.? Annak ellenére, hogy elöl-hátul dual kamerás és elvileg Asahi lencsés 13(interpolált 16)/2MP-es kameraegységek kerültek bele, nem gondolom, hogy egy Leica megoldás (P9) lenne. De eléri egy Xiaomi Note4 fotózási képességét? sajna nem találtam tesztet róla
Előre is kösz, ha valaki érdemi választ tud adni. -
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem tudom, hogy honnan veszed azt, hogy a B20-as verzió valami maradó raktárkészlet.
Pont fordítva van, ha rákattintasz az EU warehouse készletére, majd a jobb oldalon felül berendezed a kínálatot újdonság szerint (sort by newest arrivals) akkor láthatod, hogy a Redmi Note4 4/64-es, B20-as International verziója igenis a legújabb ajánlatuk, tehát pont hogy nemrég vették fel a kínálatba.
Szóval szó sincs valamiféle "maradó készletről", ezt a verziót igenis nemrég vették fel a kínálatba!
Lehet, hogy kapcsolatban állsz a kínai bolttal, de a TinyDeal valószínűleg sokkal jobb kapcsolatban van velük

-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Gondolom DHL Express meg hasonlókkal ide érne még talán (és lehet áfát fizetni), de egyébként nyilván igazad van. EU warehouse játszik csak így.
-
törölt tag
sziasztok,
gizchina EU warehouseból rendeléssel kapcsolatban van tapasztalatotok? miért ilyen olcsók ott a telók?
-
aytukabozs
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
"Jól értem azt, hogy ez így EU warehouse-ból érkezne?"
Nem.
Azt jelenti hogy gariztatni nem kínába kell küldjed, csak spanyolba.
De eu exp szállítással rendelve itthon már nem áfázzák, és gyors is.
Viszont bárhogy is rendelsz a PK-et még számold hozzá.
Szerintem nézegesd meg 3 HSZ-al a fejed felett az aláírást...
-
paolinho
őstag
Sziasztok! Egy cimbimnek nézegetünk telefont olyan 100-120e körüli áron. A LeEco Le Pro 3 6/64-es változata tökéletesnek is tűnne. 2 éves EU garival a Spemall-tól 403 USD-ért meg is lehetne rendelni. (Jól értem azt, hogy ez így EU warehouse-ból érkezne?)
A kérdésem az lenne, hogy van-e már ezzel a készülékkel kapcsolatban valakinek gyakorlati tapasztalata? Gondolom a szokványos dolgokkal nincs probléma, de érdekelne, hogy milyen a GPS-e, mennyire jó az ujjlenyomat olvasója, illetve milyen képeket lehet vele készíteni mobiltelefon-elvárási szinten?
A B20 is fontos lenne, ezért is nézegetjük ezt a típust, valamint az akku teljesítménye is olvasatra elég barátságos. Ezzel kapcsolatban is kérdezném, hogy mik a tapasztalatok?
Valamint érdekelne, hogy mennyire van mögötte közösség? Ez igazából nem "rom-cserélgetős" okok kapcsán lenne fontos, de root jogot jó lenne, ha kaphatna a teló a reklámok mentesítése céljából.Magyarán ajánlott kategória-e a telefon, vagy nézzünk inkább mást?
Esetleg tudtok-e kedvezőbb ajánlatról a Spemall-énál?
Előre is köszi a segítséget! -
AsusBoy
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nálam 114 ezer .
Aranykártyás vagyok én is.
Fun dîjcsomagom van 1990ft havonta.
Inkáb voip telefonálok.Milyen feltétellel hoztad el annyiért? Gondolom nem 2 ezer ft os csomagban vagy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudnátok segîteni nekem.egy picit?
Eu warehouseban keresek Elephone S7 et.
Remélem.ha megrendelném.még gyors karacsony elott megjonne.
Ajandek lenne
illetve ezeken a sávokon menne itthon a teló?
Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz, FDD-LTE B1/B3/B7/B20, Support 2G & 3G & 4G LTE Network - See more at: http://www.antelife.com/germany-warehouse-elephone-s7-4gb-ram-64gb-rom-helio-x20-mtk6797-2-0ghz-deca-core-5-5-inch-bezel-less-curved-jdi-fhd-screen-android-6-0-4g-lte-smartphone-green.html#sthash.Ioi2ofgG.dpuf -
UHHH
őstag
Yotaphone Yd201-et nem latott valaki akcioban? Esetleg majd BF-ben? Esetleg EU Warehouse?
Koszi! -
Djuree
félisten
a spemallnál eu warehouseból jön a cucc? mert nem látom sehol kiírva.

-
peestike
senior tag
érdeklődnék, hogy valakinek van e ötlete 2 kártyás olcsó(bb) árfekvésű telóra 25-30ezer forint környékén?
a 30.000 az már a teteje lenne a dolognak, természetesen nem erőműre gondolok, b20 sem feltétel, csak azért megbízható legyen.
5 coll lenne ideáis, nem nagy kézbe kellene, csak ezért. doogee, homtom, vagy valami ilyesmi is lehet.
beszerzés főleg eu warehouse, vagy akár itthon is beszerezhető, aprón nézegettem, de nem igazán segített. vagy rosszul kerestem.
köszönöm szépen! -
zebede
őstag
válasz
bioengin
üzenetére
Amit linkeltem, ott még van , illetve lesz.
Pre order, szeptember 19 után postáznák.
A Honorbuy oldalról viszont semmi tapasztalatom nincs."The Redmi 3S International is available for pre-order in our EU warehouse.We accept pre-orders from Sep.8 to Sep.16. Orders placed during this period will be shipped out from Sep.19 to Sep.21. We will handle the packages in chronological order."
-
bioengin
tag
válasz
zebede
üzenetére
Úgy látom, hogy ebben a pillanatban az a helyzet, hogy:
- ES warehouse-ban az International edition 3/32-ből csak a gold van
- Grey-re csak "In stock notice"-t lehet kérni, ami azt jelenti gondolom, hogy szólnak, ha lesz raktáron,
- amennyire látom, az ES warehouse szállít Mo.-ra:"This item in GeekBuying's ES warehouse only ships to the following EU countries:
Spain/Portugal, France, Germany, Austria, Belgium, Netherlands, Italy, UK, Denmark, Slovakia, Slovenia, Czech republic, Finland, Hungary, Sweden, Ireland, Romania, Bulgaria, Estonia, Greece, Latvia, Lithuania" -
XmoD
senior tag
Uraim. 40 körül 5" dual simes JÓ kamerával rendelkező telefon van most a piacon ? Főleg EU warehouse cuccok érdekelnek. Az asszonynak lesz. Redmi note 2 helyett kellene.
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
A CUBOT Z100 telefonnal van valakinek tapasztalata? Most jó áron hozzá lehetne jutni (kb. 70 $ EU Warehouse). -
raulicio
senior tag
válasz
Remiel
üzenetére
szia! a GPS-t próbálgattad? Nekem alkalmi navira és főleg sporttevékenység trackelésre kellene, utóbbiban meg volt már néhány rossz tapasztalatom.
A geekbuying eu warehouse mennyire megbízható? illetve szerepelt itt is egy magyar shop, akik állításuk szerint rendelkeznek hazai raktárkészlettel és nem az eustock. mi volt a neve? jöhet privátban is nehogy szabályt sértsen. köszi
és tudom ez off, de ezért van offtopicban
-
zebede
őstag
Oukitel K4000 pro, EU Warehouse, 91$ + 13,83$ DHL : [link]
-
zebede
őstag
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Ha fontos a B20.
Szép pink Ulefone Vienna de van fehérben is.
EU Warehouse, 160$ + posta.Vagy Elephone P8000 aranyban.
Szintén EU Warehouse, 170$ + posta. -
Jakuu
őstag
Tudtok irni olyan warehouse-okat, amik EU-bol szallitanak? Nem szeretnek a vammal is foglalkozni.
-
A texasi
aktív tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Mesélj még, kérlek!

TinyDeal EU Warehouse
az elmúlt időben nem a megbízható kategória!Tapasztalatod is van vagy csak ajánlgatsz random?
(Olvass bele a Külföldi rendelések topicba.) -
laychi
veterán
Sziasztok.
Eljött a telefonrendelés ideje,visszavittem a telóm,ami volt,csere,javítás nem játszott az üzlet részéről,így visszakaptam a 200 Euro-t szerencsére

Melyik eu warehouse-ból érdemes rendelni németországba,ami olcsó,bő választék áll rendelkezésre,gyors a kiszállítás?
Szerk.: Xiaomi redmi note 3 pro a kiszemelt továbbra is,de ha árában,kis ráfizetéssel van jobb választás,akár heliox20-25-ös chipekkel szerelt telefonok,azokat is várom.
Továbbra is szempont:
- jó akkuidő
- 5-5,5 inch
- gorillaglass
- jó gps
- 3-4gb ram
- min. 16-32GB belső tárhely
- pörgős soc(cpu-gpu egyaránt)+rendszer
- jó minőségű fénykép videó készítés,selfi kamerára is értve(asszony szereti lopkodni a telót ilyen célra
)
- jó beszédmikrofon,hangszóró,kihangosításnál is legyen kellőképpen hangos(zajos munkahely) - messenger,egyéb internetes alapú telefonálásnál/videóbeszélgetésnél is legyen jó hangereje. -
Digger
senior tag
Van valakinek véleménye a minidealról?
Rendeltem tőlük egy telefont csütörtökön, EU Warehouse , 2-7 nap szállítási idő ígéret. Május ötödikén ment a PayPal fizu. Az oldalukra belépve azt látom, hogy szerintük Május hatodikán, pénteken fizettem, a státusz még ma is csak "processing" de nem kaptam egy nyamvadt e-mailt sem, hogy búúúú, nemhogy track numbert! Tudom, hogy volt közben két hétvégi nap is, de már akkor is a második munkanapnak van vége! Furcsállom, hogy a rendelésem adatait, a szállítási címet a telefonszámomat és minden egyebet egy síma http oldalon látom! Legalább használnák a https protokolt! Azóta tegnap volt banggoodos rendelésem is. Ők a hétvége dacára is köszönik a rendelést és ma reggel már itt a levél, hogy postán van a cuccom.
Remélem nem faragtam be velük! -
mimey
tag
Sziasztok!
Nagyjából olyan tulajdonságokkal és árazással bíró telefont keresek, mint pl. a Jiayu S3+ vagy Advance.
Vagy ha még mindig érdemes ezt venni, akkor helyben vagyok.
Igények:
- 3 GB memória,
- Gyroscope,
- NFC,
- B20,
- jó GPS (Jiayu topikjában nem egyértelmű számomra, hogy jól működik-e),
- max. br. 200-220 EUR (EU Warehouse, amennyiben adott ez a lehetőség).Jelenleg egy UMI Hammer S-t nyúzok, de a 6735 SOC nem túl acélos, nincs semmilyen Support, GPS pocsék, szinte nem talál jelet, de legalább 40-50métereket téved navigálás közben
Illetve kipróbálnám már a december megérkezett Cardboard koppintásom (ehhez van szükség gyroscope-ra és NFC-re).Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv: mimey
-
zebede
őstag
válasz
interstate76
üzenetére
geekbuying, eu warehouse, spain stock, 160 dodo: [link]
-
felegyhazig
csendes tag
Ha jól értelmeztem az eddigieket, akkor a gearbest.com oldalon bejelölöm a "warehouse options"-nál az "EU"-t,
akkor európai raktárból kapom, így gyorsabb, biztonságosabb és az áfát + vámot is megúszom? -
benceman00
tag
Sziasztok
Umi Rome X-et EU warehouseból tud valaki?
Köszi. -
Seraf723
csendes tag
hello srácok,
szépen meghalt az akksi az X9-embe így kell új mobil... az lenne a kérdésem, hogy szigorodott mostanában valami a "határon", jobban ellenőrzik a csomagokat? csak mert eddig 3 mobilt rendeltem kintről és eddig gond nélkül átjöttek a cuccok mindenféle vám nélkül, 40ezres a keret az is elég erős már, és hát na
szemezek azzal a Redmi 3al erősen ami pont benne lenne a határba de csak china postal nem eu-ból...valaki itt írta egyszer hogyha jó kamera kell akkor Ulefone Paris, aztán most néztem ilyen top20 chinese phone in 2015 listát és hát ott volt a 20.helyen de konkrétan a legrosszabbnak írták kamerába szóval kicsit tovább léptem

illetve ha már itt vagyok, nagyon ezt a spemall nevű oldalt írogatjátok, miben jobb ez mint a többi hely? mert hát oké, hogy van ilyen EU express de plusz 20$ ezaz EU warehouse-okba a nagyon max amit rátesznek a sima árra, szóval van valami titok?

-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Szüleimnek szeretnék vásárolni okostelefont, mert a gombos Nokiák kora már eléggé lejárt és szeretnének ők is felzárkózni. Sokszor volt emlegetve a Banggood Snapup miatt a bevezetés alatt álló Homtom HT3 vagy HT7, kérdésem az lenne, hogy jelenleg hol a legolcsóbb most és honnan érné meg megrendelni? Aztán még az is érdekelne, hogy az itteni vásárlóknak vámolták-e vagy átcsusszant.

Banggoodon nézelődtem, ott 16-17 körül megy a HT3 és HT7, de szimpatikus még az UMI Rome is 18 ezerért. Megtalálhatom én ezeket olcsóbban valahol? Esetleg van EU warehouse-al rendelkező webshop, ami árulja őket?
-
ZolkoW
őstag
válasz
kmarci25
üzenetére
bánom már, hogy nem simán megvettem valamit egy itteni kollégától (mint a sajátomat). számomra most derült ki (egyet már válaszoltak), hogy Kínába kell küldenem, pedig Angliából jött. ez eléggé el van dugva a szövegükben, másrészt így csak annyi értelme volt az EU warehouse-nak, hogy nem volt extra költség. a return addresst nem is találtam meg SEHOL az oldalukon, azt külön megkérdeztem most. porhintés az megy a csodálatos supportról persze.. meg kifejezetten kértem számlát, nos azt inkább hagyjuk... kiállították a szállítási címemre, 22 USD-ről... köszi. Most pont a postázáson agyalok, hogy egyrészt egy hónapot nem akarok várni, mire odaér, másrészt nehogy elvesszen, az EMS posta viszont 12800 Ft. de még mindig elviselhetőnek tűnik, ha utána visszakapom az öszeget, ja és utána gondolom könyöröghetek, hogy a GB pontok helyett inkább a Paypalomra kérném.
Pattantyu: Mi5-öt én felvenném a listára, bár még nem tudom, mikor lesz itthon megvehető.
(meg van az Mi4s is, arról kevesebbet tudok)a Vibe shot fotós képességeiről mintha keveset hallanánk, de attól lehet jó (tudom, fotós mobil, annó nézegettem is. amúgy szvsz nagyon szép élőben).
-
Asycid
tag
Na, megjött a Bluboo X9. Merész voltam, gyakorlatilag teszter vagyok

GearBestből EU warehouse-ból rendeltem, 2 nap alatt megérkezett!
Első benyomások:
-Masszív, súlyos telefon. Olyan igazán markolni való. Eddig Redmi 2-m volt, ahhoz képest stabilabban bírom a Bluboot fogni fél kézzel, pedig ez 5" -os, a redmi 2 meg 4,7" volt.
-Hátlapot lehámozni igazi horror, a kicikínai igencsak passzentosan oldotta meg! Ezt tépni kell, erőszakolni, ölni. Aztán lejön, és visszateszed, mintha mi se történt volna.
-Dupla SIM + SD kártya simultán használata szuper.
-Első MTK-s telefonom, így fogalmam sincs hogy lehet rootolni. Pedig szeretném
Addig eljutottam, hogy az újabb chipset miatt (MT6753) nehézkes lesz a dolog, de hogy nincs megoldás rá... (ha valaki hasonlót rootolt, szóljon)-A telefon gyors mint a szélvész. Igazából lehet, hogy a 3GB RAM hátrány is, mivel nem zárja be a háttérbe rakott progikat, így azok vígan szívják az akksit tovább. Ez szokatlan 1 GB RAM után.
-Ujjlenyomat olvasó gyakorlatilag tökéletes. Több mintát lehet megadni neki, ha az ember jól körbeforgatja az ujját amikor tanítja, akkor gyakorlatilag utána 10-ből 10-szer felismer. Plusz extra, hogy power gomb se kell az ébresztéshez, elég ujjal rányúlni a hátlapon található szenzorra
Bármilyen kérdésetek van erről a típusról, arra válaszolok szívesen!
-
-
ZolkoW
őstag
válasz
csubuka
üzenetére
Nem lehet,hogy az eu express a célországot akarja csak jelenteni? Meg hogy gyors

Ha euból küldik,nem kerülhet rá áfa. Az is lehet,hogy csak túlbiztosítják magukat ezzel a szöveggel. A TD mondjuk fura ebből a szempontból,néha nem egyértelmű nekem, mi eu stock,és mi nem. Pl.kiválásztva az eu warehouse-t beteszek valamit a kosárba,és egyik terméknél ott ban,hogy shipping from Germany,másiknál nincs... -
tibcsi0407
félisten
válasz
silver-pda
üzenetére
Ez elég baráti ár, ha a GB-t választod a ship from-nál, akkor ÁFA nélkül meg tudod venni.
Vicces, hogy, ha rámegyek az EU warehouse-okra, akkor alig van választék, közben pedig egy csomó mindennél be lehet állítani, hogy honnan kéred a szállítást. Nagyon sok esetben van EU is és így már nagyon kedvezőek az árak.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsiworld
üzenetére
Külsőre tetszik a Paris, de nekem a gyanúsan olcsó kategóriába tartozik.
Bár, ez alapján nem is olyan rossz.
De azért számold még rá a vámolás költségeit nyugodtan, tehát inkább 150 Dollár körül lesz a vége.
Abból az árból pedig EU Warehouse-ból nagyon jó 5.5" telót vehetsz. Sajnos az 5" kategóriából a jók inkább 200$ felett mozognak. -
hevizms
addikt
Srácok.
Van valami kis házi statisztika arról,hogy melyik webshop Eu Warehouse raktárából érdemes rendelni?
Gondolok itt a megbízhatóságra és gyorsaságra.
Gearbest megbizható? -
Nagya21
addikt
HAli Mindenki!!
Sógornőmnek rendeltem a gearbest-től EU warehouse a "közismert" Mlais M9-et, 21500cáért, egy hét alatt itt volt.
Most 3 hét nyúzás után semmi különös hiba nincs teszi a dolgát rendesen, egyetlen úgymond hiba , hogy hívás közben halk a hangszórója, majd root után megpróbálom orvosolni.
A kijelző ahhoz képest, hogy csak 960-as felbontással büszkélkedik, meglepően jó.
A fényképezőgépe a Haier w910-hez képest jóval gyengébb, ollan kinais.
Csak érdekesség miatt irtam.
Üdv Nagya -
raulicio
senior tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Már hogy érted? A to2c maga nem kamu, már rendeltem onnan és (persze ez nyilván szerencse dolga is) talán a leggördülékenyebb vásárlásom volt. Még csak dispute-al sem kellett fenyegetni őket
Viszont most láttam, hogy az EU warehouse mellett van egy Hungary warehouse menüpont is.
-
RufuszX
senior tag
Sziasztok!
Hölgynek tudtok esetleg ajánlani valami csinosabb telefont.
Eddigi versenyzők: DOOGEE NOVA Y100X vagy VKworld VK2015 (ez van elméletileg EU warehouse-ban)
Más tipp vagy esetleg a Dogeet honnét lehetne EU-ból beszerezni?
A lényeg hogy olcsó legyen, max 5' és elfogadható akku (ne legyen 2000mAh-nál kisebb azért).Köszi!
-
Outlander
addikt
válasz
profi
üzenetére
Ez kínai shopnál annyit tesz hogy majd "jön valamivel", szabadon választanak a sok posta közül egyet, itt az eu warehouse-nál ez nem működik mert dpd van csak, illetve állítólag lesz nem sokára döhöl is...
Szaal hogy konkrétan válaszoljak a kérdésedre.. nem tudom.
szerintem azzal nem is küldenek, csak "ott maradt", olyan mint mikor free shipping van egy nagy terjedelmű, de egyébként olcsó cuccnál... a sablont ráhúzták, nem egyedi.Maga a telefon, szerintem határeset... pont annyit tud amennyit kell ezért az összegért, az összeg is úgy van belőve, hogy ennyit még pont ér, de többet már nem...
-
nemalevente
csendes újonc
Sziasztok. Van egy THL4000-es telefonom.már majdnem 1 éve megvan. Egy hónapja leesett kb 50cm-ről, akkor a lábfejen pattan először, utána parkettán landolt. Az érintőképernyő azóta nem reagál egyáltalán semmire.A készüléken semmilyen sérülés nem látszik, sem a házon sem a kijelzőn.Rendeltem hozzá érintőképernyőt, ki is cseréltem, DE most sem működik.Lehetett hibás amit küldtek? Az lcd alatta működik, a telefont hívni lehet, minden más funkció láthatóan műxik.
Nem akarok még egy kijelzőt rendelni, lehet hogy más a gondja?
Olyan emberkét keresek aki megbízható és ért ezekhez a kínai készülékek javításához, mivel 24ezer ft volt nem sokat szeretnék rákölteni.Viszont a nagy akksi nagyon tetszett benne.
A másik kérdésem az lenne, ha mégsem javítható gazdaságosan akkor vennék másik telefont, ajánljatok légyszíves:
-legalább 4,5" képernyő és IPS
-legalább 960x vagy inkább HD felbontás
-RAM/ROM 1GB/8GB min
-nagy akksi, min 3000mAh, de inkább 4000 vagy feletti, (cserélhető nem beépített!)
-gorilla glass 3 vagy jobb
-csak androidos
-megbízható márka legyen, kínai típusok előnyben
-proci szám és freki nem fontos, videók folyamatosan fussanak ne akadjon, alap dolgokra lenne használva, (antutu 20000 feletti már sztem jó nekem)
-1 sim elég
-kb 40-50-et szánnék rá max
-itthoni telefonálásra, mobilnetre alkalmas legyen
-LTE nem kell
-wifi, GPS kell
-gyárilag magyar menü is
-kamera hátul min 5mpx, vagy nagyobb, jobb minőségű lehetőleg
-megbízható kínai boltból lehessen rendelni, még jobb ha van eu warehouse lehetőség....
Nagyjából ennyi lenne... -
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
A DOOGEE X5 Pro 4G telóról van valamilyen infótok? Ezen az áron jónak tűnik (EU warehouse) vagy esetleg ennyiért van jobb ajánlat?
-
samyr
csendes tag
Sziasztok!
A Minidel Eu Warehouse szállításnál melyiket kell választani.
Delivery Rates Title
DHL - Express(4-5days) €14.14
EMS - Express €27.57
Free Shipping
Registered Airmail(With Tracking Number) €0.00
Free Shipping és itt van pár nap alatt? -
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
Na, megszívtam a GB-vel, most futok a pénzem után...
Szóval a kérdés újra aktuális lett. Milyen EU warehouse-os weboldalakat tudtok ajánlani, esetleg konkrét telefont az alábbi kritériumokkal:
- méret max 5 col
- olcsóbban jöhet akár 1GB ram is, de 50k esetében jó volna 2GB ram
- bejáratott márka, bejáratott típus kellene elsősorban, amit ismertek, van hozzá magyar közösség
- jó volna az átlagnál nagyobb aksiTippek? Ez a Xiaomi Redmi 2 Pro is teljesen megfelelne, csak nem találtam másik boltot.
u.i.: Esetleg innen 150 dollárért? GB-n 139-et fizettem érte...
-
zebede
őstag
Üdv!
5,5 colos, minél kompaktabb méretű, 4G-s (800mHz), nagy akksis telefont keresek, 50.000Ft környékén.
Bivaly proci nem kell, nem játszom, de min. 2/16GB memoria legyen.
Vámolással, áfával nem szeretnék bajlódni.Eddig a Bluboo X550, amit találtam ez eu warehouse-ból rendelve is belefér az 50k keretbe.
Mondjatok jobbat!

-
madrac
senior tag
válasz
sexymusprime
üzenetére
eu warehouse-nál csak ez az opció van? szép... nem sokkal olcsóbb mint eleve kínából rendelni. nekem most elment a kedvem a kínai rendeléstől, mert a megbízhatónak titulált boltokról is rémtörténeteket lehet olvasni, főleg ha a paypal védelem utáni, garanciális ügyintézésre kerül a sor.
-
-
Kom-ancs
tag
Üdv!
Valaki rendelt már német országba telefont?Hogy zajlik itt a vámolás?Egy Lenovo Vibe Shot telefont néztem ki,de EU Warehouse-t nem találtam ahol lenne.
-
L.C.S.
tag
válasz
kisskaresz21
üzenetére
-
inyuska
tag
Sziasztok
Gearbest-röl szeretnék rendelni EU raktárból.Szállítási díjat nem találom sehol vagyis csak ennyi EUR warehouse ships to 22 country(s) ott fel van tüntetve Magyarország + 9$ ért.Tehát a telefon ára + ez a szállítási költség amivel számolni kell?
És a szállítási díjat mikor kell megfizetni? -
kelzsoca
félisten
válasz
AsusBoy
üzenetére
Csak jelezni szerettem volna, hogy miképpen működnek ezek az EU warehouse-ok, tehát segítő szándékkal írtam le.

Ez ne vegye el a kedved a vásárlástól, csak szerettem volna rámutatni a rendszer gyengeségeire is.(#108346) kobipeti
Az elismert kínai webshopok is így működnek.
(#108348) buca84
(#108349) bodrik11Köszönöm urak!

-
kelzsoca
félisten
válasz
AsusBoy
üzenetére
Azért csak óvatosan az EU raktáras rendelésekkel.
Az ilyen EU raktárak azért jönnek létre, hogy elkerüljék a kötelező terhek megfizetését, tehát az árút becsempészik Európába (vízi, szárazföldi, légi úton) majd így értékesítik az az Eu területéről, azonban ezek csak raktárak, ha gond van a készülékkel, azt Kínába kell visszaküldeni, viszont a probléma azzal lesz, hogy az árúnak nincsenek vámpapírjai (nem történt meg a szabad forgalomba helyezése) így visszafelé nagy valószínűséggel megfogják, és ráküldik minimum a hazai áfát.
Mivel az EU warehouse-ok nem éppen tisztességesen üzemelnek, fennáll annak is a veszélye hogy bármikor lecsavarják őket. -
robi1979
aktív tag
válasz
üzenetére
Van egyáltalán olyan EU-s warehouse ami ajánlott? Most nézem, a GEEKBUYING EU WAREHOUSE-ban SPANYOL RAKTÁRBÓL 41$ a posta? Ez tényleg ennyi vagy van a GEEKBUYINGON olcsóbb posta is Magyarországra? Én csak ezt az egyet láttam itt, mást nem is tudok kiválasztani. Mi a jóisten kerül 41$-ba Spanyolból??????????? Kicsit lehúzásnak érzem a 41$-os postaköltséget Spanyolországból!
-
Magnum_
nagyúr
Sziasztok! Van mar valamelyik eu warehouseban meizu m2 note?
Illetve tudtok mondani olyan best buy telefont nőnek, ami alapfelhasznalasra jo, nem akad, nem fagy szet, teszi a dolgat, van arany szinu es 40k max? :-)
-
kelzsoca
félisten
válasz
üzenetére
Szerintem teljesen másra gondolsz, és én is másról beszélek, az EU warehouse-ok azért jönnek létre, hogy az Európai vásárlókat minél olcsóban kiszolgálják a kínaiak, értsd áfa, vám, és egyéb terhek kifizetése nélkül, ergo a termékeket becsempészik Európába és így értékesítik.
Amire Te gondoltál az pedig hivatalos importőr, szóval teljesen másról szól a két történet.
-
zebede
őstag
Létezik az hogy az Mlais M7 a Gearbest-ről EUR warehouse-ból rendelve 7-8 euroval még olcsóbb is mint kínából?

-
Graphics
Jómunkásember
válasz
woox01
üzenetére
Az, hogy május végén rendeltem egy tab-ot , feladták svéddel...
1 hónapig semmi, és utána se, 3 helyen érdeklődtem, egymásra mutogattak.... Banggood is kb 3-jára se akarta visszaadni a pénzem...
Aztán vhogy addig zaklattam őket, hogy jött a refund...
Én csak EU warehouse-zal veszek, vagy DHL
topicnak: sorry , ritkán duplázok rá

-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata, hogy a Zopomobile EU warehouse-ból mennyiért szállít? A 3X-et néztem, ahol nem volt feltüntetve, viszont a 999 esetében külön megjegyzik,hogy 'Free shipping'.

-
robi1979
aktív tag
No ismét akadt egy kis problémám a Comebuyos rendeléssel: tegnap este beraktam kosárba a ZTE Blade S6-ot, német EU raktárról. Ma reggel nézem a German Warehouse szürke, azaz nem lehetett már kosárba rakni még egy darabot innen, viszont az enyém ott virított még a kosárba és a 30euros kupon kódot is elfogadta, így paypallal kifizettem ma. Szerintetek most ilyenkor mi van? Küldik vagy nem vagyis bele számolják az enyémet is ami kosárban volt már tegnap este annak ellenére hogy csak ma fizettem ki?
-
sexymusprime
tag
Gizchina Shop EU warehouseal! Egy ideje követem a blogot, és szerintem a tulajdonos nem vágott volna bele ilyesmibe olyan kínai arcokkal, akikre ebben a topikban szoktunk panaszkodni, de természetesen kitudja.. én személy szerint vakon megbíznék bennük :Đ
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Kinéztem (volna) egy Jiayu S3-at fehérben, de gyakorlatilag egy EU warehouseban sincs készleten. Meg tudjátok esetleg mondani, hogy a jiayustore EU warehouse-e?
CineDOG1 aláírásában lévő helyeket csekkoltam eddig. (Amiért nagy köszönet!
) -
-
AcHanGE4
tag
Sziasztok!
Kéne a segítségetek új Dual, de akár nem dual simes telefon vásárlásában. Keret nagyon max 80e. Kínából rendeléstől sem riadok vissza, ha így jobban megéri, de az EU warehouse is oké vagy hazai.
Fontos az erős hardver hogy bírjon 3D játékokat. Leginkább 5"-ost szeretnék, az 5.5 már nagyon nagy. 5.5-ben viszont a Lenovo K3 Note-ot néztem, mert árához képest nagyon erős kis gépnek tűnik.
Amik még tetszenek: Meizu MX4, Xiaomi Mi4, Elephone P7000 és hasonlók
Jelenlegi telefonomnál sok a belassulás minimális multitaskingnál is (néha még anélkül is). Mindenféle akadozásmentes és megbízható, frissítéseket kapó telefont szeretnék már.Köszi előre is!
-
maross
nagyúr
Van olyan eu warehouse ahol 2gb ram fullhd 5" mobil van raktaron? Csak gyengebbeket talalok, vagy olyan aron hogy azon mar rajta van minden plusz.
-
rebuilt
tag
UMI emax előrendelhető Eu ból.
Hozzá a egy kis szöveg is.
UMI eMAX Spain Warehouse is Pre Sale , the Quantity is limited , please hurry to pre order it ,thanks.
mondjuk ugy látom hogy az egész spanyol "Armada" Pre sale

Egy kis előzetes Elephone P9000
-
bioengin
tag
válasz
dudikpal
üzenetére
Én éppen ilyet keresek.
Egy THL T6 Pro EFOX shop EU-ból vett telefon romlott el (a front kamerája betojt).Írtam az ügyfélszolgálatnak, korrekten, fél napon belül válaszoltak minden kérdésemre.
A lényeg:
- Kínába kell kiküldenem a telót javításra, még akkor is, ha EU-s boltból (azaz warehouse-ból) rendeltem, megadták a postacímet,
- a kijuttatás postaköltségét nekem kell állni (ez 500g-os csomagot összerakva és ajánlott levélküldeményként prioritással feladva 3100 Ft volt),
- ha visszafelé beáfázzák, akkor így jártam (a postán a CN22 szót kibökve csak nézett rám a postás, mint borjú az új kapura)Eddig itt tartok. Most olvasgatok utána, mi a helyzet, mit lehet tenni a kifelé postaküldés megtérítésével.
-
janaman01
addikt
nos igen chigon tól nekem is mind bontottan jött, de nem azért mert visszaküldött volt...ezt nem lehet rájuk fogni, gondolom leellenőrzik elötte....pláne a jiayu amit előrendelésben vettem, az is felbontottban jött, nade még akkor adta ki a gyártó tehát eleve nem lehetett visszaküldött

most a honorbuyal van egy kis döccenésem, ugynis egy meizu m1 et küldtem vissza nekik amit ami nappal meg is kaptak és ha minden igaz küldenek egy másikat , irtam nekik hogy bontatlant küldjenek, erre visszairták hogy eu ban az összeset felbontják mert kiküldés előtt elenőrzik stb mondom jó ...
ha minden igaz akkor a honor mehet vissza az ajánlottak közé ugyanis a már megvásárolt kiküldött meizum státusza megint megváltozott ez alapján :

2015-05-26 12:49:23 Preparation in EU Warehouse
2015-05-07 11:47:58 Delivered
2015-04-21 08:28:22 Shipped
2015-04-20 08:53:51 In preparazione Slovenia
2015-04-18 04:20:01 Preparation in EU Warehouse
2015-04-17 13:26:58 Payment acceptedpersze meg kell jegyezni, hogy a paypal védelem sokat lenditett ez ügyben ,szóval gyerekek, mégeygszer elmondom, ha lehet paypal al fizessetek

-
D@reeo
aktív tag
Sziasztok
Lehet, hogy unalmas már ez a kérdés itt, de felteszem én is, bocsi érte.
Nem nagyon követem a telefonokat, most viszont szeretnék vásárolni egyet és ehhez kérném a tanácsotokat.
Prioritások:
- Xiaomi márka
- ~5"-ös kijelző (nem baj, ha elér valamennyivel)
- "alacsony" ár
- jobb üzemidő.Az alacsony ár 150 USD környékét jelenti max, ennél többet nem szánnék rá.
EU vagy CH warehouse mindegy, az ár a döntő (vám+áfával együtt) szempont, nem az idő. Vámbiztosítás lehetőssége is jó lenne, ha CH-ból jönne. Ha esetleg a Xiaomi a közeljövőben kiad valamit, amit érdemes kivárni, azt is írjátok meg plz.Kérlek titeket, hogy adjatok tanácsot, hogy melyik telefont válasszam és melyik shopból. Nem a 128 mag, a 128 millió GB RAM a lényeg, hanem, hogy megbízható és nem lefagyogató telefont vegyek.
KöszönömSzerk, látom, pont alattam van két 150USD alatti telefon, visszaolvasom a topicot, de azért kérnék én is külön tanácsot

-
szuand1
tag
Én írtam nekik, hogy várok még egy kicsit valami ajándékért cserébe, ez jött vissza:
Dear customer,Regarding your order on our coolicool, the item UMI HAMMER is temporarily out of stock in our EU warehouse, and restocked within 7 days around. Could you please wait for 7 days around?
You can also choose other items on our website. If you accept we will add a 8G TF card as a gift for you.
What is your mind? Waiting for your early reply. Thanks.
Any further questions, please do not hesitate to contact us.CooliCool always provides you the best price and service in your life.
/én várok mert másik shop már feladta a tokot+ tempered glasst/ -
nyisziati
veterán
válasz
tutis
üzenetére
Én elégedett vagyok az enyémmel (THL T6 PRO), szerintem hozza az általad elvárt szintete. A hardverspecek mindenesetre megfelelnek az általad támasztott követelményeknek.
.
EU warehouse-ból 38-ért vettem a télen. Comebuy.com.
.
Mondjuk most, ahogy nézem, nem lehet kiválasztani a warehouse-t, automatikusan a németet adja - az ár viszont kínai (112 dollár), ami nekem 130 körül volt, ha jól emlékszem, amikor a hong-kongi helyett a német raktárat választottam. Lehet, hogy trükköznek, és csak karácsony előttre bérelték a raktárat.
Az oldal neve sem comebuy.de, ahogy télen volt.
.
Mindegy, a teló jó, esetleg nézni kell egy másik, tutira EU-ból szállító webshopot. -
tutis
addikt
tudnátok ajánlani most bestbuy készüléket?
5 col
hd kijelző
jó minőségű kamera
4 mag 64 bit, vagy 8 mag 32 bit
eu warehouse-os lehetőleg -
Dhampir
félisten
Nem tudom, hogy megbízhatóak-e, de keresgélés közben véletlenül belebotlottam egy görög EU Warehouse-ba a vickmall.com honlapon.
-
drk88
senior tag
sziasztok!
Jiayu G3S(T)-ről váltanék mostanában és megint egy "kínai csodát" szeretnék vásárolni.
Amik fontosak:
-5.5" kijelző (full hd), gorilla glass amit tényleg az, otg, jó gps, legalább 2 giga ram, nem baj ha van lolipop rá és az ár 60-80között legyen maximum. Ha van eu warehouse verziója annak mégjobban tudnék örülni
Előre is köszi a segítséget!
-
drk88
senior tag
Sziasztok!
Még 1 kérdésem lenne, ha antilife-ról rendelek eu warehouseból akkor a feltüntetett áron felül van valami fizetési kötelezettségem az ország felé?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Koszi!