Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Erről az Icoo D70 pro III-ról mi a vélemény? Kuponnal 82,51$
-
csibe1
addikt
válasz
w.miki
üzenetére
Azért olvasgass vásárlás előtt: ICOO D70 Pro II tapasztalatok
-
w.miki
veterán
válasz
tjb007
üzenetére
Erről mi a véleményed:ICOO D70 Pro II ?
Egy kedves topiktárs javasolta, szerinte még ez okés. -
nyirog
tag
na ennyi volt, meg is váltam az Icoo D70 Pro II-től. Szép volt, jó volt, erős volt, köröket vert a CC Tab One-ra, de az akksija rettenet... 2 órát alig bírt ki netezéssel. Reggel a buszon filmet néztem (40 perc) és 65%-ot zuhant a töltöttség
-
nyirog
tag
no, megérkezett az ICOO D70 Pro II
Kicsit felemásak a tapasztalataim vele. Az akksija gyenge (2500mAh) a kijelző pedig épp csak elmegy, mivel csak TN panel. Viszont atomgyors (legalábbis a Concorde One-hoz képest), a wifije pedig durván erős jelet vesz még ott is, ahol a telefonom és a concorde már eldobta a jelet. Két 20 centis téglafalon keresztül, routertől 15 méterre még 2 csík a jel a 4ből
RK3066 + 1GB ram + 8gb tár + 1024x600 felbontás + Jelly Bean a főbb jellemzőkAkit érdekel 89$ volt a GadgetGreats-en, és megrendeléstől számítva 19 nap alatt ért ide.
-
anonym1s
őstag
válasz
laszlohu
üzenetére
Sziasztok.
Vettem tesom lanyanak egy ICOO D70pro II tabletet. Itt nalam meg jo volt, elkuldtem neki postan, egy ideig mukodott de nagyon szarul, most meg azt csinalja, hogy bejon egy pillanatra az ICOO D70pro logo indulaskor majd eltunik es ujra ugyanez. Az alatt az egy masodperc alatt amig az ICOO logo lathato, van a kijelzon egy ures akku ajlan egy sarga haromszog amiben egy piros felkialtojel van. Szamitogep usb portjarol probaljak tolteni, de latszolag nem csinal semmit, tovabbra is ki-be kapcsolgat ahogy az elobb leirtam.
Mi baja lett ennek? -
nyirog
tag
srácok a GadgetGreats-el kapcsolatban mik a tapasztalatok? érdemes őket választani? egy ICOO D70 Pro II-t néztem ki 90 USD-ért. van esetleg erről valakinek tapasztalat?
-
ugyeletes
tag
válasz
dabadab
üzenetére
a gagyi q88 tableten siman megy a bad piggies. na jo, neha kicsit belassul...

gyari 4.0.4 -es android.gyarilag rootolt.mas:
ICOO D70 PRO II tapasztalatok!!!
ghost touching van, amikor tolton van a cucc, csak usb-n at lehet tolteni.
akku nagyon gyenge, 3 ora uzemido kb.
proci eros, kijelzo rendben van!
szabad ram: olyan 615 megabyte korul. miert nem irjak a specifikacioban?!masnal az 1 gb ram mit jelent? mennyi a tenyleges szabad? a JB ennyit megeszik?
4.1.1 -es android oprendszer. nem rootolt gyarilag.
81 dollarert igy is megerte, nekem nem arra kell, hogy 6 orat nezzek rajta filmet. -
csibe1
addikt
Üdv!
Mostanában több tablet teszt-bemutató került fel a logoutra is,és a mobilarénán is olvastam
néhány tesztet.Körbenéztem a pandawillen,és még jópár oldalon, hogy milyen a választék.
A magyar nyelv megléte mitől függ az egyes tabletekben?Egyik webshopnál van, a másiknál nincs magyar nyelv írva ugyanannál a típusnál.
Valamelyiknél nem írják a támogatott nyelveknél, a youtube-os videóban meg látni a magyart a választható nyelvek között:
pl. az ICOO D70W-nél nincs ott,de itt látni lehet a magyar nyelvet választani.
Ez a D70W milyennek tűnik? Netezni; fórum,email,ebook olvasásra használnám,meg néha játszani.Ekkora képernyőn azért kényelmesebb olvasni, mint PDA-n,ezért is néztem 1024x600-as felbontásút.
Esetleg még egy Aurora II-őn gondolkodom,de látom jönnek az új Rockchip RK3066 procival szerelt tabletek is,pl. a Window (YuanDao) N70 amit itt is említett valaki, és kb egy árban van az Aurorával.Elméletileg magyar nyelvű is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX