Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
tjb007 #48738 üzenetére
A Nexus 7 a tegra miatt esik ki és az alacsony fényerő miatt. A házon belüli 7.0 lite verziót senkinek nem ajánlom, ugyanannyiba kerül szinte, de a kijelzőkének fényereje gyengébb ami navigációnál fontos tényező. A Nextbook a mellett hogy picit még drágább is, közel nem annyira támogatott és nem sokat tudni a gyártóról. Ezek fényében én nem találtam értelmesebb opciót navigációra az alsóbb árkategóriákban a tab 3 7.0 mellett(45k egyébként), csak akkor ha a kínai chipet is megfelelő. Vagy valaki bevállalja a Nexus 7-et, a tegra 3-al, fekete készülékházzal a műszerfalra. Infoként írtam le, hátha más is ilyen célra keres készüléket, a samsungot mint brandet én sem kedvelem. De nagyon sovány a választék erre a célra ilyen árszinten megbízható működéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- SSD kibeszélő
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest