- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
Egy kis infómorzsa hátha valakinek valamikor szüksége lesz rá:
Prestigio multipad 7 HD
Az XDA-n található root ami elvileg jó lehet sokféle AML8726-MX-es géphez nekem nem root-olta, de hosszas keresgélés után találtam megoldást:
Root:
[ LETÖLTÉS ]
1. Csatlakoztasd a gépet kábelen a számítógéphez (!!USB hibakeresés legyen aktív!! (Beállítások/fejlesztői eszközök))
2. Futtasd a Run.bat-otMenj végig a folyamaton (Két alkalommal entert kell nyomni amikor kéri ...)
Enjoy
3G Modem
Papíron a ZTE K3772-es modem is támogatott a prestigio szerint, de baromira meg se mukkan, még csak fel se villan a led, hogy kapna elég anyagot.
Huawei E220 (E220Update_11.313.02.00.01.B268 firmware) működik, de nem minden esetben, mire rájöttem, hogy hogyan tudom stabilan beröffenteni kb az agyérgörcs kerülgetett. Ha bekapcsolt gépre dugom rá akkor egyszer felmegy a hálóra, egyszer nem. Viszont kikapcsolva rá dugva és úgy indítva a tabot felmegy pöccre ha a pin kód kérés be van kapcsolva! Ha nincs bekapcsolva a pin kód kérés akkor b@szik felmenni. Ha pedig lehúzom és újra visszadugom, hiába kéri be újra a pin kódot, megintcsak nem csatlakozik, tehát újra kell indítani a gépet.
Úgyhogy ebből a szempontból baromira nem stabil a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest