Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz Callisto #45363 üzenetére

    AMD ID-vel NV kártya? Olyat se láttunk még. :))

    Egyébként általánosan. Nem tudom, hogy köze lehet-e az eredményhez, de volt a CES-en egy prototípus notebook. 45 wattos Renoir volt benne, és egy meg nem nevezett, High-End mobil GPU. Arról pletykálják, hogy az a nagy Navi. Abban amúgy nagyon kételkedem, hogy ahhoz bárki hozzáfért.

    (#45371) Cifu: A Microsoftnak elsődlegesen eladás kell az Xbox Series X-ből. Tehát nekik tök jó, ha valami miatt nagyon sokat vesznek belőle, akár 600 dollárért is. Ha hoz egy robbanást a gép eladásban, akkor tele tudja rakni az életciklusa további részében exkluzív tartalommal, mert jóval kevesebbet kér majd xy fejlesztő azért, hogy teljesen vagy ideiglenesen a Series X-re jelenjen meg egy játék. Egyszerűen ugye elég nagy lesz a vásárlóbázis a rengeteg eladott gép miatt. Ez elején ez veszteség, de végül visszahozza, mert a Microsoft le tud pacsizni magának igazán nagy címeket egy éves exkluzivitással például.

    (#45373) Petykemano: A cloud gaminghez nem kell gép. Net kell, meg egy kisebb valami, ami tud dekódolni egy kellően nagy videostreamet. Ott a Microsoftnak pont az lenne a jó, ha a Samsung tévékbe is bekerülne, stb.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák