Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JordyG

    tag

    válasz awexco #41195 üzenetére

    Ahogy korábban megjegyeztem, szerintem azért megy a sunnyogás, mert nem tudják hova belőni az érkező NV kártyák miatt. Nyilván van egy elképzelt és tervezett ár amivel készültek, de érzik, hogy sok lehet ezért tartogatják amíg nem tudhatóak vagy sejthetőek az NV árak.

    Az NV-nél ez most egy gyilkos taktika is, mert ők is tudják, hogy nem szabad teret engedni, és lehetőleg minél kevesebb nyereséget hagyni az AMD-nek. Kihozzák az új refresh kártyákat, amit árban a jelenlegiek helyére tesznek, és a maradék 2060-2070-2080-at pedig leárazzák, hogy odaszúrjanak a NAVI-nak és ezzel a rajtnak.
    Ha az AMD-nél a $400-500 igaz lenne, és ez alá belövik az NV árakat a régi kártyáknál, az már szívás, aztán decemberben az új kártyákon is vágnak árat, azzal már igen szépen bokszzsáknak használnák az AMD termékeit. Azt is egyértelműre veszem, bár kijelenteni semmit nem lehet biztosra, hogy az teljesítmény amit pedzegettek, valósan inkább a 2070-et éri el átlagosan és csak néhány játékban jobb. Viszont a refresh kártyákat talán már el sem éri, vagy éppen egál.

    Érthetően megy a fejvakarás, mert ők se tudják, hogy mit kéne számszerűsíteni. Abban szinte biztos vagyok, hogy a diákra felvázolt árak már nem érvényesek, és az utolsó pillanatig kivárnak. Ez nem csak az AMD-nek lehet rossz, hanem a partnereinek is.

    De még laza 9 nap, és okosabbak leszünk. Ha csak nem jön előbb az átlag napi kettő beígért világvégéből legalább 1.

Új hozzászólás Aktív témák