Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz stratova #36007 üzenetére

    Polarist nem érdemes erőltetni. Borzalmasan drága a GDDR5 és a GDDR6 is, márpedig HBCC nélkül 8-12 GB kellene a kártyákra. Sokkal olcsóbb egy 4 GB-os HBM2 stack és HBCC-vel hátránya sincs. A másik probléma a Polarisszal, hogy nincs benne rapid packed math, ami az egyik leginkább nyomott fícsőr a játékfejlesztők oldalán. Az Ubisoft (Dunia, Snowdrop), a Bethesda (ID tech), az EA (Frostbite), a Rebellion (ASURA), a Croteam (Serious Engine), a Flying Wild Hog (Road Hog Engine) támogatja, illetve támogatni fogja.
    Az új Frostbite-ban látszik is, hogy mennyire jól működik ez a Battlefield V-ben. A mostani DX11-es módban a Vega 64 ott van a GTX 1080 Ti nyakán. És ez ugye még csak a high beállítás, aminek a VRAM igénye az ultra mód fele. És itt szintén hátrányban lenne a Polaris, mert 16-20 GB közötti fedélzeti tár kellene rá az ultrához, de HBCC-vel elég lenne fizikailag 4 GB is.
    Ezeket a Polarisba nem tudják beletervezni, és olyan mértékben nyomják a fejlesztői oldalon, hogy egy újabb Polaris már komoly hátrányban lenne.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák