Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Raymond #32524 üzenetére

    Igen, a 1080-nál ott vannak a speckó kártyák, ez jogos pont. :R Viszont a Vega-nál ugyanúgy plusz pont, hogy több olyan technológia is van benne, amiből komolyan profitálhat majd a közeljövőben, míg a 1080 már elég kiforrott terméknek tekinthető ebből a szempontból. Ott nem számíthatunk még HBCC-re, FP16-ra (mivel vmiért le lett bennük durván korlátozva).

    A custom Vega-knál én nem várok komoly előrelépést, mert a referencia NYÁK is brutális, mind nyers erő, mind minőség tekintetében, a vizes Vega pedig elég jól mutatja, hogy a speckó kártyáknál is az lesz a baj, hogy ha nagyon meghúzzák a csipet, akkor keményen a fogyasztás rovására fog menni.

    A fogyasztáson az AVFS tudna segíteni, nem tudom, mennyire tekinthető késznek a mostani driverkeben, kártyákban, illetve volt pletyka korábban egy (a korábbi radeonokhoz képest) újfajta raszterizációs módról is, azzal sem tudom, mi végülis a pálya. :)

    (#32525) Toth.a2: Hát igen, nyilván nem azoknak lesz ez vonzó, akiknek már van egy 1070/1080, és elégedettek is vele. Ha nem elégedettek, vagy csak most jött el a választás ideje, máris ott a lehetőség. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák