Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Petykemano

    veterán

    válasz Abu85 #31596 üzenetére

    Ez azt jelenti, hogy egy zsákbamacska üti a markát a vásárlóknak, ami vagy javul 35%-ot, vagy csak 15%-ot, vagy semmit, de már most olyan áron kell mennie, ami megéri a vásárlónak.

    Az a baj, hogy ez a finewine stratégia a törzsgyökeres amd fanoknak bejöhet, mindenki más meg megvárja a voltát de másnak nem igazán lesz meggyőző. A piaci megítélés csak akkor változhat az újratesztelések esetén is, ha közben nem jön ki valami az nvidiától, amivel az újratesztelés során győzelmet arat. A vegából bevásárolt fanokon kívül, akik nagyon fognak örülni, ha a vega beérik, senkit nem fog érdekelni (értsd: vásárolni), hogy a vega 30%-ot javul, és beelőzi a 1080ti-t, ha közben kijön egy nvidia kártya, ami szintén 30%-os javulással újra csúcsra tör.

    Szerintem egyébként az van, hogy azért adott meg ilyen hez turbót az amd, és azért ilyen alacsony a tipikus órajel, mert a fent említett fícsörök még nem aktívak. Sayinpety polaris dsbr -1/3 fogyasztás. Ha ezt applikáljuk a vegára, szerintem pont az a 2-300mhz fér bele, amivel a jelenlegi tipikus órajel elmarad a turbótól. (15-20%-ot már meg is találtunk)

    Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Új hozzászólás Aktív témák