Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csatahajós

    senior tag

    válasz #45185024 #13574 üzenetére

    Pepeeeee: Bevallom őszintén engem inkább a multimonitor támogatás érdekel (nézd meg a konfigom) anélkül h milliós workstation kártyát kellene venni (persze nem mondom, hogy rohannék most venni a dual GPU-st ha kijönne, de nekem opció, ha végre megoldódik a crossfire rendesen, amire a dx12 alatt látok reális esélyt)

    On: (#13567) Westlake, minden tiszteletem (Achilleustól hallottam rólad :)), de szerintem az nem indok, hogy nem árazhatnja annyira...az AMD-nél sem hülyék dolgoznak és nyilván elég jól tisztában vannak a konkurencia teljesítményével - ha egy csöpp eszük van (és ezt azért előlegezzük meg nekik zöld/piros szemüveg ide-oda) akkor úgy fognak árazni, hogy kívánatos legyen a kártya.

    Említed, hogy mindenféle vérpistike ezt-azt ír. XtremeSystems-en ezt a topikot érdemes átfutni. Nem mondom, hogy LordEC911 az atyaúristen, de általában elég megbízható belsős infói vannak. Csak tegyük fel a teória kedvéért, hogy megveri a FijiXT a TX-et (és a 980Ti-t értelemszerűen) 5-10%-kal (most gyári ref karikat nézzünk). Egyi lyen scenarioban a 750-850USD-s bracketbe való árazással nagyon is versenyképes lehet a kártya. A Pro-t meg mondjuk 600-ért árazzák be léggel és az lesz a "tömeg" kártya, pont a 980 és a 980Ti közti lukba árazva.

    Természetesen benne van, hogy tévedünk és lassabb is lesz a FuryX mint a TX (vagy legalábbis "trading blows", ahogy a külföldi források suttogják), ez esetben viszont még én nem látom akadályát, hogy 650-re árazza a FuryX-et az AMD. Persze nem ebből fog talpra állni a cég, de simán versenyképes termék lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák